2500 TL'niz Olsa Ne Alirdiniz ?

Araba için biriktirirdim ki öyle yapıyorum zaten :D Az kaldı yakında alıcam inş.

şuan hesapta 550 dolar var.
yani 1.5 ay daha kasarsam o civar bir param olabilir.

ne yapardım konusuna gelince iphone alacağım :)
Geri kalan parayla da yaz sonu bir tatile giderim.

günde 1 tl harcardım= 2500 gün beni hayata bağlardı :D

valla dostum yüklüyorum suana kadar 1 kanalim 5-10$ kazandiriyordu günlük oda kapandi.

---------- Mesaj saat 19:06:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:05:43 civarında gönderildi. ----------

Güldürdünbe Kardeşim beni :)

Valla ben 3-5 kanalla ilgileniyorum şimdilik, az bile. 1 kanala yoğunlaşma, yaymaya bak.

Günde 1 TL ye aldığın ve seni hayata bağlayan şey ne , merak ettim şimdi :D

bizim arkadaşlar arasında bir espiridir :)

askere gitmeden önce (2005) haftalık 100 tl ye çalışırdık.

haftalık harcalar belliydi ozaman yol parası, yemek parası, sigara parası, çay parası birde taksitler vardı.

geriye 10 tl civarı bir para kalırdı. ince hesap günde 1 tl harcasam beni 10 gün hayata bağlar derdik :D 1 hafta sonra haftalık geliyordu zaten ;)

böyle konular forumdaki iş yapma ciddiyetininden uzaklaştırıyor insanları...eğlenceli olabilir ama bu aralar çoğaldı böyle konular...Şahsi görüşüm ....

böyle konular forumdaki iş yapma ciddiyetininden uzaklaştırıyor insanları...eğlenceli olabilir ama bu aralar çoğaldı böyle konular...Şahsi görüşüm ....

Dostum Haklı Olabilirsin Ama Forumdaki Arkadaslarin Ne Yapmak İstediklerini Hayallerini Merak Ediyoruz Bazen Anlican .Aslinda İş Yapmadan Uzaklaştirmiyor . Hayallerimiz Hedeflerimiz Oldukdan Sonra Onlara Yaklaşmamız İçin Bence Daha Azimle Çalişiyoruz EminOlabilirsin .

Altın düştü kısa vadade o para işime yaramayacağı için altına yatırırdım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri