21.12.16 Adsense ban

thnx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün 8 hesap kapandı. eski bir konuya yazmışlar hesabı banlanan arkadaşlar.
Gün içinde 7 hesap en sonuncusu 5 dakka önce banlandı.

Hesapların hepsi kesinleşti.
Spama düşen de vardı spama düşmeden banlanan da vardı.
Spama düşüp banlanmayan da var.
Spama düşüp ödemesini aldığım da var şuan.
Ödemesini alıp banlanan ve banlanmayan da var.
Yüksek kesinti de var.
Alçak kesinti de var.
Fazladan para veren hesap ta var.
Hesapların tamamı 7-8 aylıktı.
3 er 4 er hane gelirler...Yalnız 3 4 5 6 hane ile alakası yok..

Son düzenleme:
Benim de gün içerisinde 6 hesabım banlandı bir tanesi de spama düştü.

Yüksek kesintili adsenseler mi yoksa normal kesintili mi ?

rica ediyorum banlanan hesaplarınızla ilgili mesajlar yazarken biraz daha detay verebilirseniz hepimiz için daha iyi olur

örnek;

spama düşmüştü, temizdi, fazla kesinti olmuştu, hiç kesinleşmemişti gibi

rica ediyorum banlanan hesaplarınızla ilgili mesajlar yazarken biraz daha detay verebilirseniz hepimiz için daha iyi olur

örnek;

spama düşmüştü, temizdi, fazla kesinti olmuştu, hiç kesinleşmemişti gibi

Hesapların hepsi kesinleşti.
Spama düşen de vardı spama düşmeden banlanan da vardı.
Spama düşüp banlanmayan da var.
Spama düşüp ödemesini aldığım da var şuan.
Yüksek kesinti de var.
Alçak kesinti de var.
Fazladan para veren hesap ta var.
3 er 4 er hane gelirler...Yalnız 3 4 5 6 hane ile alakası yok...

2 tane temiz adsense spama düşerek banlandı. İkisi de temizdi, birisinden ödeme alınmıştı, bir tanesi için pin bekleniyordu.

birde kapanan adsenseler youtube adsensemi yoksa web yada admob üzerinden açılan hesaplar mı? onlarıda belirtireseniz daha sağlıklı olur.

Geçmiş olsun....

Kapanmalarda banlanmalarda mantık aramıyorum artık. Sistemleri bu adamların.

hala multiye yakalanma sistemi aktif demekki, adsenselere giriş yaparken temizlik işlemleri, mac, ıp bilgilerinizi değiştirin, hatta sanal makinalarda adsenselere giriş yapsanız daha iyi, pcye sanal xp kurun, sürekli makineyi klonlayın, orjinal makineyi kullanmayın adsenselere giriş yapmak istediğinizde orjinal makineyi klonlayın kopya makineden adsenselere girin,
vdslerden adsenselere girecekseniz, vdsleri temiz güvenilir firmalardan alın, IP adreslerin kullanılmamış olmasına dikkat edin

hala multiye yakalanma sistemi aktif demekki, adsenselere giriş yaparken temizlik işlemleri, mac, ıp bilgilerinizi değiştirin, hatta sanal makinalarda adsenselere giriş yapsanız daha iyi, pcye sanal xp kurun, sürekli makineyi klonlayın, orjinal makineyi kullanmayın adsenselere giriş yapmak istediğinizde orjinal makineyi klonlayın kopya makineden adsenselere girin,
vdslerden adsenselere girecekseniz, vdsleri temiz güvenilir firmalardan alın, IP adreslerin kullanılmamış olmasına dikkat edin
Alakası yok multiyle tek kendi bilgisayarimdan 10dan fazla adsanseye girdigim oluyo arka arkaya bazen ip çerez temizlemeyi unutupta girdiklerim bile oluyo ayin 17sinde 1tanesi sahte tıktan banlandi digerleri saglam duruyo

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alakası yok multiyle tek kendi bilgisayarimdan 10dan fazla adsanseye girdigim oluyo arka arkaya bazen ip çerez temizlemeyi unutupta girdiklerim bile oluyo ayin 17sinde 1tanesi sahte tıktan banlandi digerleri saglam duruyo

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olabilir hocam, kendi fikirlerimi paylaşmak istedim sadece, size göre sizin bildikleriniz doğrudur, bana görede kendi bildiklerim, başkasıda çıkar herikimizin aleyhine şeylerde söyleyebilir, ben ukalalık yapmak amacıyla yazmadım, yardım amaçlı yazdım,

herhalükarda şurası gerçekki, Googlenin botlarının işleyişini ne siz biliyorsunuz ne de ben, kesin net konuşmamak gerek

ben 4 yıldır bu işteyim birtek şunu anladım bu süre içerisinde, tecrübe sürekli anlık olarak değişiyor, bir konuda süper bilginiz vardır, gün gelir güncelleme çıkar, bilgileriniz işe yaramamaya başlar, sizden daha bilgisiz olan yeni şeyler bulur, sizden daha bilgili olabilir

Son düzenleme:
Kapanma

Arkadaşlar an itibari ile bir adsense hesabım kapandı digeride şifreyi kabul etmiyor bilgisi olan arkadaşlardan ne yapmam gerekir:bilgisi olan arkadaşlarda öneri bekliyorum mümkünse

benden de gitti 1 Adsense
-Kapanan kanallar vardı
-kesintisi %65 civarıydı
-3 hane ödemesi vardı bu ay

icinde 140 tl kesinlesen ve bu ay kesinlesmeyen spama dusen adsensem banlandı dun.

Cevabın için teşekkür ederim. Geçen ay %99 kesinti olan bu ay ay hiç kesinleşmeyen ve sonrasında spama düşen adsense hala banlanmadı. Acaba ödeme eşiğini geçmediği için mi banlanmadı diye onu anlamaya çalışıyordum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri