24 tane redbull içen adam

yan etki oluyor mu hocam?

enerji verdiğini hissediyor musunuz birde?

tadı çok güzel geliyor ama bir yan etkisini hissetmedim biraz uykumu açıyor onun dışında bir şey katmıyor veya eksiltmiyor. geçen haberlerde enerji içeceğiyle ölen bi kız görmüştüm. o zaman kafaya koydum son 10 tane falan kaldı onlarda bitsin bidaha almıycam. zaten günde 2 taneden fazla içmiyorum ben.

küt küt atıyor kalbim :) anlam veremedğim bişey hangi mantıkla 24 tane içersin ? biri gelir bi şişe viskiyi kafasına diker içer biri mentos yer üstüne kolayı içer bu kadar sorumsuz davranıp bunları yapan insanlara allah akıl fikir versin

Bir kutu redbull da 80 mg bir fincan filtre kahvede 185 mg kafein var. Günde 10-15 fincan içenleri biliyorum. Bu videonun redbull ile bi ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca üniversite yıllarımda şenliklerde vs. 10-15 tanesini alkolle beraber almışlığım da var. Kötü etkileri hissedilse de herhangi bir sağlık probleminiz ya da alerjiniz yoksa bu denli bir şey olacağını sanmıyorum. Tabi doğanın verdikleri dışında paketlere giren neyin yararı var ki bunun olsun. Kararında tüketmek en iyisi.

sahur sahur çok kötü etki bıraktı birader keşke öğlen falan atsaydın.

absolitle iyi gidiyordu ama dahada ağzıma sürmem :D acaba redbull değilde ucuzlarından alsak aynı etkiyi yaparmı ki ucuz sonuçta yani malzemeden çalmışlardır :D

kaynak vamrı redbull böyle yapamaz kesinlikle,dotorlar kalp tarafını temizliyor belliki kan pompalıyamıyor açıcaklar sonunda

kendini düşünmeyeni sizmi düşüenceksiniz bırakın içtiyse ölsün.aklı olan zaten yapmaz.kafamızı kullanalım sağlığımıza zarar verecek şeyleri yaparken.

Bu videoyu 1-2 hafta önce görmüştüm. Başka bir haberle alakalıydı bu video. :) Galiba liveleakte gördüm.

Redbull kırkyılda bir içerim oda 1 tane. Çok güzel bir şey olsa eyvallahta. Güzelde değilki..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri