25.7BİN ABONELİ KANAL + PİNLİ ALMANYA ADSENSE 2xx.xxx ÖDEME ALINDI!

• Kullanıcı msitak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

msitak

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (Politika/Siyaset)
Kanal Dili : İngilizce/Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 30 Temmuz 2015
Kanal Açılış Tarihi=30 Temmuz 2015
Abone Sayısı : 25.7 Bin (Tamamen Organik)
izlenim Sayısı : 17564
Kanalınızda UYARI Var mı : YOK
Kanalınızın Günlük Kazancı : YOK
Kanal Satış Fiyatınız : 7000TL
Adsense Hesabı Dahil mi? = Evet
Adsense Ülkesi = Almanya
Pinli mi? = Evet
Adsense Ödeme Alma Yöntemi = Payoneer
Daha Önce Kazanç sağladı mı? = 20 Defa Ödeme Aldım Yaklaşık (275bin tl)

Merhaba yukarda özelliklerini yazdığım Almanya Pinli 20 defa ödeme aldığım kanalım satılıktır. Manuel onaya düşünce kendi haline bıraktım. Tüm kazançlar tek video üzerinden geliyordu onaylanır diye o videoyu sildim(İsterseniz o videoyu dosyalar ile iletirim). Sonra uğraşmadım. İngilizce politika/siyaset içeren videodu.

Kanalda telif vb herhangi bir sıkıntı yoktur. Kanala giriş çıkışlarımı hep Portable Firafox ile yaptım. Dosyası ile birlikte verilecektir.

Adana içi elden dosyaları teslim edebilirim. Onun haricinde ilk önce ödeme daha sonra bilgiler/dosya gönderimi olacaktır.

TAKAS vb düşünmüyorum. Kanal Linkini ve iç kanal görüntülerini ciddi alıcı olduğunu düşündüğüm kişilere uzak pc bağlantısı yöntemi ile iletirim.

Kanal ile ilgili resimler:

http://prntscr.com/ynbvgs
http://prntscr.com/ynbx0y
http://prntscr.com/ynby5q
http://prntscr.com/ynbzbr

Son düzenleme:
Hocam paylaştığın görsel vasıtası ile kolayca kanala ulaşılılabiliyor. Linki sadece ciddi alıcılara veririm yazmışsın da o yüzden uyardım.

hocam bir iki defa pk açık olduğunu düşünerek konuya girdim ama pk kapalı bir kanal için üstelik izlenimde yok 90 model şahini 2010 BMW fiyatına kimse almaz piyasa araştırması yapmadan fiyat koydun sanırım

yanlış anlama boşuna beklentiiye girmemen için yazdım

Ayrıntıları tam okuyun lütfen.Günceldir

hocam evet ayrıntıları okudum ama alan kısı bu kazancı saglaycakmı acaba 7k ya satıyorsunuz?
o dedıgınız vıdeoyu versenız bıle!
bırde herhangı garantı varmı kazanc saglanacagı veya parakazanma kapanmayagyla ılgılı!
malum youtube un artık spam kanalları ne hale getırdıgı ortada..

ama guzel paralar kazandırmıs.
hayırlı satıslar

hocam evet ayrıntıları okudum ama alan kısı bu kazancı saglaycakmı acaba 7k ya satıyorsunuz?
o dedıgınız vıdeoyu versenız bıle!
bırde herhangı garantı varmı kazanc saglanacagı veya parakazanma kapanmayagyla ılgılı!
malum youtube un artık spam kanalları ne hale getırdıgı ortada..

ama guzel paralar kazandırmıs.
hayırlı satıslar

Youtube özgün kanalları bile saçma sebeplerle kapatıyorken neyin garantisini verebilirim ki? Teşekkürler.

Konu Günceldir. Ciddi düşünenlerle fiyat konusunda yardımcı olunur.

7bin çok değilmi o izlenmeye bu abone nasıl gelmiş birde organik pinli adsense vs etse etse 1000tl eder hepsi bende 10 milyon izlenim var 8 bin abone organik 500 vermezler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri