250 Milyar iniz Olsa Neler Yapardiniz?

Bi araba alirim 50 - 60 bin tl. 100 er bin yl tl ye 2 ev alirim 1 i kira da durur. Maaslida bi is bulurum evlenirim. Ticarete 250 bin tl ile girmem. Bi dukkan alsam 1 milyondan asa alinmaz. Kira versen ayda 5 - 6 bin tl kira cok. Aklimdan geven bunlar valla. ��

[MENTION=14234]kabuslord[/MENTION] bir akil ver arkadasa sende 250 binden fazlasi var sen dahah iyi bilirsin :D :D

borçları ödeyip yeşili bol biyere yerleşip kafa dinlerdim :)

Bir kısmını bitcoin ve alt piyasaya yatırırdım. Bi de özel bot yazdırırdım borsa botu gibi şuraya çıkınca sat şuraya inince al gibi çok özellikli olmayan basit bir program. Saat başı da kontrol eder keyfime bakardım.

100bin tl ile ticarete girerim.
125bin tl ile ev alırım.
25 bin bi köşede saklardım illa ki ihtiyacım olacak.

50 bin lirasini ankara gecelerinde yerdim yanima bi kac arkadas alip huseyin kagitin ciktigi kristal gazinosuna giderdim

vadeli hesaba yatırsan ayda en az 2 bin bırakır. yada iyi bi yerden arsa alıp ev yaptır.

250 bin tl ile temelden satın almak kaydıyla 3 daire satın alırdım.. bu aldıgım daireleri bittikten sonra yüksek karlı bi şekilde satışını yapardım. yada gider rental house işine girerdim..

la şu Mnote'nin hesaplarını bırakın, adama nazar deydireceksiniz :) Maşallah diyin, her konuda mnote'nin paraları ele alınıyor valla yazık olcak adama. Ben inanırım nazara. Allah Korusun, Allah herkese fazla fazla nasip etsin.

hat alırdım ben :)

araba minibüs falan iyi para getiriyo üstünede koyuyo :)

Alternatifleri araştırırdım ama 5 yıl sonra geleceği parlak olan yerlerden arsa alır 5 yıl sonra satardım, misal yeni inşa edilen yerler nereler Ataşehir buna örnekdi yeni yapılandı, şu sıralar yeni boğaz köprüsü çevre güzergahı, illaki bu işler başlamadan önce ortalıkda nereler değerlenir bunlar gelişi güzel değil birinci ağıza yakın isimlerden öğrenilir daha sonra yatırım için çalışma yapılır, şuanda istanbula yapılan yeni köprü güzergahında böyle bir tutum var, parselleride incelemek lazım, misal bir müteahhit alışveriş merkezi olarak düşündüğü bir proje yapıcak yeni inşa alanlarından bir yere daha sonra benim arsam kendi arsasını ortadan bölüyor yada hiç olmaması gereken bir yerde olduğunu düşünüyor ve benim arsamıda kendi arsaları arasına katmak zorunda kalıyor tabiki ben istersem satılıyor durum böyle olunca fiyat artıyor.. 250 binliram olsa 5 yıl sonra 750 binlira yada daha fazlasını yapabilirim..

Diyeceksiniz bankaya at faizi sana yeter bir ömür boyu, faiz haramdır !

en kaliteli parçalarla toplama bir bilgisayar alırdım 10 milyara filan
ev alırdım 100 milyarıyla içinide 50 milyara döşerim
160 etti geriye kaldı 90 milyar onlada 1 araba alırım 1 motor alırım tamam fıstık gibi yaşarım

arkadaşlar inşallah bir seneye yakın bnm de elime 200-220k para geçecek.bu parayı en güzel şekilde değerlenidrmek istiyorum.fikirlerinizi düşüncelerinizi bana atarsanız çok çok sevinirim.tabi paranın hepsini kullanamayacam? çünkü riske girmek istemiyorum. güvenilir kesin getirisi olacak bir iki iş yapmak istyrm.tşkler

Alternatifleri araştırırdım ama 5 yıl sonra geleceği parlak olan yerlerden arsa alır 5 yıl sonra satardım, misal yeni inşa edilen yerler nereler Ataşehir buna örnekdi yeni yapılandı, şu sıralar yeni boğaz köprüsü çevre güzergahı, illaki bu işler başlamadan önce ortalıkda nereler değerlenir bunlar gelişi güzel değil birinci ağıza yakın isimlerden öğrenilir daha sonra yatırım için çalışma yapılır, şuanda istanbula yapılan yeni köprü güzergahında böyle bir tutum var, parselleride incelemek lazım, misal bir müteahhit alışveriş merkezi olarak düşündüğü bir proje yapıcak yeni inşa alanlarından bir yere daha sonra benim arsam kendi arsasını ortadan bölüyor yada hiç olmaması gereken bir yerde olduğunu düşünüyor ve benim arsamıda kendi arsaları arasına katmak zorunda kalıyor tabiki ben istersem satılıyor durum böyle olunca fiyat artıyor.. 250 binliram olsa 5 yıl sonra 750 binlira yada daha fazlasını yapabilirim..

Diyeceksiniz bankaya at faizi sana yeter bir ömür boyu, faiz haramdır !

antalyada nerden alırdın ? konyaltı muratpaşa falanmı alanya kemer mi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri