21 OCAK 2016 Adsense Ban

• Kullanıcı 0zkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
o değil de benim ki pinsiz adsenseydi. 1k filan vardı. az once baktım 200 esigini geçmiş pinsiz adsense saglam. acaba bunlar 1k ve üstünü mü banlıyor.

YA arkadaş ban konusu bu ne geyik yapıyorsunuz banlanan varsa yazsın. Şu sitede yemin ederim moderatörlere de adminlere de acıyorum sizinle uğraşılmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

suam itibariyla banlanan hesap varmı arkadaslar yani sabahki banlanmalardan sonra devam ediyormu yoksa duruldumu diye en azından endiselenmeyiz azda olsa

suam itibariyla banlanan hesap varmı arkadaslar yani sabahki banlanmalardan sonra devam ediyormu yoksa duruldumu diye en azından endiselenmeyiz azda olsa

hocam sabah ki ban çoktan bitti.. forumu okursan çoğu arkadaş işleme gireceğinden bahsetmiş...

arkadaslar ikikinci pini istedikten kac gun sonra tekrar pin isiye biliyoruz ?

YA arkadaş ban konusu bu ne geyik yapıyorsunuz banlanan varsa yazsın. Şu sitede yemin ederim moderatörlere de adminlere de acıyorum sizinle uğraşılmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hocam ban konusunda geyik olayı tamam haklı olabilirsin... ama bu kadar ünlem ne oluyor ?

7 Adsense hesabımdan 3 tanesi banlanmış.
Tamamı pinsiz di. 2 tanesi eşiği aşmamıştı.
Banlanan hesapların 1 tanesinde youtube bağlantısını kesmiştim. Banlanmayan 4 hesabın 2 sinin de bağlantıları kesilmişti.
yalnızca 1 tanesi 1 k üstünde kesinleşti..

Yani şimdi elime kağıt kalemi aldım. bütün varyasyonları yazdım ancak şu yüzden banlandım bu yüzden banlanmadım diye bir sonuç ortaya çıkaramadım.
Sonuç şu ki; youtube'dan gelecek paraya bel bağlanmaz artık

böyle 5 tane 20 tane hesabımdan şu kadarı banlanmış dedikçe asla bu işin peşini bırakmayacaklar.1 tane yerine 5 tane açarsan iyi,kötü diye bakmaz hepsini aynı kefeye koyar ki son 3,4 aydır bu şekilde gidiyor....

Mobil olarak gönderildi.

hocam ban konusunda geyik olayı tamam haklı olabilirsin... ama bu kadar ünlem ne oluyor ?

Ya sen ne saçma sapan konuşuyorsun sana ne tdk mısın sen? boş boş yorum yazmak için alıntılıyorsun. bi daha cevap verme bana kalbini kırarım

Benim gördügüm kadarıyla ban olayı giderek hafifliyo ilk banların başaladıgı zamanlarda yani 4ay önce 15-20gün önceden başladıkları oluyodu banlamaya sonnraki ay 10güne düştü sonra biraz daha aşagıya geçen ay 1-2gün kala banlandı bu ay tam ödeme gününde banlandı böyle giderse gözlemlerime göre bidahaki ay kurtuluruz inşallah bu illetten :)

Ya sen ne saçma sapan konuşuyorsun sana ne tdk mısın sen? boş boş yorum yazmak için alıntılıyorsun. bi daha cevap verme bana kalbini kırarım

konuşmalarımda bir saçmalık göremiyorum hocam. tdk nedir ? Sen yazacaksın ben susacak mıyım? sen benim kalbimi felan kırmazsın. saçma sapan da kısaltmalar yapma.

Benim gördügüm kadarıyla ban olayı giderek hafifliyo ilk banların başaladıgı zamanlarda yani 4ay önce 15-20gün önceden başladıkları oluyodu banlamaya sonnraki ay 10güne düştü sonra biraz daha aşagıya geçen ay 1-2gün kala banlandı bu ay tam ödeme gününde banlandı böyle giderse gözlemlerime göre bidahaki ay kurtuluruz inşallah bu illetten :)

sanmıyorum dün banlanamamasının sebebi büyük ihtimal bir güncellemeden dolayı dün bir güncelleme vardı güncelleme bitince banlamaya başladılar saat 3 gibi gece

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri