24562 takipçili 2693 gönderili TUMBLR hesabı

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
24562 takipçili 2693 gönderili TUMBLR hesabı satılıktır Fiyat 2000 tldir.

%100 organik 4 yıllık hesaptır paylaşımlarımdan dolayı gelen gerçek takipçilerdir

ZiplayanFiL

son 7 günde 300 takipçi gelmiştir

ilgilenildiği taktirde günlük 200 takipçi alabilirsiniz

Son düzenleme:
Ozgun kanal indeksi icin efsane olurdu gercekten :( . 2000 lira deger o hesaba. Ne reklam yapilir o hesapla var ya. Aslinda site reklamlarini, urun reklamlarini yapabilirsin Tumblr kullanicilarin aktifse.

Ozgun kanal indeksi icin efsane olurdu gercekten :( . 2000 lira deger o hesaba. Ne reklam yapilir o hesapla var ya. Aslinda site reklamlarini, urun reklamlarini yapabilirsin Tumblr kullanicilarin aktifse.

haklısınız hocam .olumlu yorumlar için teşekkürler :)

hocam ben 65 bin takipçili hesabı 1.700tl ye aldım oda organikti baya yani emek tamam ama piyasanın üstünde rakam bence

400 500 tane kendi postu vardı. 20 30 40 100 200 hatta 800 bin rb almış postu vardı

hocam türkiyede 800binlik bi post yok hocam ben bu işin içindeyim ancak yabancı içeriktir o dediğiniz.
benimki tamamen türkçe içeriklere türk kullanıcılardır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri