21 OCAK 2016 Adsense Ban

• Kullanıcı 0zkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
benim kardeşimin 2 yıllık adsense sini alıp hiç bir bilgiyi değiştirmeden aralık ayının bitmesine 5 gün kala kanal bağladım kanalda bir süre kazandırdıktan sonra flagtan kapandı kanalıda silmedim adsenseden, adsense banlanmadı hala inşallah ta banlanmaz

not: adsense ye gecen yıllara ait sadece bı kanal bağlıydı oda kapanmıştı anti banıda uyguladım size bi yol göstermesı amacıyla yazdım

aynisi banada oldu hocam , 2 adsense banlandi. Baktigimda tek ortak yanlari icerigin disney e ait olmasiydi. Uzun zamandan beridir kanallar halen daha acik. Ben icerik sahiplerine göre banladigini düsünüyorum.

doğru bir bakış açısı güzel tespit.

7 saat önce benim adsense de banlanmış.bu adsense hesabına en son 2013 sonlarında, hesaba baglı olan 1 kanal var sadece işte o kanalada en son 04.03.2014de girmişim.ve o günden sonra ne girip kanala baktım ne adsense hesabına.forumdaki biçok kişide bilir ben ödeme gelene kadar bilmem adsense kesinleştimi,ödeme ne kadar gelicek filan çünkü riske girmek istemem.ama 7 saat önce mail gelmiş adsense hesabını banladık diye,kanal saglam duruyor.hiçbişey anlamadım ben bu işten...

bağlayabiliyosanız hemen bi partnere bağlayın bi kaç saat içinde para kazanması gider

Antiban taktigi fos çıktı adsanselerimin hepsine uyguladım nerdeyse hepsi banlandı ödeme eşigini geçmiyenler duruyor

valla [MENTION=9224]mNote[/MENTION] gibi profesyonel birinden veya onun gibi üst seviye yada özgün kişilerden bile adsenseler gitmiş benim gibi 1 buçuk yıllık çalışanlar ne yapsın banı bekliyoruz kuzu gibi çok stresli ya kardeşim ya banlayın yada banlamayacağız diye mesaj atın şuan diken üstünde oturuyorum. banlansam rahatlayacağım.

valla [MENTION=9224]mNote[/MENTION] gibi profesyonel birinden veya onun gibi üst seviye yada özgün kişilerden bile adsenseler gitmiş benim gibi 1 buçuk yıllık çalışanlar ne yapsın banı bekliyoruz kuzu gibi çok stresli ya kardeşim ya banlayın yada banlamayacağız diye mesaj atın şuan diken üstünde oturuyorum. banlansam rahatlayacağım.

Banlanmaz artık, 1-2 saate işleme girer.

03:59 (12 saat önce) banlanmış. diğer adsenselre bakmadım %90 onlar da banlaşnmıştır. geçmiş olsn yine emekler boşa gitti

04:21 de benim banlanmış kesinleşmiş kazanç vardı ilk defa ödeme alacaktım pin bekliyordum gitti 1200 tl çöpe kaç gündür kanal eklemiyordum boş duruyordu

ban saatlerni merak merak eden arkadaslar için yazıyorum.
bende biri gece 03.59da, biri 05.00 da, biri sabah 7.17 de banlanmış.
ve şunu da eklemeliyim. her spam adsense birgün banı tadacaktır

ban saatlerni merak merak eden arkadaslar için yazıyorum.
bende biri gece 03.59da, biri 05.00 da, biri sabah 7.17 de banlanmış.
ve şunu da eklemeliyim. her spam adsense birgün banı tadacaktır

gittiği yere kadar gider hocam. bu ay alsak bile yanımıza kar milli piyango loto gibi bakacağız artık adsense'ye alırsak alırız alamazsak da yapacak bir şey yok. hakkımız değilmiş diyeceğiz. Çünkü bu benim emeğimdi çalıştım kazandım didindim sadaka vermiyorlar hakkımı verecekler diye düşünüldüğü zaman zatne bu işi yapmanın anlamı yok milli piyango gibi düşük ihtimal ya tutarsa diye uğraşacağız şimdilik yada adsense banının bir çözümünü bulacağız ilerleyen dönemlerde bunu göreceğiz artık ilerde.

ben bu banlanmalar yüzünden adsense bile açmamıştım. iyi ki açmamışım hayal kırıklığı yaşamaktan nevrimiz döndü. tamam spam filan diye çok bel bağlamıyoruz ama yine de insana fena koyuyor. adsense banlandı postlarını okudukça kendi adsense lerimmiş gibi üzülüyorum, sonuçta aynı yolun yolcusuyuz. herkese geçmiş olsun arkadaşlar, umarım geçer bu günler ama pek umut yok gibi.

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:55 ----------

Arkadaşlar akşama kadar 3 adsense de sağlam kalırsa uyguladığım bir yöntemi anlatacağım.

hocam sizde durum nedir?

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bu ayki banlanmaları atlatan hesap gelecek ay banlanır mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri