207 kanalım 5bin tl için kapatıldı ama!

hocam bu 207 kanala sürekli video atıyormuydunuz yoksa video atıp bırakıyormuydunuz çalışma sisteminiz nasıl dır benim için önemli bir kullanıcısınız

selamlar..

geçmiş olsun hocam.

Bana göre; sistemli çalıştıktan sonra tek kanalla bile güzel paralar kazanılır.

Ben ayda 1 kanal kapattırıyorum, en fazla 3 gün 3 gün sonra tekrar aynı hiti yakalıyorum. Yeterki sistemli çalışın arkadaşlar.

Yaptığınız hatalardan, tecrübesizliklerden ders alın ve bunu bir yere kayıt edin.
Deneme yanılma ile hangi bölümde başarılı olduysanız o bölümde ilerleyin. Zamanla tecrübeleriniz sizi başarıya ulaştıracaktır.

Biz 1-2 tane kanalı zor idare ediyoruz helal olsun. Senin kanal sayın kadar benim kanalda video yok :D

ben öyle düşünmüyorum az kanal az vakit az risk çok kazanç
edit bu arada atameh konuyu neden hortlattın kardeşim :D

Kesinlikle bu görüşe katılıyorum 3 kanal 2 adsense aslında 4 fakat 1 ini saymıyorum tek video. Hem kafa rahat oluyor hem fazla zaman ayırmıyorum. Fazla derken 2 aydır youtube a girdiğim yok.

1 adsensede çok para toplamayın arkadaşlar.. bir çekilde parakanma gidiyor kesinleşme olmuyor... adsenseleri dağıtın...
örnek: 1 adsense gunde 10 tl getirsin bırak kendı halıne... 10*30=300 tl olsun
2. adsense gunde 20 tl getirsin yuklenme bırak 20*30=600 tl olsun
yanı geliri sabitle adsenseyi bağla... biri kapansa diğeri açık olur.. toplamdada aynı gun paralar hesabına geçer... ben bu taktıkteyım... en guzelıde bu taktık...

not: 1adsensede kanal bağladım uyarı alınca , kara kazanma keısnleşince o kanalı başka adsenseye bağlıyorum... yenı kanal açıp eklıyorum... tavsiye ederim..
tek kanalla 1 gund e 1,000 tl gorunce bir şekilde harcıyolar kanalı, adsenseyi....

öyle ne 2 gunde 5.000 liralarda ne de 207 kanal da gözumuz yok hocam :)

Kısa ve net gunde en azından 100 lira kazanabilmek için kaç kanal , kac adsense ve bu kanallara kacar video atmak lazım :)

Her güzel kazanan bilgilerını sır gıbı saklıyor , merak etmeyın google un da , youtube unda parası herkeze yeter ...

Adamlar paso bilmem kac mılyon dolara orayı aldı , bilmem kac mılyon do

207 kanal içinde 2 telifli ve riskli bir kanalı neden tuttun ki
ayrıca kapananları 6 ay boyunca neden bekleyeceksin.para kazanmalarını aç...
çoğu ünleme düşse de beklemenin anlamı yok.

benim tek sorum var.Videoları nerdne buluyorsunuz?

5 günlük uğraşan birisi olarak işi bırakma raddesindeyim :)) neyse bu iyi motivasyon oldu hocam. çok geçmiş olsun bu arada.

Selamun Aleyküm.
Dün yaşadığım olayı kısaca anlatmak isterim. 207 kanalım vardı. mart ayı kazancım 3.günde 5 bin tl olmustu ve hızla artıyordu. Bir anda kesildi ve kontrol ettiğimde bütün kanallarım pasife alınmıştı ve 2 telifli eski bir kanal yüzünden. Yapılması gereken tüm işlemleri yaptım fakat pek bi sonuç alabileceğimi sanmıyorum. Şu an itibari ile 42 kanal açarak tekrar saldırmaya başladım pes etmedim. şu an için iyi gidiyor. Eski hesaplarıda silmedim. 6 Ay kadar saklayıp sunucunda tekrar aktif olup olmayacaklarına bakacağım. Tabi muamma. Ama sakın kesinlikle soğumayın ve sömürebildiğiniz kadar sömürün. Pes etmeyin. 2007 den beri adsense ile uğraşan biriyim ve ilk defa başıma böyle bir olay geldi içerik barındırıcısından. Pes etmeyin tek diyeceğim budur. Selametle YTPARA TİM :))

baya kanalın varmış kardeş acaba tek adsensemi

baya kanalın varmış kardeş acaba tek adsensemi

Hocam 1.ci sayfana başlayın butun sorualr sorulu zaten evet tek adsense ıle çalışmış her kanal 50 video atmış vede bellı bı zaman sonra 1er vıdeo daha atmıs vsvs okuyun anlarsınız :)

Beyler birşey sorucağım sizlere şimdi anlamadığım bir konu var bende şuan 2 kanal var ve biri adsense bağlı diğerini o adsense bağlıyamıyorum ne yapabilirim birde siz 207 kanal açtım dediniz o kanallar kaç adsense hesabına bağlı ve bankada 1 hesabamı bağlı hepsi şimdiden yorumlar için saolun

Bazı arkadaşlar vazgeçmekten falan bahsetmişler asla böyle birşey yapmasınlar,hem 5 günde 15 günde vazgeçmek nedir yahu?!!ben 1 ay boyunca günde 0.60 kuruş kazandım yine de bırakmadım ,biraz azim ,sabır,sebat!

beyler biraz uzak kaldım toparlama evresindeydim. yine buralardayım ve bildiklerimide paylşamaya hazırım ytpara.com ailesine.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri