2018 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Arkadaslar persembe günü, daha önceki aylarda kesinleşmiş olan usa adsensenin, amerika adsense banka hesabı doğrulamasıni yaptım. Para ise cuma günü usa adsense, usa banka hesabina yattı. yani başka bir problem olabilir tatile alakali değil kanımca

Arkadaslar persembe günü, daha önceki aylarda kesinleşmiş olan usa adsensenin, amerika adsense banka hesabı doğrulamasıni yaptım. Para ise cuma günü usa adsense, usa banka hesabina yattı. yani başka bir problem olabilir tatile alakali değil kanımca

tatil ile alakalı, yabancı adsense hesapları da aynı sorunı yaşıyor.

Tatille alakalı değil başka problem var diyorlar sorunu halledeceğiz en kısa sürede ödemeler yapılacak filan diye cevap yazmışlar

Tatilden dolayıysa bu gecikme en kötü ihtimal yarın kesinleşir çarşamba paramızı alırız.

Ben bir Adsense'den aldım diğerinden almadım.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

% kaç vergi olacak acaba

daha gidip konuşmadım ama gelir vergisi hesaplaması yaptım, elime geçen paraya dokunmayıp vergi işini halletmeyi düşünüyorum. Umarım hiç almazlar ama devlet işi para lazım :D

Ayrıca 26 şükran günü bitişi, benim adsense hala oto ödeme beklemede yazıyor. Bu iş yarın halledilecek muhtemelen. Adamlar da ne tatil varmış arkadaş, yiyip içip yattınız neye şükür ediyorsunuz ki :D

Bakiye kisminda 00 yazipda ödeme gelmeyen varmi? Para gönderilmiş ama hesaba geçmeyen

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de yatmadı

Benim birine yattı birine yatmadı.

https://support.google.com/youtube/answer/9193499?hl=es&vid=0-1093312107558-1543251088525

çevirisi
AdSense ödemeleri geçici olarak ertelendi
18:18 UTC 26 Kasım 2018

22 Kasım’dan bu yana, Ekim ayı için AdSense ödemelerinizde gecikme yaşıyor olabilirsiniz. Bu, YouTube İş Ortağı Programı'nın bir parçası olan bazı içerik oluşturucuları etkilemektedir. Bu sorunun farkındayız ve çözmek için çalışıyoruz. Düzeltmenin ilerleyişi hakkındaki güncellemeler için buradan tekrar kontrol edebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri