22 saatlik otobüs yolculuğuna tavsiyeleriniz

Arkadaşlar 2 gün sonra nasipse memlekete gitcem. 22 saatlik bir otobüs yolculuğum var, başlıkta da belirttiğim gibi tavsiyeleriniz nelerdir? :) :)

Tapatalk ile gönderildi.

babacım 1 vınn 1 laptop alıyosun pvp yukluyosun herkes gecenın 3 ünde uyurken sen pk atıyosun 22 saat nasıl geçti anlamıyosun bu kadar basıt ve boynun ıcın muhakkak yastık al ciddi rahatsızlığa donusur benden söylemesi kırşehir'e gittim istanbuldan 7-8 saatti sanırım anam ağladı sen düşün artık :D vınn yoksa sıngle player oyun yukle onlarla takıl hatta bluestack yukleyıp androıd oyunlarını bıle oynayabılırsın mola yerlerınde şarj edersın laptop u

babacım 1 vınn 1 laptop alıyosun pvp yukluyosun herkes gecenın 3 ünde uyurken sen pk atıyosun 22 saat nasıl geçti anlamıyosun bu kadar basıt ve boynun ıcın muhakkak yastık al ciddi rahatsızlığa donusur benden söylemesi kırşehir'e gittim istanbuldan 7-8 saatti sanırım anam ağladı sen düşün artık :D vınn yoksa sıngle player oyun yukle onlarla takıl hatta bluestack yukleyıp androıd oyunlarını bıle oynayabılırsın mola yerlerınde şarj edersın laptop u

Babacım " nedir yahu?

22 satte nereye gidiyon kardşeş ya halen türkiyede 22 saat süren mesefemi var ?

Siz türkiyede yaşadığınıza eminmisiniz ? 3 yıl önce istanbul kars yolculuğu yaptım 24 saat sürdü şuan biraz daha iyi 22 saat civarına düşmüş.

Az önce baktım izmir kars 26 saat sürüyo.

uyku yastıgı al iyi oluyo. bir tanede tablet al tvdenşarj edersin. oyun oynarsın bu arada

Şuan söyledin otobüs diye bir garip oldu içim :( midem bulanıyor benimde kusuyorum uzun yol otobüsüne binemiyorum,uçak olsaydı iyi olurdu hem rahat ederdin keşke haziran başı gibi yer ayırtsaydın THYde 99 TLydi biletler.

Yine şişmiş bacaklar geldi aklıma:D çekilecek dert değil,en fazla 18 saat otobüs yolculuğu yaptım o zaman bile 2 gün kendine gelemiyorsun

Şuan söyledin otobüs diye bir garip oldu içim :( midem bulanıyor benimde kusuyorum uzun yol otobüsüne binemiyorum,uçak olsaydı iyi olurdu hem rahat ederdin keşke haziran başı gibi yer ayırtsaydın THYde 99 TLydi biletler.

Normalde öyle yapıyodum hocam bütler sürpriz oldu :) mecbur kaldım otobüse :)

Tapatalk ile gönderildi.

Yine şişmiş bacaklar geldi aklıma:D çekilecek dert değil,en fazla 18 saat otobüs yolculuğu yaptım o zaman bile 2 gün kendine gelemiyorsun

Yarın gitcem, üç gündür onu düşünüyorum nasıl olcak ne yapcm dye :) 1 hafta yatarım heralde

Tapatalk ile gönderildi.

Sana tavsiyem uçakla git, çekilmez kardeşim o yol, kabak tadı verir, uçak fiyatlarıda öyle cep yakar cinsden değil rekabet fazla olduğundan biletler ucuz Pegasus genellikle hesaplı bilet veriyor..

Ben asker donusunde ucak bileti bulamadim otobusle geldim artvin zonguldak eregli. Aferdersin ama gotum koltuga yapisti resmen. 23 saat yol gittim.

Sana tavsiyem uçakla git, çekilmez kardeşim o yol, kabak tadı verir, uçak fiyatlarıda öyle cep yakar cinsden değil rekabet fazla olduğundan biletler ucuz Pegasus genellikle hesaplı bilet veriyor..

Baktım hocam hepsine bayran öncesi olduğu için 300 kağıttan aşağı yok :)

Tapatalk ile gönderildi.

Otobüs yolculuğunu çok severim lakin otobüs konforlu ise ön taraftan yer ayırtmanı öneririm en önden ama güvenlik için korkuların varsa orta kapıyı öneririm.. Yanına bir kaç tane yedek batarya alıp vaktini kolaylıkla geçirebilirsin. Hayırlı yolculuklar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri