25 Tane Köpeğin Arasında Kalsan?

belgeselde izlemiştim bunu :D

Evet benim dediklerim genel köpekler için. Bu tarz köpeklerden kesinlikle uzak durmak gerekiyor. Genelde ezik hayatta bir başarısı olmamış insanlar tarafından tercih ediliyor. Zamanında arkadaşıma saldırırken çekinmeden bacağını kırmışlığım vardır pişman değilim.

Bu hayvan sevgisi ile alakalı bir durum değil. Bende çok severim hayvanları özellikle köpekleri. İStediği kadar saldırgan olsun vahşi olsun severim. Ama seninde dediğin gibi işinin içinden çıkılmaz hale gelinirse, tehlike büyükse öldürürüm bile acımadan..

Bisikletçilerin belası köpekler. Nasıl bir şekil görüyorlarsa en uysalını çılgına çeviriyo.

görme değil duyma hocam tekerleğin havayı kestiğini unutma bisikleti hızlı sürerken biz o sesi zor duyarız ama onlar yavaş sürüşte bile o sesi duyarlar

valla köpeğe karşı genel prensibimdir, o beni ısırırsa ben de onu ısırırım :D gözümde bu ışığı görmüş olacaklar ki mahallenin köpekleri de pek yaklaşmazlar bana

askerde devriye atarken sarmıştı en az bu kadar kalabalık bir sürü
tim köye bakkala gitmişti arazide tektim silaha süngüyü takıp yaklaşana dürterek
kendi eksenimde döne döne köy kahvesine kadar gitmiştim 500-600metre
sonra kahvedeki köy korucusuna silahı dayayıp hırsım gecene ve tim gelene kadar sövdüm

timin köye girmesi yasak normalde o nedenle arkadaşları düşünerek sıkmamıştım
alayımızın askerligi uzardı :D candan kıymetli geliyo o şartlarda :D

Bu durumla karşılaşabilecek arkadaşlar için söylüyorum. Eğer köpekler uzaktaysa hızla uzaklaşın, eğer çok geç kalınmışsa kaçmaya çalışmayın. Hızınızı düşürüp öyle devam edin. Bu köpekleri biraz olsun sakinleştirecektir. Yine buna rağmen size doğru gelmeye devam ediyorlarsa bu sefer olduğunuz yerde kalın. Köpekler doğası gereği sahiplenmeye yönetilmeye alışık varlıklardır. Korku dolu davranışlar sergilemek yerine onlara patronun kim olduğunu göstermek için sakin kalıp tabiri caizse biraz cool davranın. Hep ayakta kalın sakın eğilip çömelmeyin.

1-2 köpek hiç bir zaman sorun olmaz bu söylediklerimle başa çıkabilirsiniz. Ancak sayı artarsa köpekler birbirinden psikolojik olarak güç alacağı için daha da hırçınlaşır, saldırganlaşır. Yine sakin kalın elinize bisiklet sopa taş vs alarak karşılık verip savaşın. Bir kaç tanesini yıldırırsanız geri kalan tüm sürü sizden çekinecektir.

Köpekleri çok severim tatlı hayvanlardır ancak saldırganlaştığında köpeğe vurmaktan çekinmeyin. Çünkü hiç bir şey sizin hayatınızdan önemli değil.

Ayrıca çok havlayan köpekten de korkmanıza gerek yok yukarıdaki videodaki köpekler ısırma eğiliminde olsaydı çoktan adamın koluna bacağına yapışmışlardı. Onların yapmak istediği yalnızca korkutmak ve bölgelerini savunmak.

Amma uzattım kusura bakmayın dikkatli olun hayvanları sevin :D

uzun filan değil güzel ve isabetli yazılar yazmışsın. ilerisi olsa ilerisinide daha okurum yani :) tek bir tespitinde bile yanlışlık yok

benide gece yarısı saat 2 gibi, tek başıma yürürken 5 tane köpek kovalamıştı, köpeklerde beton fabrikasını koruyan köpeklerdi.

adanada bikeresinde bende böyle köpeklerin arasında kaldım,sayısı bundan az degildi.geceydi,yolun karşısına geçiyorum işte biyerde.arada bi şerit var,geniş bi alan işte çim heryer.yolun karşısından bu orta alana geçtik,orada kırmızı ışıgın geçmesini bekliyoruz arkadaşla.çimde yatan bu kadar köpegi hiç farketmedik,maçtan geliyorduk heralde işte sohbet ederek bekliyoruz.bi anda nasıl olduysa kafamı saga çevirdim,20-30 köpek bianda ayaga kalkıp üstümüze gelmeye başladı.ekmek vardı elimde,yeni aldık işte eve gidip yemek yiyecez.arkadaş elimdeki ekmegin ucundan alıp kopardı,önlerine attı.köpekler ekmege dönünce ışık filan dinlemeden biz anında karşıya uçtuk ki tam şansımıza o anda yeşil yandı,arabalar durmuştu.yoksa köpekden kaçalım derken arabanın birisinin altında kalıcaktık :D

not : şu hayatta köpeklerden korktugum kadar,başka hiçbişeyden korkmam :D

Türlü işkenceler yap konuşmam ağzımdan laf alamazsın. Ama bir köpeği getir karşıma bülbül gibi şakırım o derece. çok kötü anılarım var anlatıp ürpermek istemiyorum :D

Şimdi yandaki komşunun köpeği var sivas kangalı bazen bizim kapıya gelir hep kovalarım, taş atarım neyse dün komşunun bahçeden kaçmış bir baktım yolun ortasında oturuyor yolu dönerken karşılaştık, o bana baktı ben ona baktım, uzun uzun bakıştık sonra yolun kenarından kenarından devam ettim, tabi o yolu ortalamış, yol vermek lazım bazen. :D

Küçükken okula gidiş yolu kısa olsun diye dağlık bi arazinin içinden geçiyoduk orda da 3-4 köpek yavrularıyla birlikte yatıyolardı galiba yavrularına zarar vericez zannettiler başladılar kovalamaya 3 kişiydik 2 arkadaş dümdüz koştu ben geriye doğru koşuyodum sonra bi uçuruma denk geldik 2 3 metrelik atladım aşağı en son hatırladığım ben yere düşmüşüm köpek başımın üstünde gitsin diye yalvarıyodum :D ama olsun iyi hayvanlar bunlar :D

içlerinden bir tanesine vurup ağlatmayı başarırsanız hepsi ona saldıracaktır ve sizde çekip gidersiniz. şimdi haydostcular çıkıp bişey demesin o beni ıssırıyorsa bende ona vururum :D

Çok korkunç ya. Rüyada kabus görüyorsam mutlaka bir köpek de kovalıyor. :D

Bir ara da pitbull kovalamıştı gece gece deniz kenarında gezerken. Kimseler yokken. Hem havlıyordu hem üzerime deli gibi geliyordu. Gelde o pitbull'a patronluk tasla. :D Her köpek için geçerli değil bu iş. Bazı köpekler sadece sahibinden korkar.

+1

Bir kere 5-6 arkadaş geziyoruz pitbull tarzı ufak sahipsiz bir köpeğe denk geldik.Irkı tam olarak neydi bilmiyorum ama başı boş pitbull'a benziyordu genel olarak suratı olsun yapısı olsun.

Hiç unutmam 6 kişi köpeği 15 metre öteden görünce çaktırmadan bir yön değiştirdik tam filmlik.Koskoca kaldırımdan karşı yola geçtik köpekte artist artist yürüyüp devam etti yoluna:D

ben bir izmirde kalmıştım şehir planlamısında çalışıyordum en ücra mahalle ve evlere kadar gidiyorduk bir baktım karşıdan 4-5 tane kangalmı desem beyaz büyük çoban köpeğimi desem koşarak geliyorlar kaçacak yerde yok dondum kaldım öyle bir anda belimdeki cihaz aklıma geldi ( Amerikada postacıların kullandığı köpek savar ) bastım tuşuna köpeklerde bir kaçış belkide o anda hayatımı o cihaza borçluyum bunu yaşamadan kimse bilemez :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri