23 saatte 2 videomun 60k izlenmesi sorun olur mu?

• Kullanıcı sertankona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Resimleri rastgele mi seciyosun baslikla ilgili olarak mı seciyosun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rastgele başlığı gören zaten videoya hemen tıklıyor sayfa TO'da %3 felan oluyor millet heralde video varmı diye sardırırken reklama tıklıyor :D

Bu durumu defalarca yaşadım hatta kendime göre nirvana bile yaptm 24 saatte 1m izleme alıp 8k tıklama aldım sonuç ne oldu merak ediyorsan hüsran,

Tavsiyem kazandığım yeter dersen videoyu sil, yada riski göze al

Videoda bi sıkıntı varmı bakmak için para kazanması açık başka bir kanala aynı videoyu at çoktan 3. taraf yada dünya geneli gelmiş olabilir ama videon hitli olduğundan mevcut kanalında hemen gözükmüyor sen tam köşeyi döndüm dediğin anda sadece o video değil tüm kanalların la birlikte neyin varsa elinden alıyor google :D

Dediğim gibi video başka kanala at bi sıkıntı yoksa şansını dene varsa anında sil sonra çok pişman olursun demedi deme

Videoya bakan adamlar belli ki meraktan tıklıyor. Bakıyor ki içerik boş, yetersiz anında çıkıyor. Youtube da bu kadar hızlı çıkışlara para ödemiyor. Eğer adsense e bir şey yansımadıysa o videodan ümidini kes gitsin :) Daha sonra flag v.s atıp kanalını gümletmesinler. Aynısı benim de başıma geldi. 10 sn lik videom 20k gördü ama 0.14 felan bıraktı :) komedi filmi gibi.

izlense izlendi diye konu açarsınız izlenmese izlenmiyo diye konu açarsınız derdiniz ne anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri