250 Milyar iniz Olsa Neler Yapardiniz?

Valla bu sana kalmış bir şey ama söyliyim ben 2 işe girerdim bir mütahitlik eğer tutturursan alır başını gidersin 2 rent a car :D

3- bankaya atardım spam bitene kadar faiz e binsin :D

Geçen [MENTION=9224]mNote[/MENTION] yüzünden girdiğim bunalımı bilen biliyor beyler o yüzden fazla kurcalayıp kendinize yazık etmeyin. [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] dediydi etme eyleme gençliğine yazık diye :(

Mnotenin evinden bi kare :D

163108_isid_1.jpg

Narkotikte çekilmişe benziyor ayrıca bu para [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] in çerez parası :D

10 numara bir Youtube içerik oluşturucu sütüdyosu kurardım. Piyasada ne kadar dişsiz, komik, eğlenceli tip var bu sütüdyoya doldurup kadın programı , veya haber sunuculuğu veya hepsi bir arada muhabbet programı yapardım. Çok tutardı eminin.. Mesela artız amcayı, beyini bedavaya almış olan uzaylıyı.. vs vs...

Sonra gelsin milyon tıklamalar. En azından vermicem...vermicem kültüründen kurtarırdım yt piyasasını...:)

Öncelikle 1 ev = 125 bin lira, daha sonra 50 bin lira ile yatırımlık bir arsa, ve 25 bin lira ile bir araba, kalan 50 bin lira ile bir iş kurardım. /Şu hayâl dediğimiz şey ne tatlı, ne muhteşem bir yalandır. Mavi kanatlarıyla gelir, günlerimizi doldurur. Her şeyi daha güzel, daha yumuşak, daha çekilebilir kılmak için gönlümüze girer.
Başarır da bunu. Hayalimiz işledikçe dünyayı daha çekici bulur, günlere biraz daha istekle sarılırız. Yarını güzel yapan, biraz da onun duvarlarını renklendiren hayallerimizdir. :)

Tavuk kümesi kurardım :) 250 bin'e aylık temiz 20 bin bırakır :)

Öncelikle 1 ev = 125 bin lira, daha sonra 50 bin lira ile yatırımlık bir arsa, ve 25 bin lira ile bir araba, kalan 50 bin lira ile bir iş kurardım. /Şu hayâl dediğimiz şey ne tatlı, ne muhteşem bir yalandır. Mavi kanatlarıyla gelir, günlerimizi doldurur. Her şeyi daha güzel, daha yumuşak, daha çekilebilir kılmak için gönlümüze girer.
Başarır da bunu. Hayalimiz işledikçe dünyayı daha çekici bulur, günlere biraz daha istekle sarılırız. Yarını güzel yapan, biraz da onun duvarlarını renklendiren hayallerimizdir. :)

Harika.

ben daha da cümle kurmam aga budur:)

güzel bir ev alırdım geri kalanlada gelirli site alırdım :D

Şuan yaptığımın 10/1'ini yapabilirdim herhalde :)

Edit: Şaka şaka :)

Hiç o kadar paramın olabileceğini hayal etmediğim için bu soruyu cevaplandıramayacağım )

Son düzenleme:
1. Sadece Tek Bir Gelire Bel Bağlamayın ikincisini yaratın..

2. Yumurtaların hepsini aynı sepete koymayın. :D

Olunca da hiç bir şey yapmıyorsunuz duruyor öyle bir köşe de :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri