Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İngiltere adsense işleme bile girmedi benim. Edit: Koskoca forumda ingiltere adsense kullanan hiç mi yok . Herkesin adsenseleri işleme girdi paraları yattımı ?
Almanya payoneer ödeme alan var mı ?
benim ing adsense,payoner ödemesi hala gelmedi.çok garip... 23.12de adsenseden mail gelmiş ödemeniz gönderildi diye ve bakiye sıfırlanmış.pinli ama daha önce ödeme almamış bi hesaptı,payonerden ek gbp ibanı aldım ve onlardan birisini girdim bu adsense hesabına.test ödemesi geldi,onayladım 3-4 hafta önce.ama bakıyorum şimdi,payonerde hala gelen giden yok.heryeri kurcaladım,bekleyen bi ödeme filanda göremiyorum.bunu yaşayan var mı daha önce aranızda?
benim ing adsense,payoner ödemesi hala gelmedi.çok garip... 23.12de adsenseden mail gelmiş ödemeniz gönderildi diye ve bakiye sıfırlanmış.pinli ama daha önce ödeme almamış bi hesaptı,payonerden ek gbp ibanı aldım ve onlardan birisini girdim bu adsense hesabına.test ödemesi geldi,onayladım 3-4 hafta önce.ama bakıyorum şimdi,payonerde hala gelen giden yok.heryeri kurcaladım,bekleyen bi ödeme filanda göremiyorum.bunu yaşayan var mı daha önce aranızda?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.