Şu banlanmayanlar ödeme eşiği geçmiş misiniz ?
benimki sağlam duruyor eşiği geçemedim pinsiz adsense
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu banlanmayanlar ödeme eşiği geçmiş misiniz ?
benimki sağlam duruyor eşiği geçemedim pinsiz adsense
Banlanmaz artık, 1-2 saate işleme girer.
banlandiŞu banlanmayanlar ödeme eşiği geçmiş misiniz ?
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bu ayki banlanmaları atlatan hesap gelecek ay banlanır mı ?
o değil de benim ki pinsiz adsenseydi. 1k filan vardı. az once baktım 200 esigini geçmiş pinsiz adsense saglam. acaba bunlar 1k ve üstünü mü banlıyor.
suam itibariyla banlanan hesap varmı arkadaslar yani sabahki banlanmalardan sonra devam ediyormu yoksa duruldumu diye en azından endiselenmeyiz azda olsa
YA arkadaş ban konusu bu ne geyik yapıyorsunuz banlanan varsa yazsın. Şu sitede yemin ederim moderatörlere de adminlere de acıyorum sizinle uğraşılmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hocam sabah ki ban çoktan bitti.. Forumu okursan çoğu arkadaş işleme gireceğinden bahsetmiş...
hocam ban konusunda geyik olayı tamam haklı olabilirsin... ama bu kadar ünlem ne oluyor ?
Ya sen ne saçma sapan konuşuyorsun sana ne tdk mısın sen? boş boş yorum yazmak için alıntılıyorsun. bi daha cevap verme bana kalbini kırarım
Benim gördügüm kadarıyla ban olayı giderek hafifliyo ilk banların başaladıgı zamanlarda yani 4ay önce 15-20gün önceden başladıkları oluyodu banlamaya sonnraki ay 10güne düştü sonra biraz daha aşagıya geçen ay 1-2gün kala banlandı bu ay tam ödeme gününde banlandı böyle giderse gözlemlerime göre bidahaki ay kurtuluruz inşallah bu illetten![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.