2022 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri

Dün sabah mail geldi ziraat ödeme hala yok.ziraat bunu sürekli yapmaya başladı. Ödemesi gelen varmı?

Son düzenleme:
Ziraat halen bekliyoruz hocam
EDİT: Ziraat iş bankası hesapta

Son düzenleme:
Ziraat beklemeye devam, normalde sabah 09:00 da yatardı

iş bankası halen beklemekteyim acaba normal adsense ile youtube adsense ayrıldığı için mi böyle bir gecikme oldu?

Genelde bir sorun var ufak büyük fark etmiyor gecikti Allah hayır etsin belki bu paralara da çökebilirler :)

Nereden bulaştık bu ziraate bilmiyorum. Hiçbir bankada böyle birşeyle karşılaşmadım.

Bütün bankalar öyle merak etme arayın bankanızı benim param yattı nede hala hesabıma geçmiyorsunuz de ..

---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:57 ----------

Parası yatanlar ama banka tarafından ödenmeyenler bankayı arasınlar. Milletin parasını bekleterek para kazanmasınlar. Son zamanlarda iyice bozuldular zaten, tepki verin, sizlerde arayın bankanızı, kendi hakkınız kimse size hayrına para vermiyor.

Son düzenleme:
Bütün bankalar öyle merak etme arayın bankanızı benim param yattı nede hala hesabıma geçmiyorsunuz de ..

Bankayı arayıp öyle birşey dediğinizde bizde gözükmüyor google ile iletişime geçin cevabını alırsınız. Google’a sorarsanız biz gönderdik bankanıza sorun der. Tamamen insiyatiflerine bırakılıyoruz. Yatmazsa tamda bu dediklerimi yaşayacağız.

17:04 de Ziraat yatmış yeni gördüm

Banka hesabı •â€â€*•â€â€*•â€â€*•â€â€*46 ile yapılan xxxxxxx tutarındaki Otomatik ödeme beklemede.
payoner yatmadı, adsense de böyle yazıyor, payoner yatan var mı? Benim gibi adsense işleme girmeyen var mı?

Edit : Payoner hesabına ödeme düştü.

Ingiltere hesapta
Cok kesinti var ya ben anlamadım gitti bu isi %38 falan kesilmis yine

Arkadaşlar benimki de ziraat ama youtube adsense halen yatmamış neden olabilir acaba. Hesap aynı yıllardır buna yatıyordu.

benimde wep adsense banka kuveyt türk yatmadı şuanda otamatik ödeme talimatı dahi verilmemiş durumda ilk kez böyle oluyor.

benimde wep adsense banka kuveyt türk yatmadı şuanda otamatik ödeme talimatı dahi verilmemiş durumda ilk kez böyle oluyor.

Youtube Adsense Halen daha yatmadı. Neredeyse 2 hafta olacak pazar günü. Google de mi sorun var Bankada mı neyse. Normalde Adsense ödeme talimatı verdi ve bakiyeyi sıfırladı.Bankayı da aradım hesap haraketlerinde öyle bir şey yok diyor. Google'a yazdım. Ödemelerin gerçekleşmesi 15 günü bulabilir diyor çok ilginç ilk defa böyle bir şey oldu. Normalde hemen yatardı 1-2 gün içinde

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri