2018 yılına ait kazançları vergi beyannamesini vermek için son gün ne zaman ?

ringaringo80

Onaysız Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki uzun bir süredir adsense kazançları hakkında bir vergi muamması söylenip duruyor. 2018 yılına ait kazançları vergi beyannamesini vermek için son gün ne zaman ? ve bir de bukazançların vergisini ödemek için başka ne yapmak gerekiyor. 2018 yılının kazançlarının da vergi cezasını ödememek için ne yapmalıyız, bunun da bir son günü var mı? mesela 2018 yılının sonuna kadar şirket kurmak gibi yada 2019 yılının mart ayına kadar beyanname vermek gibi...

Aynı tarz konular açmakta neden bu ısrar? Burası vergi dairesimi bu sorunun cevabını verelim.......

admin bence vergi konularını yasaklamalı, bir sorununuz varsa vergi dairesini arayın, kimse size buradan doğru bir cevap veremez.

Ytpara üyeleri ne kadar Vergi meraklası çıktı.

Üye 3 senede 14 mesaj atmış biri vergi.
:D
Başka sözüm yok.

Neden hep onaysiz kullanıcılar bu vergi mevzusunu ısıtıp önümüze koyuyor. Troll galiba bunlar

Çok teşekkürler, Ceymi 74

Çok teşekkürler, Ceymi 74

---------- Spam Engelliyici 13:02 ---------- Önceki Mesaj 12:48 ----------

sen de onaysızsın sen de mi troll sün ?

Neden hep onaysiz kullanıcılar bu vergi mevzusunu ısıtıp önümüze koyuyor. Troll galiba bunlar

Valla ben de bunu düşündüm az önce. Yazdım yazdım sildim. Komplo teorisi gibi geldi ama gerçek de olabilir. Bu onaysız post sahipleri milleti alıştırmak için vergi mevzu açıp algı mühendisliği yapan görevli troller olmasın.

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki uzun bir süredir adsense kazançları hakkında bir vergi muamması söylenip duruyor. 2018 yılına ait kazançları vergi beyannamesini vermek için son gün ne zaman ? ve bir de bukazançların vergisini ödemek için başka ne yapmak gerekiyor. 2018 yılının kazançlarının da vergi cezasını ödememek için ne yapmalıyız, bunun da bir son günü var mı? mesela 2018 yılının sonuna kadar şirket kurmak gibi yada 2019 yılının mart ayına kadar beyanname vermek gibi...
Boşver ödeme hiçbir günü yok gelin alabilirseniz alın dersin çağrılırsan tabi. Eşek olana semer vuran çok olur sözü doğru şu an Türkiyede yaşandığı gibi. Gitsinler vergi kaçıran, sigorta ödememek için elden maaş veren, her yıl vergi vermemek adına araç vs. alanları araştırsınlar... Vergiler zaten google tarafından sizin adınıza verilmekte...

Son düzenleme:
Boşver ödeme hiçbir günü yok gelin alabilirseniz alın dersin çağrılırsan tabi. Eşek olana semer vuran çok olur sözü doğru şu an Türkiyede yaşandığı gibi. Gitsinler vergi kaçıran, sigorta ödememek için elden maaş veren, her yıl vergi vermemek adına araç vs. alanları araştırsınlar... Vergiler zaten google tarafından sizin adınıza verilmekte...

İnsanları yanlış yönlendirmemeni öneriyorum. Şakaya gelmez bu iş , vergi müfettişleri google-adsense falan hiçbirşeyden anlamıyor klasörler halinde bir sürü dosya yapmışlar üstüne de google yazmışlar , zaten çağırdıklarında bunların hepsini gösteriyorlar sana.Kendileri de birşey bilmiyor , yukardan yazı geliyormuş ona göre hareket ediyorlar. Google gelirinin %50'sinden %35 gelir vergisi , %100 gelirden %18 KDV ödemen isteniyor.Ödemem diyip çıkabiliyorsun ordan , bu seferde seni tehtid ediyorlar , anlaşmaya gitmediğin için özel müfettiş görevlendiriliyor tüm banka hesaplarında para giriş - çıkışlar inceleniyor bunların hepsi üzerinden gelir vergisi + kdv alıp ve vergisiz iş yaptığın için ceza keseriz diyorlar. Bu durumda ne yapabilirsin? Ömrün boyunca üzerine mülk almamayı ve maaşın 4/3'ünü almayı kabul ediyorsan tabi ödemeyebilirsiniz birşey olmaz.
Not: İnşallah hiçbirimizi çağırmazlar. Durumun ciddiyetinin farkına varılması için yazıyorum , başka bir amacım yok.

Son düzenleme:
Teşekkürler Mikon5 düşüncelerime tercüman oldun, benim bu konuyu açarken ki tek amacım bu durumdan en az zararla nasıl çıkarız, birbirimize yardımcı olalım, bir

Teşekkürler Mikon5 düşüncelerime tercüman oldun, benim bu konuyu açarken ki tek amacım bu durumdan en az zararla nasıl çıkarız, birbirimize yardımcı olalım, birbirimizi bilgilendirelim, sonuçta hepimiz aynı geminin içindeyiz.

Merhaba ,

Bence en iyisi vergi konusunda uzman bir avukat ile bu görüşmeleri yapmak.Buradan istediğiniz yardım amaçlı bu tür talepler bence herkesi olumsuz etkiliyor.Ben şahsen bu konuda bilgisi olan kişilere danışmayı düşünüyorum.Senelik ortalama 50K dolar kazanç sağlayan kişinin ödemekle yükümlü olduğu senelik 13,5 K dolardan bahsediyoruz.Eğer bu durum gerçek ise dosyaların yoğunluğu ve sıralama (Yüksek kazançtan başlayarak aşağıya doğru )metoduna göre gittiklerini farz edersek size gelene kadar 2 sene belki 3 sene geçmiş olacak.Bu sürede toplam kazancınızın vergilendirmesi 40k-65K doları geçebilir.İşte o zaman bu vergilendirme olayını keşke çözseydik dememek için bence konunun uzmanı olan kişilere danışmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri