21/10/2015 adsense ban

burakpoyraz

Kayıtlı Üye
Bugünün bani benden eylül banlarindan sonra tekrar tekrar başladığımız adsense bugün sabah itibari ile banladi 3 kanal telif vs hic bisi yok tertemiz adsense nasil patladi anlamıyorum...
Daha napalım anlamış değilim
Kötü bir gün baslangici :(

mimlenen bilgisayardan mı açmıştınız hesabı?

Bugünün bani benden eylül banlarindan sonra tekrar tekrar başladığımız adsense bugün sabah itibari ile banladi 3 kanal telif vs hic bisi yok tertemiz adsense nasil patladi anlamıyorum...
Daha napalım anlamış değilim
Kötü bir gün baslangici :(

Geçmiş olsun hocam. Adsense için vds mi kullanıyordun kendi bilgisayarını mı ?

Ya yeter artk valla yeter eylülün sonunda acilms tertrmz adsense banlandi

İp,adres,telefon,banka hesabı,isim soyisim herşey eski banlanan adsenselerinden farklı mıydı? Yada banlanan adsenselerindeki kanallardan birini bu adsenseye baglamısmıydın? Adsense kanal bağlama yöntemin neydi? Kanallarda eşleşen vs var mıydı? Artık tek tek herşeye dikkat edilmezse hic ihtarsız adsensede banlanabilir.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar ben adsense hesabini Tr lokasyonlu vds girip actim ve sadece oradan takip ettim, videoları fransa lokasyonlu vdsden attım 30 kanal bagliydi sadece bir tanesi spamdan gidince o hafta içerisinde hepsi kapandi ve adsense banlandi.

Ara verdim 1-2 hafta kafamı dinlicem ben su banlanmalar bir dursun sonra bakarız bi çaresine yapacak birsey yok

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim tezim,adsense bağlanan kanalların aldığı ihtar sayısı ile bire bir ilgili olduğu yönündeydi.Sizin durum da farklı nedenler de aramak gerek.
Ad soyad,adres,tel no,ip gibi faktörlere bakmak lazım
(pin ve banka doğrulanmamıştır heralde. O yüzden onları yazmadım)

Arkadaslar ben adsense hesabini Tr lokasyonlu vds girip actim ve sadece oradan takip ettim, videoları fransa lokasyonlu vdsden attım 30 kanal bagliydi sadece bir tanesi spamdan gidince o hafta içerisinde hepsi kapandi ve adsense banlandi.

Ara verdim 1-2 hafta kafamı dinlicem ben su banlanmalar bir dursun sonra bakarız bi çaresine yapacak birsey yok

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 kanal bile fazla ben korkuyorum açıkçası. Durumlar bu kadar karısıkken 30 kanal bağlamak buyuk cesaret

bu sabah 1 yıldan eski adsensem patladı sabah 5.30 gibi mahvetmişler içinde 4 haneli vardı geçmiş olsun tam ödeme günü yapılmaz ki umutlarımla oynadı adsense çok kötü oldu. Bağlı kanalların da para kazanması kapanmış özgün kanalım vardı onu nasıl kurtarabilirim bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bence artık manuel kontrole başladılar, önce belli kriterleri olan bir bot yazdılar o filtreye takılanı manul olarak kontrol ettiler ve baktılar spam ardından banladılar.. benim senaryom bu yönde yoksa oto ban olma şansı yok

Hesap vds kanal baglama token pin daha gelmedi adres isim farkli ip tertemiz sıfır ip (sadece adsense icin) knallarda tertemiz eslesen telf topllk hic birsey yok :(

Haysiyetsiz herifler 2 yıldır ödeme aldığım özgün kanalımın adsense'ini banlamışlar. Ne yapacağımı şaşırdım...

Hesap vds kanal baglama token pin daha gelmedi adres isim farkli ip tertemiz sıfır ip (sadece adsense icin) knallarda tertemiz eslesen telf topllk hic birsey yok :(
İsim soyisim eskilerle aynı mıydı? Adresler birbirine yakın mıydı yoksa sallama bir adres miydi? Telefon no önceden hic youtubeda kullanılmış mıydı? Küçük ayrıntıları kaçırmış olabilirsin

İsim soyisim eskilerle aynı mıydı? Adresler birbirine yakın mıydı yoksa sallama bir adres miydi? Telefon no önceden hic youtubeda kullanılmış mıydı? Küçük ayrıntıları kaçırmış olabilirsin

Adres yakında bi sokak fark var tel hic kullanilmamis teldi onunda soyad ayni bukadarda detaya gidilcegini sanmıyorum artık

benim de 2 yıla yakın açık olan ve şuana kadar ödeme almadığım adsensem banlandı bu sabah ilk ödeme alacaktım pin hesap doğrulama yapılmıştı sağlık olsun

bende de yeni açılan bi adsense gitti 5:30 da. pini yeni istemiştim. Sabah uyanınca kapalı adsense görmek çok koyuyor be insana :(

Ne kadar temiz olursa olsun içerikten banlaniyor artık. Spam kanal adsense ban sebebi, bugün olmazsa yarın banlaniyor.

2 adet adsense açmıştı biladerim birisinin ana hesabı boştu diğerinde ise küçük oyunlar çekip atmıştı 15 video felan özgündü yani.
Özgün ana hesaplı olan banned yemedi fakat diğer boş olan banned yedi.
bu yazdıgımı dikkate alırsanız sevinirim belki bişiler çıkabilir
Ha illada paranızı alırsınız demiyorum deneyin sadece herkeze geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri