Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
29 Haziran da ehliyet sınavına girecek arkadaslara basarilar diliyorum Umarim Sinavlarimiz İyİ Geçer![]()
Ehliyeti alalı bir sene olacak ama araba olmayınca cüzdanda boş boş duruyo öle Allah onuda nasip eder inşallah)
Bu arada başarılar
ehliyet snav sorular online ehliyet sonular yerleri sonucu src kursu deneme snav snavlar
Burdan çalışmıştım ben![]()
Umarim birgün araba alirsiniz.Suanlik Ehliyeti Alim Ömrüm Yeterse Birgün arabayida alirim inş.
Ehliyeti siz alın arabayı google verir inşallah![]()
Ben de giricem ins tek seferde geceriz, universiteye gidicem lise bitti, youtube olmadi calisip kendim alicam sahinimi.. Ben yeni basladim sinava calismaya..
Benim TR ehlieyim 2004 yilinda alma, yani sektorde eskiyim fakat Yurt disina geldikten sonra 6 ay gecerli sayiliyordu ve suresi dolmustu zaman bulup sinavlara girmemistim ama artik sorun yaratiyordu Sik Sik kontroller falan girelim alaim dedim, ilk adimi attim ve elestirilerde baslamistiavrupada zordur avrupada skintilidir turkleri sevmezler turklere vermezler birsuru sogutucu kelimeler.... bu ayin 18 sinde sinavim vardi
girdim 15 dk gezdik geldim ehliyetimi aldim
okadar stres olmustum ki 15 yasindan bu yana araba kullanirim yaptigim km lerin hadi hesabi yoktur ama bu laflar yuzunden ilk defa direksiyona oturmusum gibi tedirgindim sonuc olarak haticeye degil neticeye bakmak gerek, ben aldim insallah sizde alirsiniz hemde 2. ehliyetimi aldim
.... Turkiye de sartlar degisiyor siz yeni yontem ilemi giriyorsunuz sinava ?
вαттυѕαу;37091' Alıntı:Evet Türkiyede ki yeni sisttem bize vurdu![]()
Dostum Yeni Sistem Nedir Açiklarmisin Tam Olarak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.