2021 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

Bu kesinlesen arkadaslar hep pk acik mi kanallarim

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:48 ----------

artık pk kapanan kanallar da kesinleşmiyor galiba tekrar açılmasını bekleyeceğiz mecbur benim pk kapananlar da kesinleşmedi
Oda garanti degil artik gecen yil pk kapanan kanalimi tekrar actirdim.hocam 3 aydir oda kesinlesmiyor

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhaba pk kapanıp bu ay adsenseye yansıyan kazanç var mı sizde

Selamlar
Ödemelerimiz artık her ayın 6-12 arası kesinleşiyor.
Herkese bol kazançlar.

Kesinti hesaplamak için Linki Kullanabilirsiniz.

Burdan

Hocam merhaba pk kapanan kanalların artık ödemesi olmayacak mı eskiden kapansa da adsensey e yansıyordu artık yansımıyor. Bu konuda sizin bilginize başvurmakta fayda var umarım benim gibi sorunu olanları aydınlatırsanız. Şimdiden teşşekürler hocam.

Hocam merhaba pk kapanan kanalların artık ödemesi olmayacak mı eskiden kapansa da adsensey e yansıyordu artık yansımıyor. Bu konuda sizin bilginize başvurmakta fayda var umarım benim gibi sorunu olanları aydınlatırsanız. Şimdiden teşşekürler hocam.

Kesinleşen de oluyor kesinleşmeyen de, kesin bir şey diyemem bekleyip görmen gerek

Kesinleşen de oluyor kesinleşmeyen de, kesin bir şey diyemem bekleyip görmen gerek

6 kanalım var bu şekilde daha kesinleşen olmadı. Dediğiniz gibi bekleyip görece hiç umutlu olmasam da. Hocam genelde adsenseye yansıtmadan önce youtube analitik de o ayın kazancını düzeltir. Artar yada azalır şekilde orda anlardım ki adsenseye kesin yansır şimdi dün bütün kanallarım da ki kazançlar da düzeltme olmuş genelde eksilmiş burdan yola çıkarak dediğim gibi kesin yatar mı yoksa benim bu dikkat ettiğim hususun bir önemi yok mu.

6 kanalım var bu şekilde daha kesinleşen olmadı. Dediğiniz gibi bekleyip görece hiç umutlu olmasam da. Hocam genelde adsenseye yansıtmadan önce youtube analitik de o ayın kazancını düzeltir. Artar yada azalır şekilde orda anlardım ki adsenseye kesin yansır şimdi dün bütün kanallarım da ki kazançlar da düzeltme olmuş genelde eksilmiş burdan yola çıkarak dediğim gibi kesin yatar mı yoksa benim bu dikkat ettiğim hususun bir önemi yok mu.
Önemi yok desem daha makul, çünkü böyle bir şeye hiç dikkat etmedim ben. Ayın 11'inin bitimine kadar bekle umarım fazlasıyla kesinleşmen olur hacı abi

Analytics e kazancı yansımış videoyu silsek kesinleşiyor mu son durum nedir? önceden sanırım kesinleşiyordu

Arkadaşlar kesinleşen miktarın çok küçük bir miktarı hesaba geçti. Diğeri beklemede diyor neden acaba.

Arkadaşlar kesinleşen miktarın çok küçük bir miktarı hesaba geçti. Diğeri beklemede diyor neden acaba.

Aynen hocam

44 lira yollamışlar diğeri hesapta duruyor:confused:

---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

Tamam ya sorun yok ben mobil uygulamadan bakmıştım

O 44 lira abd vergisiymiş o ödenmiş

Benim alacağım beklemede:)

ABD gelirinden %30 alacaktı hepsini almış :D Yanlış doldurmuşum demekki bilgileri

ABD Bölüm 3 Vergi Stopajı

Bu Amerika'nın kesitiği vergi. Kalanı alt sekmede beklemede olarak gözüküyor. Benim 7.000 tl kesinleşen tutardan 21 tl stopaj olarak kesmiş. Gayet iyi.

---------- Spam Engelliyici 16:28 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------

Analytics e kazancı yansımış videoyu silsek kesinleşiyor mu son durum nedir? önceden sanırım kesinleşiyordu

Şunu netleştirelim. Video sildiğinizde, o videoya ait hiçbir gelir kesilmez. O videonun reklamlarından kazanç sağlamışsınızdır ve bu da reklamına tıklandığı anda -siz bir gün sonra görsenizde- işleniyor.

Adsense son ödeme 57TL yazıyor bu nedir? Bakiye ile alakası yok. 57 TL ABD vergi tutarı ama benim ekranda son ödeme bu yazıyor.

Bir Abd ye vergi vermediğimiz kalmıştı artık o da oldu

Ben de ödeme beklemede yazıyor. Henüz sıfırlanmamış. Aynı durumda olan var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri