25 $ Payoneer Lazım

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Ücretsiz ödeme yapabilmeniz için önce başka ödemeler almanız gerekiyor gibi görünüyor. Diye bir uyarı çıkıyor ödeme yap kısmına girdiğimde bu sorunu nasıl aşabiliriz? Çözebilirsem göndereyim 25 $

Ücretsiz ödeme yapabilmeniz için önce başka ödemeler almanız gerekiyor gibi görünüyor. Diye bir uyarı çıkıyor ödeme yap kısmına girdiğimde bu sorunu nasıl aşabiliriz? Çözebilirsem göndereyim 25 $

duyduğuma göre bir kaç ödeme alınca limit düşüyor mu ne?
bende de göndermede 50$ limiti çıkıyor.

kademe kademe izin var herhalde.
aldığın ödemelere bağlı olarak,transfer açılıyor,sonra gönderme limiti düşüyor gibi...

senin hesap uygun değil..benim ki gibi

duyduğuma göre bir kaç ödeme alınca limit düşüyor mu ne?
bende de göndermede 50$ limiti çıkıyor.

kademe kademe izin var herhalde.
aldığın ödemelere bağlı olarak,transfer açılıyor,sonra gönderme limiti düşüyor gibi...

senin hesap uygun değil..benim ki gibi

Çok saçma bin bir uğraş ile payoneer eklettik partnere, ödemeyi yaptı partner, şimdi ise banka hesabı ekledik çekebilmek için, ne banka hesabı onaylandı nede gönderme yapabiliyoruz. Payoneer payoneer dediler dediler al işte sana payoneer :)

Çok saçma bin bir uğraş ile payoneer eklettik partnere, ödemeyi yaptı partner, şimdi ise banka hesabı ekledik çekebilmek için, ne banka hesabı onaylandı nede gönderme yapabiliyoruz. Payoneer payoneer dediler dediler al işte sana payoneer :)

Banka hesabını eklediysen tam olarak onaylanıp para ceker hale gelmen 1 haftayı geciyor daha sonrada çekimin hesabına gecmesi 3 ile 5 gün arası bilgin olsun..

Banka hesabını eklediysen tam olarak onaylanıp para ceker hale gelmen 1 haftayı geciyor daha sonrada çekimin hesabına gecmesi 3 ile 5 gün arası bilgin olsun..

Teşekkür ederim hocam. Anladığım kadarı ile payoneer'da rahat bir şekilde para alıp gönderebilmek için belli bir aşamaya gelmesi lazım hesabın. Tekrardan teşekkür ederim.

Pazartesi payoonerden hesaba cekim istedim bugun geldi. 56 usd istemiştim 164 tl geldi yaklaşık 30tl kesmiş. Kuru çok düşükten bozuyor 1 usd:2928 lira bilginize...

Pazartesi payoonerden hesaba cekim istedim bugun geldi. 56 usd istemiştim 164 tl geldi yaklaşık 30tl kesmiş. Kuru çok düşükten bozuyor 1 usd:2928 lira bilginize...

Bankanızın kestiği swift ücretini hesapladınız mı ? Banka swift ücretini sizden kesiyor hesabınızı tekrar kontrol edin.Payoneer güncel kurdan 30 ile 40 kuruş düşüğüne bozum yapar.

Payoneer'den bugüne kadar 2 kez banka hesabına çekim yaptım ( Haziran ve Aralık) ve herhangi bir swift ücret kesintisi olmadı. Payoneer kuru, normal kurdan biraz daha düşük bozuyor. Paypal gibi aynı.

Mesela bu ay, Euro için çekim yaptım ve kuru 3,5941'den hesaplayarak gönderdiler.

Adsense ödemesinden itibaren 2-3 gün sonra para Payoneer hesabıma geldi. Bankaya çekim talimatı verdikten sonra 4. iş gününde para hesabıma yattı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri