2160P | Ultra HD 4K | Video Klip !

• Kullanıcı Pala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Pala

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki bir kaç hafta önce bir klip çıkartmıştım tekrardan yayınlamak istedim dinlemeyen arkadaşlar için şarkı kısa İntro yapim oldugu için kısa tutuldu , biliyorsunuz ki türkiyenin YouTube üzerinde ki ilk 4K Videosu oldu.
Kamera: Black Magic 4K Cinama Kamerasi İle Çekilmiştir.

--YouTube'den şarkıma yorum yaparsaniz sevinirim YTPARA Ailem :) --

PAYRO

hip pop mu diyorlar bu şarkı biçimine; tarzım değil, dinlemem dinleyenleri de neden dinlediğini anlamam ama sana destek olmak için reklamlarına tıkladım. hayırlı olsun kardeş.

hip pop mu diyorlar bu şarkı biçimine; tarzım değil, dinlemem dinleyenleri de neden dinlediğini anlamam ama sana destek olmak için reklamlarına tıkladım. hayırlı olsun kardeş.

Eyvallah sagolun hip hop değil bu , gangsta ghetto rap bilindik bir tarz yapısı degil hocam.

hiphop kültür rap dalı

Bende 4K'ya geçeceğim inşaALLAH da aklıma bir soru var şimdi vegas proda 4k için farklı uzantılar var bunu youtube yükler mi acaba sorunsuz? :)

Bende 4K'ya geçeceğim inşaALLAH da aklıma bir soru var şimdi vegas proda 4k için farklı uzantılar var bunu youtube yükler mi acaba sorunsuz? :)

sony vegas kullanmadıgım için bilmiyorum hocam adobe after biliyorum fakat sorun olabilir belki tam bir bilgim yok malesef

---------- Spam Engelliyici 13:11 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

bahsettiginiz tarzda hiphopun bi alt kolu hocam :)

Rapin bi alt kolu hocam hiphop müzik bir alt kolu Rnb hiphop undergraund hiphopdir :)

Keşke Sony Vegas Pro kullansaydın kardeş ya ben de gameplay videoları yüklüyorum makimum 1080p kalite ile yükledim bu zamana kadar dedim ki 4K ya geçelim :D

Keşke Sony Vegas Pro kullansaydın kardeş ya ben de gameplay videoları yüklüyorum makimum 1080p kalite ile yükledim bu zamana kadar dedim ki 4K ya geçelim :D

Anladım :) ama kaldırmaz gibime geliyor çünkü benım kendi çektıgım makina direk 4k çekiyor ben yapmadım yani :) kaydedınce direk 4k çıkartıyor zaten :)

4k ya gecmek icin hangi video kayit programi kullanmaliyim pc de :D benim laptop cozunurluk 2980x1689 miydi oyle bir sey

4k ya gecmek icin hangi video kayit programi kullanmaliyim pc de :D benim laptop cozunurluk 2980x1689 miydi oyle bir sey

Hocam ben apple kullanıyorum fakat apple bile açmıyor çok güçlü bir sistem sahip olmak lazım video montajı nasıl yaptınız dersende playerlar kaldırmıyor yoksa pcler kaldırıyor montaj programına atınca videolar açılıyor fakat mp4 avi vs gibi şeyleri media player dosyaları 4k kaldırmıyor bir tek televizyonlar kaldırıyor yenı çıkan :) ben montaji yaptıktan sonra klibi izleyemedım direk koydm çünkü açmadı pc :)

Hocam ben apple kullanıyorum fakat apple bile açmıyor çok güçlü bir sistem sahip olmak lazım video montajı nasıl yaptınız dersende playerlar kaldırmıyor yoksa pcler kaldırıyor montaj programına atınca videolar açılıyor fakat mp4 avi vs gibi şeyleri media player dosyaları 4k kaldırmıyor bir tek televizyonlar kaldırıyor yenı çıkan :) ben montaji yaptıktan sonra klibi izleyemedım direk koydm çünkü açmadı pc :)

Ben bu videonuzu iphone 4s den sikintisiz izliyorum hocam

Ben bu videonuzu iphone 4s den sikintisiz izliyorum hocam

iphone 4 de değil istersen bütün telefonlarda 4k izleyebilirsin fakat 4k kalitesini alamazsınız hocam hepsı full HD gösterir 1080p üzeri göstermez o size 4k göstermiş gibi gelir ama 4k ayri bir boyut :)

4k'yı kimse izleyemiyosa neden 4k yaptınız :)

Bence orada 4K yazması bile bir hoş, şöyle söyleyeyim diyelim 4K bir video ama 480p izliyorsun inan bana 4k olmayan videonun 480p si ile karşılaştırırsan 4K daki anlarsın 480p bile daha kaliteli kardeş emin ol ;)

4k'yı kimse izleyemiyosa neden 4k yaptınız :)

4k izleyebiliyorsunuz fakat söyle hocam bilgisayardan idm ile 4k indirin 4k televizyon usb flash bellek ile çalıştırın ve izleyın böyledir bu işler Media markt de bile 4k sadece televizyonlar açılıyor hocam :) amac ilk müzik olarak ben yapmak istedim :)

iphone 4 de değil istersen bütün telefonlarda 4k izleyebilirsin fakat 4k kalitesini alamazsınız hocam hepsı full HD gösterir 1080p üzeri göstermez o size 4k göstermiş gibi gelir ama 4k ayri bir boyut :)

Videonuzu youtube dan izleyebilirsek 2980 cozunurluklu laptopda deneyecegim hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri