22 saatlik otobüs yolculuğuna tavsiyeleriniz

Bence kitap oku hocam hatta kitap olarak da kürk mantolu madonna yı öneririm müthiş bi kitap çokta kalın değil bi başlasan zaten bırakamazsın yolculukta bittiğinde bitirmiş olursun :) yalnız memleketine biraz üzgün, gözlerin dolmuş ve kitabın etkisinde kalmış şekilde gidersin ona göre :D

Teşekkür ederim hocam, sürükleyici bir kitap almayı planlıyordum zaten yarın alayım onu :)

Tapatalk ile gönderildi.

ben Trabzon'a 17 saatte falan gidiyordum resmen işkence.

Allah kolaylık versin.

Tavsiyem gitmeden önce asla uyuma otobüste uyursun bide koltuk arkasından mutlaka bir şeyler izle.İzlememek için inat etme başka türlü uyku gelmiyor.

Teşekkür ederim hocam, sürükleyici bir kitap almayı planlıyordum zaten yarın alayım onu :)

Tapatalk ile gönderildi.

Kitabın fiyatı gayet uygun 7-8 lira bak ilk 25-30 sayfa biraz sıkıcı gelebilir ama bırakma sonradan sayfaları nasıl çevirdiğini anlamayacaksın :)

bende panik atak var 3 saatlik yola zor dayanıyorum 22 saat düşenemiyorum allah kolaylık versin :)

varsa tablet,laptop veya telefonuna bir dizi yükle, (tavsiye verebilirim) nasıl geçtiğini anlamazsın, millet harıl harıl uyurken sen dizi izlersin.

Bende nefret ederim uzun yolculuktan . Parayı telefonu verebileceğin biri olsa alacaksın uyku hapını mis gibi :)

beyler baltalama gibi olmasın bende yarın çıkacam yolculuğa midem çok fena bulanıyo önerdiğnz hap olsun şurup olsun bitkisel ilaç olsun varmdır çok fena bulanıyor otobüste benım

22 saatlik otobüs yolculuğu için tavsiyem: sakın o otobüse binme :D ben bi kere bindim pişman oldum gerekirse 3 ay yeme içme uçağa bin

22 satte nereye gidiyon kardşeş ya halen türkiyede 22 saat süren mesefemi var ?

otobüste min 50 yolcu olsa 2 arama 2 sms= 200 tane gerçek telefonlu +15dk kanal yapar :D

22 saat mı ? Dayı ben 15 saate bitmiştim ya Allah kolaylık versin.

22 saatlik otobüs yolculuğu için tavsiyem: sakın o otobüse binme :D ben bi kere bindim pişman oldum gerekirse 3 ay yeme içme uçağa bin

Öğrenci imkanı sınırlı hocam yapcak bişey yok seve seve bincem artık :)

Tapatalk ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri