- Web sitesi
- www.ytpara.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödemem kesinleşmiş. ne zamandan beridir ayın 6-12 si arası kesinleşmeye başladı eskiden 10-11 inde kesinleşiyordu
banka hesap ekleme sorunu var hala çözüm bulan var mı?
payoneer banka hesabı eklemek istersen hata aldım sende de aynı durum mu var hocam ? birazdan hatta bununla ilgili konu açacağım
pksı açık olupta hala adsensesi kesinleşmeyen var mı acaba?
var hocam
bu kazananlar ne kadar vergi veriyorlar bi de o konuda da bilgi verilse fena olmazdı.
mesela 4.000TL'nin vergisi %18+%15 şeklinde hesaplanırken ayrı ayrı mı? yoksa %33 olarak toptan mı hesap ediliyor? benim kafamı karıştıran bu ödeyeceğimiz vergi ve oranları. bir müşavir ile görüştüğümde 4.000TL'nin 2.500TL'si devlete vereceksin diyor. o zaman ben ne kazanıyorum? bu nasıl soygundur anlamıyorum ki
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.