2D/3D/İMAX POPCORN CİNEMAXİMUM HIZLIAL.COM YEMEK SEPETİ PEPSİ ve DİGERLERİ

samet790

Kayıtlı Üye
CİNEMAXİMUM 6TL !!! HIZLIAL.COM YEMEK SEPETİ N11 PEPSİ ve DİGERLERİ

NOT: OZELDEN TEL NO BIRAKIRSANIZ WATSAAP VEYA MSJLA DONUS YAPILACAKTIR.İLANIMIN İCERİGİ DEVAMLI GUNCELLENECEKTİR ARASIRA BAKMANIZDA SİZİN ADINIZA FAYDA VARDIR.

YEMEKSEPETİ.COM
20TL ve uzeri siparişlerinizde 10tl indirim saglayan hesap 3tl
2 adet 5tl
5 adet 10tl
hesapla işin bitince tekrar bana aittir
son kullanma tarihi 16 temmuzdur.

PEPSİ KODU
10ADET 2,5TL
50ADET 10TL
100 ADET 18TL

ÖDEME
DEVAMLI ONLINE HALINDEYIM PMLERINIZE KISA SUREDE DÖNÜS YAPILARAK ALISVERIS KISA SÜREDE GÜVENLI BIR SEKILDE GERÇEKLESTIRILIR.

ÖDEME YOLLARI: ENPARA İŞ BANKASI HALK BANKASI ZİRAAT BANKASI FİNANSBANK TEB KUVEYT TURK
)

Son düzenleme:
hayırlı satışlar bi ref bende alabilirim varsa

Cinemax imum bilet kodlarının son tarihleri ne zaman hocam, uzun süre varsa daha 2 adet alıyım.

moderatör arkadaşa ve gerekli yerlere bilgilendirme yapılmıştır,devamlı burdayım ve surekli online halindeyim .tabi uyumuyorsam :)))

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------

hayırlı satışlar bi ref bende alabilirim varsa

arkadasla alışveriş gercekleştirlmiştir,herzaman beklerim hocam kib

2 adet cinemaximum bileti almıştım.Sorunsuz bir şekilde kullandım.Teşekkürler

bilet+mısır ve icecek kodu olan kampanya menüsünden alındı ilgili ve hızlı alısveris gerçekleştirdik,kodları sorunsuz kullandım teşekkür ederim - Gorevemiz Tehlike 5 Gidin arkadaşlar vizyonda 2 güzel film var ant-man ve Görevimiz tehlike 5

whatsap hızmetı varmı ben baskasından alıyorum sureklı kafam estımı yolluyorum msj alıyorum sızınde varsa bence numaranızıda ekleyın:rolleyes:

bilet+mısır ve icecek kodu olan kampanya menüsünden alındı ilgili ve hızlı alısveris gerçekleştirdik,kodları sorunsuz kullandım teşekkür ederim - Gorevemiz Tehlike 5 Gidin arkadaşlar vizyonda 2 güzel film var ant-man ve Görevimiz tehlike 5

herzaman beklerim hocam sorunsuz alışverişler için

2 bilet de ben alayım madem :) [MENTION=37275]samet790[/MENTION] yarın sabah pm atar mısınız bana unutmayım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri