207 kanalım 5bin tl için kapatıldı ama!

• Kullanıcı clubtcc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban & Politikalar
Mükemmel bir azmin varmış hocam. :) Tebrik Ederim.

evet hepsi tek adsense. bir kanalda ortalama 50 video vardır. Ama şunu da bilmenizi isterim burda paylaşılan kazançlar bir çok kişiyi cezbedebilir ve işlerini güçlerini bırakıp bu işe girebilirler ama şunun farkında olsunlarki youtube sizi zirveye çıkarır ve sizde gelen paraya güvenip işinizi gücünüzü bırarkırsanız tam onda bütün kanallarınız ban yiyebilir.ve çokersiniz. aman dikkat diyorum. bu iş sabır ve tecrübe işidir. kimse yapmasın demiyorum ama yeni başlayacak olanlar için aman dikkat diyorum.

o kadar kanal açarken keşke biraz da adsense açsaymışınız...
tabi başka bir adsense de 300 kanal yoksa

bot diyebilirim ama biraz farklı.yarı manuel yarı bot tarzı farklı bir yazılım kendimize özgü.

Yeni bir adsense'de başlasaydın daha iyi olurdu hocam, ayrıca telifli kanalı adsense de tutup neden riske girdin ki bu kadar gelirin varken..

mailleri satın mı alıyorsun?3cx vb mi kullanıyorsun?

bana gerekçe olarak gösterdiği hesabı sildim diğerlerini bıraktım. k7 3cx vb kullanarak açıyorum kanalları

2 adsensem var 2 sindede 2 toplam 4 kanalım var çok şükür kazanıyorumda ancak azım açık kaldı 207 kanal nedir ? ben risksiz olsun diye az kanal çalışıyorum böyle bir durumda para kazanmlar bu kadar kolay giderken 207 kanal çalışmak gerçek bir iş başarılar ben yapamazdım şahsen

şubat kazancın nedir merak ettim ?

açar açmaz bağlıyorum.bekletmiyorum.yanıp yanma konusunda bilgim yk malesef çünkü hiç bekletmedim.

Hocam kanalları hemen adsense e bağladığınızdan dolayı hiç sorun yaşadığınız oldu mu acaba? Verdiğiniz bilgiler ile bizi aydınlattığınız için çok teşekkürler ayrıca

pek kazanç yayımlama taraftarı değil arkadaşlar yanlış anlamayın beni gerekçesini bir kaç mesaj üste yazdım.

---------- Mesaj saat 00:46:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:43:59 civarında gönderildi. ----------

Hocam kanalları hemen adsense e bağladığınızdan dolayı hiç sorun yaşadığınız oldu mu acaba? Verdiğiniz bilgiler ile bizi aydınlattığınız için çok teşekkürler ayrıca

hiç bir sorun yaşamadım. açtıklarımı hemen adsenseye bağlayıp varsayılandan para kazanmayı mutlaka aktif eder,profil ve kapak resmini yükler ardından yüklemeye başlaşarım. tek telif veya topluluk geldiğinde 180 gün pasife çekerim. onun dısında para kazanılmayan videoları silerim. arada gözden kaçaırdıgm ve iyi izleme alanları biraz tatarım abone kastıkları için sonra yine silerim.

Kanallarınızı suan botlarda bulunan özelliklerdeki gibi belirli süre aralıkları ile oto kontrol yaptırıyor musunuz para kazanma aç kazanmayanları sil şeklinde. Birde bir sorum bir kanala ne kadar video atıyorsunuz tek sefer atıp bir daha atmıyor musunuz yoksa sürekli atıyor musunuz ?

Pasıfe cekerım derken vıdeolarımı gızlıyorsun hocam gizlesende hak sahıplerı vıdeoları gorup telıf atmıyormu

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

video sayısı değişiyor genelde 1 video atar diğerine geçerim. pasife çekmekteki kastım bir daha video yuklememek. sadece kontrol amaçlı girip bakarım.

video sayısı değişiyor genelde 1 video atar diğerine geçerim. pasife çekmekteki kastım bir daha video yuklememek. sadece kontrol amaçlı girip bakarım.

1 video derken hocam tek video mu oluyor kanalda anlamadım bir kere toplu mu atarım demek istediniz ?

Hocam azminizden dolayı gerçekten tebrik ederim sizi.Geçmiş olsun diyelim, 207 kanal ile uğraşmak kolay iş değil ve verdiğiniz tavsiyeler hepimizi aydınlatacaktır.Teşekkür ederiz.

1 video derken hocam tek video mu oluyor kanalda anlamadım bir kere toplu mu atarım demek istediniz ?

hayır. 1er video basıp sırada kanala geçerim.bu iş işlerimlerin sırasını ve takibini excel tablaoları yapıp takip ediyorum. misal günde 5 video basbilirsin her kanala.sana kalmış.ama her vide değil tabiki.

hayır. 1er video basıp sırada kanala geçerim.bu iş işlerimlerin sırasını ve takibini excel tablaoları yapıp takip ediyorum. misal günde 5 video basbilirsin her kanala.sana kalmış.ama her vide değil tabiki.

Anladım hocam çok sistemli çalışıyorsunuz şahsen para kazanma kapanma olayı olmasa yapılacak en mantıklı şey bu şekilde ilerlemektir

207 tane kanalla az telif topluluk alıp çok izlenim alıp bu meblağları kazanmak herkesin harcı değil emek+düzen+sabır=$ bunu bir kez daha herkes gördü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri