0zkan
Platin Üye
Evet arkadaşlar bende bukadar beklemiyordum ama oldu
Bende herkes gibi izlenecek çabuk tutacak videolar arıyordum birgün amerikan showlarına bakayım dedim gözüme ilk çarpan ve üzerine düştüğüm ( Ellen SHow ) oldu .
arkadaşlar ilk olarak ellen show videolarını paylaşan bir kanala girdim videosunu aldım kendi herhangi bir kanalıma yükledim baktımki eşleşen vs yok
sonra kendime yeni bir kanal açtım hemen süsledim püsledim başladım ellen show paylaşanları aramaya
youtube arama yerine yazdım ellen show filtreden Bu haftayı seçtim baktım ki bi dünya paylaşan var aktif olarak paylaşan böyle 7 bin 8 bin abonesi olan kanal buldum hemen kopyaladım 100 tane video kanala attım ertesi gün direk 400 izlenim kazandı kanal üzerine düşmeye başladım daha çok video yükledim her gün abone gelmeye başladı tek tük 45 50 derken 100 aboneye kadar çıktım 20 günde , sonra ellen show un en yeni bölümlerini takip etmeye başladım çıktıgı gibi attım falan hemen izleniyo en çok gece 12den sabah 8 e kadar izleniyo onuda çözdüm
herneyse kanalda sadece 3 videom böyle çok izlendi biri 12 bin diğeri 24 bin ama tbm çok sağlam geliyor tık sayısıda gayet iyi
Şuan o kanalımla yola devam ediyorum 150 abonem oldu biliyorumki dahada çoğalıcak . ellenshow ne telif atıyor ne bişey inş atmazda
yani demek istediğim aynı ellenshow gibi bi kaç program bulsak atsak takip etsek çok çok kazanıcaz
ellenshow u her atan tutturyo arkadaşlar bana engel olcagınızı düşünmüyorum
sizde şimdi çok paylaşılır diyip vazgeçmeyin bi deneyin
çok ünlü geliyor programa ünlülerin hayranları sayesinde çok izleniyo birde çok paylaşılıyo 
buda rresim

Bende herkes gibi izlenecek çabuk tutacak videolar arıyordum birgün amerikan showlarına bakayım dedim gözüme ilk çarpan ve üzerine düştüğüm ( Ellen SHow ) oldu .
arkadaşlar ilk olarak ellen show videolarını paylaşan bir kanala girdim videosunu aldım kendi herhangi bir kanalıma yükledim baktımki eşleşen vs yok
Şuan o kanalımla yola devam ediyorum 150 abonem oldu biliyorumki dahada çoğalıcak . ellenshow ne telif atıyor ne bişey inş atmazda
yani demek istediğim aynı ellenshow gibi bi kaç program bulsak atsak takip etsek çok çok kazanıcaz
ellenshow u her atan tutturyo arkadaşlar bana engel olcagınızı düşünmüyorum
buda rresim