21/10/2015 adsense ban

Kaos teoriminden başka bişi değil google yt isi gücü bıraktı ytpara takibinde ben ihtimal olabileceğini sanmıyorum :)

Hep böyle düşündüğümüz için oluyor zaten.İhtimaller her zaman var.Temkinli olmak gerekiyor.Unutmayın ki Goo-gle türkiye bürosu var ve bu büroada türk insanı çalışıyor.Senin aklına gelen o adamında aklına gelir.Neden prim almasın ?

Son adsensemde banlandi içinde özgün kanal ve 2 spam kanal var di

bu banlanan arkadaslar pini nereye istiyor kendi evinemi yoksa farklı yeremi ? benim adres farklı banlanmadım.Büyük ihtimal adresten anlıyor.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Hocam şu adsense banlarını tek konu yapsanız takibi daha kolay olur.
Aklına birşey gelen konu açmaya başladı.

tam bugün işleniyor dedik bir baktım ki adsense banlanmış bu kadar mı olur bu kadar mı düştü bu firma herkesin parasını kazanıp tam işleneceği gün kapatıyorlar bu kadar mı şeref yoksunu bu insanlar.

benimde bugün 2 tane banlandı, kanallar temizdi. 1 tane pinli diğeri ise pinsizdi ve ödeme işleme gireceği gün böyle yapmaları insanın çok zoruna gidiyor arkadaş :s daha önceden uçur abi şu hesapları neden son güne bırakıyorsunuz resmen dalga geçer oldular artık.

vds, temiz ip, temiz mac, şu veya bu hiç farketmeyecektir.

aynen bugün sonuncu adsensede kapatıldı artık ne yapacağımızıda bilmiyoruz son gün banlanması ümidimizi kaybetmemize sebep oluyor

arkadaşlar bsey sorcam
benım adsense baglı olan kanalım topluluktan kapatılmıs
deneme amaclı bı kanal baglamıstım o kapatılmamıs
benım adsense spama dusmusmudur ?

arkadaşlar bsey sorcam
benım adsense baglı olan kanalım topluluktan kapatılmıs
deneme amaclı bı kanal baglamıstım o kapatılmamıs
benım adsense spama dusmusmudur ?
yarına kadar bağladığın kanal kapanmazsa spama düşmemiştir.ama o adsense den ödeme alabilme ihtimalin çok düşük, artık tek topluluk almış kanalların bile adsensesini banlıyor.

yarına kadar bağladığın kanal kapanmazsa spama düşmemiştir.ama o adsense den ödeme alabilme ihtimalin çok düşük, artık tek topluluk almış kanalların bile adsensesini banlıyor.

hocam adsenseyi açtğm kanalda video yoktu nasıl olduysa topluluk gelmiş adsense mailine ve adsense gmaili doğrlama kodu istedi
. Bende dun bu saatlerde deneme amaclı bi kanal bağlamıştım ıcı bos kanalın kapanmadı

nasıl adsenseler banlanıyor? cok basit google ortayı açıyor youtube topa vuruyor :(

hocam adsenseyi açtğm kanalda video yoktu nasıl olduysa topluluk gelmiş adsense mailine ve adsense gmaili doğrlama kodu istedi
. Bende dun bu saatlerde deneme amaclı bi kanal bağlamıştım ıcı bos kanalın kapanmadı
büyük ihtimalle adsense hesabınız spama düşmemiş ama dediğim gibi adsense hesabınızın kanalı veya adsenseye bağlı herhangi bir kanal topluluk yediyse spama girmemiş bile olsanız o adsense den para kazanmanız çok zor.İsterseniz video yükleyip devam edin ama para gelmeyecekmiş gibi bakın o hesaba gelirse sürpriz olur.Bu aralar o kadar karışıkki yt adsense hesabı olmayan gmaillere bile mail geliyor adsense hesabınız duraklatıldı iye gerisini var sen düşün.

gençler hani hazbay bir kaç ay önce kovuldu. kovulmasaydı bile bi cacık yapacak yetkisi yoktu. google'un sistemi denetleyen ekibi california'da... hesapları banlayan ve açan tamamen california. amerikalıların zamanı kıymetlidir bizim heni hazbay gibi forumlar da dolaşmaz.

:D yav bu elamanın her yeri takip olsa ne yazar.

DSC09429.JPG

sonuna kadar katılıyorum , ekibi kesin burada ,belki kendiside forum uyesidir..

bu banlanan arkadaslardan etiket olayını nasıl yapıyorsunuz yada açıklamayı ? spam olarakmı yoksa tek 1 cümle yazıp etiketide 2-3 tane girip bırakıyormusunuz ? belki etiketten dolayıda youtube sistemi algılıyor olabilir yada açıklama spamıdan.

bu banlanan arkadaslardan etiket olayını nasıl yapıyorsunuz yada açıklamayı ? spam olarakmı yoksa tek 1 cümle yazıp etiketide 2-3 tane girip bırakıyormusunuz ? belki etiketten dolayıda youtube sistemi algılıyor olabilir yada açıklama spamıdan.

mantıklı

---------- Spam Engelliyici 21:51 ---------- Önceki Mesaj 21:48 ----------

kanal eklenmemiş bir aydır boş bekleyen adsense banlandı

adsensenin banlanıp banlanmamasının nedeni kanalların ekli olup olmaması değil

Eskiden siz bu adsenseyi spam kanallar bağlayıp spamda kullandıysanız, googleda adsenselerin ilk açılışından son zamanına kadar tüm istatistikler var, bunları göz önüne alarak banlanmalar gerçekleşiyor.

Hocam banlanan adsenseler içerisinde Movie, Episode gibi tagleri olan var mı acaba ?

Başka bir sebep Ip adresi kara liste. Mac adresi kara liste Dns sunucusu kara liste.

Kanal açılma lokasyonları. Lokasyon trafiği gibi veriler. Aklıma gelebilecek çok ihtimal var.
Bunu otomatik olarak botlar belirli kriterlere uygun olarak belirli bir yüzdeyi aşınca direk ban geliyor gibi. Eğer ki böyle bir sistem varsa adsenseleriniz artık dayanmayacaktır Geçmiş olsun.

Beyler an itibariyle dün açtığım adsensem banlandı,

şuanda adsensesi banlananlar varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri