+250k OZGUN KANAL SATILIK !.

• Kullanıcı K-Life
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ne alakası var, ciddi alıcı var ise ulaşsın arkadaşa. Zaten herkesin harcı değil 80 k tl'ye kanal almak.
Buraya koymasının anlamı yok detayları. Birisi bulur basar bütün videolara dislike'ı uğraş dur sonra.
Şablona uygun olsun yeter.

hocam videolar +10 dk mı +10 dk ise kaç video +10 dk

5 ve 10 dakika aralarinda.

---------- Spam Engelliyici 21:24 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

Arkadaşlar ne alakası var, ciddi alıcı var ise ulaşsın arkadaşa. Zaten herkesin harcı değil 80 k tl'ye kanal almak.
Buraya koymasının anlamı yok detayları. Birisi bulur basar bütün videolara dislike'ı uğraş dur sonra.
Şablona uygun olsun yeter.

Aradigim yorum buydu tesekur ederim bende bunu dile getirmek istemistim ama dememistim .

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 21:24 ----------

guncel

videolarda konuşma ve facecam var mı ?

78.3 bin tl yi 6 ay gibi bi sürede çıkarıyor kanal 150$ dan hesapladım.
yani güzel bir kanal değerlendirebilecek alırsa

Usta böyle kanal satılır mı ya, boşver sınavı filan. Herhangi bir sınavda başarılı olup, üzerine senelerini harcayarak aylık 10 bin TL gelire ulaşma ihtimali bayağı zorken elindeki altın yumurtlayan tavuğu satıyorsun. Bu yazdıklarımı 6.sınıf tıp öğrencisi olarak yazıyorum ayrıca bunu da belirteyim. Kanalını devam ettir, arta kalan zamanında sınavına da çalış yine ama bence satma.

Usta böyle kanal satılır mı ya, boşver sınavı filan. Herhangi bir sınavda başarılı olup, üzerine senelerini harcayarak aylık 10 bin TL gelire ulaşma ihtimali bayağı zorken elindeki altın yumurtlayan tavuğu satıyorsun. Bu yazdıklarımı 6.sınıf tıp öğrencisi olarak yazıyorum ayrıca bunu da belirteyim. Kanalını devam ettir, arta kalan zamanında sınavına da çalış yine ama bence satma.

degerli yorumun icin tesekur ederim haklisin ama sinavim daha onemli. misalen ben ailemden biri evlenirken o dugune katilmak istiyorum . hastaneye gitmek istiyorum ama bunlari yapamiyorum video hazirlamak kolay degil ve onumde buyuk bi sinav var :(

Öncelikle tebrik ederim emek verilerek yapılmış güzel bir kanala benziyor hayırlı satışlar.. Birkaç sorum olacak Projeyi biz devam ettirebilir miyiz ? günde kaç video atıyorsunuz ? ekipman vs varsa bunlarıda verecek misiniz ? sosyal hesapları var mı ve devredecek misiniz ? içeriği bilmediğim için soruyorum sattıktan sonra bir süre destek verecek misiniz ? teşekkürler.

Öncelikle tebrik ederim emek verilerek yapılmış güzel bir kanala benziyor hayırlı satışlar.. Birkaç sorum olacak Projeyi biz devam ettirebilir miyiz ? günde kaç video atıyorsunuz ? ekipman vs varsa bunlarıda verecek misiniz ? sosyal hesapları var mı ve devredecek misiniz ? içeriği bilmediğim için soruyorum sattıktan sonra bir süre destek verecek misiniz ? teşekkürler.

ekipman olarak kendim kullandigim elgato game capturem war onu vermeyecegim . 2-3 gunde bir atiyorum . devam ettirebilirsiniz kolay . sosyal heesaplarda verilecek . ne gibi destekten bahsediyorsunuz . benim zamanim olmadigi icin satiyorum .

NOT : edit video isini bilmiyenler hic satin alma isleminde bulunmasin .cunku kanalin olmesini istemedigim icin satiyorum . kanali satarsam birgun baktigimda vay be kanalim buralarada varmis DIYEYIM . sattigim kisi kanali beter etmesini istemiyorum . bu beni alakadar etmez ama yinede soyliyeyim dedim .

ekipman olarak kendim kullandigim elgato game capturem war onu vermeyecegim . 2-3 gunde bir atiyorum . devam ettirebilirsiniz kolay . sosyal heesaplarda verilecek . ne gibi destekten bahsediyorsunuz . benim zamanim olmadigi icin satiyorum .

NOT : edit video isini bilmiyenler hic satin alma isleminde bulunmasin .cunku kanalin olmesini istemedigim icin satiyorum . kanali satarsam birgun baktigimda vay be kanalim buralarada varmis DIYEYIM . sattigim kisi kanali beter etmesini istemiyorum . bu beni alakadar etmez ama yinede soyliyeyim dedim .
Burda bulunanların video işini bilmemesi uzak bir ihtimal :) destekten kastım videoların nasıl çekileceğini göstermek ya da 1 hafta 10 gün kanalı gözlemleyerek yönlendirme yapmak gibi

Merhaba;
80k tl verilemeyecek bir para değil ama insanın aklında "ama" lar çoğalıyor haliyle.
-Oyunu ya da oyunları bilmiyoruz
- Face cam kullanıyordunuz muhtemelen, abone olanlar sizi ya sempatik buldular abone oldular ya da çok şanslısınız. Bu aboneler beni ya da bir başkasını görünce abonelikten çıkacaklardır eğer facecam le oynuyorsanız. Bunu neden söyledim derseniz bana verseler pewdiepie ın kanalını yürütemem.
- Atıyorum agario oynadınız şimdi modası geçiyor haliyle o para 1 senede de çıkmayabilir.
- Sizin acil paraya da ihtiyacınız yok gibi, kanal çocuk değil ki ileride iyi yerlerde görmek isteyesiniz. Atarsınız haftada 1 video deliler gibi ders çalışabilirsiniz.
- Bence insanlar bunları düşünüyorlar
İyi bir açıklama yazarsanız satışınız çok daha hızlanır.
Umarım baltalama gibi anlaşılmaz.
İyi satışlar

Edit: facecam yokmuş şimdi gördüm.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Sakıncası yoksa kanalın kaç aylık veya yıllık olduğunu sorabilir miyim? :)

Hayırlı satışlar :)

Merhaba;
80k tl verilemeyecek bir para değil ama insanın aklında "ama" lar çoğalıyor haliyle.
-Oyunu ya da oyunları bilmiyoruz
- Face cam kullanıyordunuz muhtemelen, abone olanlar sizi ya sempatik buldular abone oldular ya da çok şanslısınız. Bu aboneler beni ya da bir başkasını görünce abonelikten çıkacaklardır eğer facecam le oynuyorsanız. Bunu neden söyledim derseniz bana verseler pewdiepie ın kanalını yürütemem.
- Atıyorum agario oynadınız şimdi modası geçiyor haliyle o para 1 senede de çıkmayabilir.
- Sizin acil paraya da ihtiyacınız yok gibi, kanal çocuk değil ki ileride iyi yerlerde görmek isteyesiniz. Atarsınız haftada 1 video deliler gibi ders çalışabilirsiniz.
- Bence insanlar bunları düşünüyorlar
İyi bir açıklama yazarsanız satışınız çok daha hızlanır.
Umarım baltalama gibi anlaşılmaz.
İyi satışlar

Edit: facecam yokmuş şimdi gördüm.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kanal agario kanali degilki .
kanal çocuk değil ki ileride iyi yerlerde görmek isteyesiniz.
bu konuda cok ama cooook yanlis dusunuyorsunuz.
Oyunu ya da oyunları bilmiyoruz
bunun icin bi onceki postumu kontrol edin.
Sakıncası yoksa kanalın kaç aylık veya yıllık olduğunu sorabilir miyim? :)

Hayırlı satışlar :)

1.5 sene

Gunceldir !

NOT : KANAL YUZYUZE KONUSULUP ANLASILARAK SATILICAK . BANKA HESABI felan filan OYLE BIRSEY YOK . 3-5k li kanal satmiyoruzki .

Hocam simdi konunu baltalamak istemem ama almak isteyenler de şunu düşünüyordur illa ki.

Tamam sınavınız var. Ama sınav nedir? Bir meslek kazanma yolunda sadece başlangıç. Sen özgün kanal ile oyun oynayıp aylık 10bin tl gibi rakam kazanıyorken, yıllarını verip tekrar bir iş peşine düşüyorum diyorsun. Buna inanmak biraz zor geliyor. Ki bu kanalın özgün olduğu düşünüldüğünde zaten gelişim gösterip devam edeceği varsayılabilir. Üniversite sınavına gireceksen mesela bu işten bu kadar gelirim olsa açıkcası gider aöf okurum. Ben bunu 2 üniversite bitirmiş biri olarak söylüyorum bu arada. Bugün hangi bölümü bitirip aylık 10 bin maaş ile başlamayı planlıyorsunuz acaba? Birde ortalama 5 yıl sonra.

Kusura bakma sadece mantıklı gelmedi bana bu durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri