24 tane redbull içen adam

Acaba bunu içen adam ne mantıkla içti bukadar enerji içeceğini, kanatlanıp uçacağını falan sandı galiba, gerçi uçmuş kadar olmuş : )

redbull kokudanda kaybediyo , video kesin olarak ne ile alakalıdır bilmiyorum ama izlerken ayak parmaklarım falan kasıldı içim daraldı :D

hayatımda toplamda 2 defa içtim. biri 200-250 ml olandan, hiç bir etki yapmadı, diğeri 440 olandan biraz çarpıntı yaptı veya ben kuruntu yaptım çok içmem çok da sevmem zaten. öteki taraftan pahalı da bir icat :)

Izine arabayla gelirken yilda birkez iki tane icerim,24 saat araba sürmeye yardimci olur.Onun haricinde uzak dururum,Gecenlerde haberlerde izledim,Bir genc kiz redbull ictikten sonra fenalasip ölmüs malesef.

hep merak ederdim fazla içersek ne olur diye .

ya yok redbull ile alakalı değil kesinlikle mümkün değil adrenalin bassan bile böyle olmaz belliki başka bi hastalık ama yinede beni etkiledi redbull içmiyicem sanırım zira akşam akşma aklıma kazındı yayınlıyan arkadaş bi uyarsaydı zaten stres hastasıyım

Redbulun sanmam bu kadar yapabilicegini, trafik kazasi diyenler var videonun yorumlarinda, gogus kafesi kirik falan, mantikli geliyor. 24 tane icse zaten zehirlenir, suyu bile haddinden fazla icerseniz zehir etkisi yapar

Bu adamın redbull ile alakası yok.cristiano araújo Brezilyalı bir şarkıcı.lüks aracıyla yanında kız Arkadaşı varken range rover marka aracıyla kaza yapıyor kız Arkadaşı olay yerinde ölüyor o ise bu şekilde hastaneye Kaldırılıyor.gögüs kafesi kırıldığından ve travma geçirdiğinden kalp bu şekilde atıyor.1 hafta evvel liveleakta vardı linki kaldırmışlar.video şu şekilde olacak.

http://youtu.be/GEyyhndkyok

Yayınlanan videoyuda spamladım böyle yalan yanlış etiket girip izlenim kasmaya çalışanlardan oldum olası haz etmem.haberin linki

http://www.hollywoodtake.com/cristi...ned-brazilian-singer-who-died-car-crash-85758

iPad'dan gönderildi .

Son düzenleme:
Arada içine 2 tane cocuk aspirini sallar içerim aksamdan.Diğer güne etkisini gerçekten veriyor.Yorulmuyorsun fazla.

bana sahte gibi geldi, ayarı kaçırıp ard arda 4-5 tane içtiğim oldu çarpıntı bile hissetmedim.

red bull'da boğa sperminde bulunan bir madde tespit edilmişti, daha 3-4 hafta önce okuduydum yabancı bir kaynakta. sperm mperm ne fark eder, tadı güzel iç gitsin :D

herşeyin fazlası zarar derler ya, fazla süt içmekte erken kemik erimesine yol açıyor.

Bu aralar ice tea ye sardım gazlı olmadığı için

günde 2.5-3 LT ice tea içtiğim dönemler vardı, idrarım kola gibi çıkıyordu. panikledim araştırma yaptım, böbrekler iflasın eşiğine geliyormuş düzgün filtreleme yapamadığı için.

öbür dünyaya kanatlandı

---------- Spam Engelliyici 05:43 ---------- Önceki Mesaj 05:41 ----------

Daha bir hafta önce evde redbull içen kız fenalaştı. Ama kalbim hızlı atıyor diye hastaneye gitti. Ayakkabasını kendi bağladı. Arabada selfie çekti sonrada kalbi durup öldü.

Üniversite sınav döneminde bir gece 4 tane içtin. 2 saat aralıklarla kalbim çıkacak sandım. Gün o gündür içmiyorum, ve gördğkçe uyarıyorum

kola + kahve karışımını deneyin o da fena :D

Bizim çocuklar votkayla içiyor 4 5 tane gene birşey olmuyor sırıtıyorlar

Benim lisede bi arkadaşım 3 tane içmekten dolayı kalp krizi geçirip ölmüştü.

videodaki görüntü kişinin kaza geçirmesi sonucu boynunda kırık oluşması ve göğüs kafesinin tamamen kırılması sonucu meydana gelmiştir arkadaşlar yanlış bilgi vermeyelim.enerji içecekleri çok nalet bişey asla tavsiye etmem kalbin ritmini etkiliyor

hayatımda ne bundan nede benzerini içmedim, kötü diyebileceğiniz hiçbir şeyi, narigle bira içki içmedim.

Bu ne lan böyle, kalp buna fazla dayanamaz, bu kadar adranalin insanı öldürür, hemde kısa sürede.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri