Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işte olay bu kadar basit...çok kanal = çok para ))
ben öyle düşünmüyorum az kanal az vakit az risk çok kazanç
edit bu arada atameh konuyu neden hortlattın kardeşim![]()
ben öyle düşünmüyorum az kanal az vakit az risk çok kazanç
edit bu arada atameh konuyu neden hortlattın kardeşim![]()
Selamun Aleyküm.
Dün yaşadığım olayı kısaca anlatmak isterim. 207 kanalım vardı. mart ayı kazancım 3.günde 5 bin tl olmustu ve hızla artıyordu. Bir anda kesildi ve kontrol ettiğimde bütün kanallarım pasife alınmıştı ve 2 telifli eski bir kanal yüzünden. Yapılması gereken tüm işlemleri yaptım fakat pek bi sonuç alabileceğimi sanmıyorum. Şu an itibari ile 42 kanal açarak tekrar saldırmaya başladım pes etmedim. şu an için iyi gidiyor. Eski hesaplarıda silmedim. 6 Ay kadar saklayıp sunucunda tekrar aktif olup olmayacaklarına bakacağım. Tabi muamma. Ama sakın kesinlikle soğumayın ve sömürebildiğiniz kadar sömürün. Pes etmeyin. 2007 den beri adsense ile uğraşan biriyim ve ilk defa başıma böyle bir olay geldi içerik barındırıcısından. Pes etmeyin tek diyeceğim budur. Selametle YTPARA TİM)
5 günlük uğraşan birisi olarak işi bırakma raddesindeyim) neyse bu iyi motivasyon oldu hocam. çok geçmiş olsun bu arada.
baya kanalın varmış kardeş acaba tek adsensemi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.