5 Adet sipariş geçildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kankaa kampanya hala devam ediyormu? ediyorsa 100 adet stok hazırla![]()
[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] freedom icin 10 tl gönderdim açıklamaya kendi kullanıcı adımı yazdım teslimatı şimdi yaparsan sevinirim
2 dk sürdü alışverişimiz hızlı teslimat .. kolay gelsin bol kazançlar
[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] kampanyayı kaçırmadığıma üzülüyorum şimdi. verdiğiniz hesaplar giriş yapılmadan kapatıldı. Değiştirme garantisi de verdiniz ya 4 kanalimi verin yada geri iadesini yapin .. Skype ye girmiyorsunuz yanit vermiyorsunuz ..
yada artik sizden alinacak kanalin garantisi yoktur. iadesini yapin lutfen ..
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] lutfen bu duruma müdahil olursaniz sevinirim
[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] konu ile ilgili bir açıklama yapabilirmisiniz ? Mağdur arkadaşlar bulunmaktadır.
http://www.ytpara.com/partnerli-kan...garantili-fredoom-music-network-kanallar.html
son mesajımda durumu belirttim hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.