Merhaba arkadaşlar;
Bir dönem çalışan elemanlara indirtdiğim film arşivi satılıktır.
13.8K ingilizce, 3.5K Fransızca 5K ispanyolca film.
Toplam 20K nın üzerinde...
13.8K ingilizce film arşivi "Film Adı - Film Yılı" şeklindedir.
3.5K Fransızca sadece "Film Adı" şeklindedir.
5K İspanyolca "Film.Adı.Film Yılı.Kaynak Site" şeklindedir.
Filmlerin %50 sinden fazlası torrentte toplu olarak yok, zaten torrentten indirilmedi. Yine %40 %50 si YT de yok.
Toplam kapladıkları disk alanı yaklaşık 10TB, sırf arşiv var diye sunucuyu değerlendiremiyorum, arşivi elden çıkarıp sunucuyu boşa çıkarmak amacım.
Arşiv sadece 2 arkadaşa satılacaktır, film başı 25 kuruş yani 5K TL düşünüyorum.
Dileyen sadece ben almak istiyorum başkasına satma diyebilir o zaman 1 kişiye satma bedeli 8K TL.
İlgilenenler gerek frm dan gerek Skype ile tarafıma ulaşabilir.
Almak isteyen olduğu taktirde, sunucunun FTP bilgileri paylaşılarak kendisine 1 hafta dosya transferi için süre tanınacaktır.
Hakkımızda hayırlısı...
Bir dönem çalışan elemanlara indirtdiğim film arşivi satılıktır.
13.8K ingilizce, 3.5K Fransızca 5K ispanyolca film.
Toplam 20K nın üzerinde...
13.8K ingilizce film arşivi "Film Adı - Film Yılı" şeklindedir.
3.5K Fransızca sadece "Film Adı" şeklindedir.
5K İspanyolca "Film.Adı.Film Yılı.Kaynak Site" şeklindedir.
Filmlerin %50 sinden fazlası torrentte toplu olarak yok, zaten torrentten indirilmedi. Yine %40 %50 si YT de yok.
Toplam kapladıkları disk alanı yaklaşık 10TB, sırf arşiv var diye sunucuyu değerlendiremiyorum, arşivi elden çıkarıp sunucuyu boşa çıkarmak amacım.
Arşiv sadece 2 arkadaşa satılacaktır, film başı 25 kuruş yani 5K TL düşünüyorum.
Dileyen sadece ben almak istiyorum başkasına satma diyebilir o zaman 1 kişiye satma bedeli 8K TL.
İlgilenenler gerek frm dan gerek Skype ile tarafıma ulaşabilir.
Almak isteyen olduğu taktirde, sunucunun FTP bilgileri paylaşılarak kendisine 1 hafta dosya transferi için süre tanınacaktır.
Hakkımızda hayırlısı...