2017 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam o parayı vermek çok zoruma gittiği için daha önce hiç hesap yapmadım ama gözle görülür bir kesinti olduğunu biliyorum :D

Eğer o para oransal alınıyorsa veya belli bir tutarsa başka arkadaşlar da cevap verir ve fikrimiz olur ümidiyle sormuştum.
Eğer bu para hep o kadarsa o zaman büyük bir meblağ olunca dokunmaz ama 300 500 tl yi bankaya almayız veya başka banka araştırırız. Tabii bir de kur mevzusu var. ATM den çekimin biraz daha avantajlı olacağı durum da olabilir. Bu şekilde bankaya para gelen kişiler banka ve kesinti ile yaklaşık tutarı belirtirse çözebiliriz bu işi.

3 tane farklı ödeme geldi 3ünden de 26tl kesmiş :( hepsinin miktarı da farklı yani standart 26tl kesiyor.

buradan anlaşılan maktu bir tutar. O halde düşük tutarlar için ATM opsiyonunun maliyetine bakmak lazım.

ATM den 500 -1000 tl arası çeken var mı ne kadar kesiyor?

Son düzenleme:
destekle konustum hocam bana bu cevabı verdıler mecburen beklıcez.

ok the payment is just being reviewed and should become available in the next couple of business day

Büyük ihtimal haftaya onaylanır. Haftayada onaylanırsa ödeme bayramdan sonraya kalabilir. Bende form gönderdim ne olacağını bilmiyorum. Herhangi bir mail almayan arkadaşlar(üstte açıkladım) haftaya onaylanır sıkıntı çıkmaz.

Büyük ihtimal haftaya onaylanır. Haftayada onaylanırsa ödeme bayramdan sonraya kalabilir. Bende form gönderdim ne olacağını bilmiyorum. Herhangi bir mail almayan arkadaşlar(üstte açıkladım) haftaya onaylanır sıkıntı çıkmaz.
Kart ile çekıcem zaten hocam sıkıntı yok ödeme gelsin yeter.

Onay beklemede olan arkadaşlar payoneer oturum açtığı hesaplarından maillerini kontrol etsinler. Ödemeyi göndermek için belgeler istiyorlar bende 2 gündür bekliyordum. 2 gün önce belge istediler yeni farkına vardım şimdi yolladım bakalım sonuçları yazıcam.
mail gelmedi bildirim de yok bekleyelim bakalım bayramdan önce alsak parayı iyiydi

[MENTION=17590]lordxlaguna[/MENTION] Payoneer ödeme geldi hesaba çekme isteği gönderdim

yarım saat önce onay bekleyen almanya payoneer onaylandı. belge falan istenmedi

26'sında çekme isteği gönderdiğim payoneer hala hesaba gelmedi bu durumda olan başka arkadaş var mı acaba?

25 i cuma günü 26 sıda c.tesi bankalar hafta sonu kapalı oluyor haliyle 10 günlük bayram tatili de var paralarınız salı yada çarşambaya hesabınıza düşecektir

Benimle aynı gün para çekme isteğinde bulunanların hesabına geçmiş paralar. Akbank'a erkenden geliyor sanırım ödemeler. Evet dediğiniz gibi salı çarşamba geçer elimize. Sonraki ödemeyi akbanka isteyeceğim bakalım ne kadar fark edecek.

Arkadaslar 1 tane kanalı bugün başka adsenseye taşısam ağustos kazancı taşıdığım adsensede mi kesinleşir? Yoksa ay bitmeden mi taşımak gerekiyor bilen biri yardımcı olabilir mi?

Geçen ayın 25'i cuma günü yatan payoneer ödemesini hala alamayan var mı ? Bayramdan sonraya kalmıştı. Yorumu beğenebilir misiniz kaç kişi olduğumuzu görelim.
-----------------------------------------------------
Ödeme alındı perşembe günü Enpara'ya öğleden sonra geldi.

Son düzenleme:
Geçen ayın 25'i cuma günü yatan payoneer ödemesini hala alamayan var mı ? Bayramdan sonraya kalmıştı. Yorumu beğenebilir misiniz kaç kişi olduğumuzu görelim.
evet hocam payoneer ödemeleri baya geç yapmaya başladı.
Test ödemeleri 6-7 günde geliyor.

beyler parayı bende alamadım. payoneer cuma günü yazdım neden geçmedi dedim sorun olmuş dediler parayı tekrar karta geri gndermelerini istedim dün parayı karta geri gönderdiler 30 dolar eksik tutarla bi canlı yardıma sorun isterseniz

Bugun mail gelmis para cekim talebiniz isleme alinmistir diye ben de bayramdan nonce cuma cekmistim

telaş etmeye gerek yok bankalar daha bugün açıldı düşer 1-2 güne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri