2k Aboneli özgün kanalım için gelen reklam teklifleri.

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Merhaba arkadaşlar. bazı tek video yada toplu olarak tüm videolarımda sürekli reklam vermek isteyenler var. Bunlar ne kadar doğru ve gerçekci bilmiyorum 2 tanesi kafama çok yattı ingilizce ve türkçe olarak paylaşacağım. Sizlerden reklam verenler yada deneyimliler olduysa fikrinizi istiyorum.

Bu ingilizce

1 - ingilizce

My name is Michael and I have an important message for you.

I love your videos and the response that they have generated with your viewers is fantastic!

I would like to talk to you about a very easy way for you to earn some quick money.

All you would need to do is post a link in your video description box to a website of mine related to your video. It will only take a few seconds and I am prepared to pay you well for doing it.

If that sounds like something you are interested in, just get back to me with a "yes" and we can discuss the fun stuff like payment such as 50 % of all commissions.

You can start promoting my Fast Cash Club Instantly! just log in and get your private affiliate page today! Log in and go to the Affiliate page to get your own unique link that you can promote as an independent business owner.

We have many other products that we can custom tailor for your specific needs that can be promoted simply by placing more links in your video description. More details can be found here.

COPY & PASTE ==> IFFW Fast Cash Club

I Look forward to hearing from you,

IFFW!TEAM

Best Regards

Michael

:)

1 - Türkçe

Benim adım Michael ve ben sizin için önemli bir mesaj var.

Ben videolarınızı seviyorum ve onlar izleyiciler ile oluşturulan olduğunu tepkisi harika!

Biraz hızlı para kazanmak için çok kolay bir yol hakkında seninle konuşmak istiyorum.

Yapmanız gereken tüm video ilgili benim bir web sitesine video açıklaması kutusuna bir bağlantı sonrası olduğunu. Sadece birkaç saniye sürer ve bunu yapmak için de size ödeme hazırım.

O Eğer ilgilenen bir şey, sadece bir "evet" ile bana geri almak gibi geliyor ve biz böyle tüm komisyonları% 50 olarak ödeme gibi eğlenceli şeyler tartışmak durumunda.

Sen anında benim Hızlı Nakit Kulübüne teşvik başlayabilirsiniz! Sadece giriş ve bugün özel bağlı bir sayfa olsun! Login ve bağımsız bir iş sahibi olarak teşvik edebilir kendi benzersiz link almak için Ortaklık sayfasına gidin.

Biz diğer birçok ürün var ki video açıklamasında daha bağlantıları koyarak basitçe teşvik edilebilir özel ihtiyaçlarınız için özel terzi olabilir. Daha fazla bilgi burada bulabilirsiniz.

Copy & Paste ==> welcome / fastcashclub

Ben, sizden haber bekliyoruz

IFFW! EKİBİ

Saygılarımızla

Michael

--------------------------------------------------

2 - İngilizce

tek video için gönderilen mesaj ben buna paypal değilde banka havalesi olarak ücret öderseniz anlaşabiliriz dedim. O da cevap yazmış onuda yazıyorum.

Hi,

I just watched this video of yours which is great!

My name is Tobias & I would like to promote the book "How to talk to the woman of your dreams" which helped me a lot myself, containing very valuable information
for people who are too shy to talk to women or people who want to find and talk to the woman of their dreams but just can´t.

I think they let a lot of good situations just pass by without even trying and so eventually miss their opportunity to really get to know their dream woman.

This book will help those people solve this problem and make it possible for them to find and talk to the woman of their dreams and never let an opportunity pass by
unused.

I noticed that you don't have a link in the description of your video and I was wondering if you would place a link in there to one of my sites in return for some $$?

This is literally 30 secs work for you and I will send you the $$ instantly via PayPal once done.

Look forward to hearing from you!

Tobias

2 - türkçe

Merhaba,

Ben sadece büyük olan senin bu videoyu izledim!

Benim adım Tobias ve çok değerli bilgiler içeren, bir sürü bana yardımcı kendimi "hayallerinizdeki kadınla konuşmak için nasıl" kitabı tanıtmak istiyorum
kadın ya da bulmak ve hayallerindeki kadınla konuşmak istiyorum insanlarla konuşmak için çok utangaç ama sadece yapamam insanlar için.

Ben onlar iyi durumlarda bir sürü sadece bile çalışıyor olmadan geçmek ve böylece sonunda gerçekten hayallerindeki kadını tanımak için kendi fırsatını kaçırmayın izin düşünüyorum.

Bu kitap, bu insanlar bu sorunu çözmeye yardımcı olmak ve mümkün onları bulmak için yapmak ve hayallerindeki kadınla konuşmak ve bir fırsat geçmesine tarafından asla izin vermeyeceğim
Kullanılmayan.

Ben size video açıklamasında bir bağlantı yok olduğunu fark ettim ve bazı $ $ karşılığında benim sitelerden birinde orada bir link yer olsaydı ben merak ediyorum?

Bu anlamıyla 30 saniye sizin için çalışmak ve ben bir kez yapılır PayPal yoluyla size $ $ anında gönderebilirsiniz olacaktır.

Sizden haber bekliyoruz!

---------

Benim yazdığım cevap : i have bank trasfer . my from turkish

Aldığım cevap : how to sent money from germany to turkey via bank transfer? you don´t have paypal? you can open paypal account? it´s free and more quickly and easy?

ne dersiniz arkadaşlar sizce almalı mıyım reklam. Tek videoda reklam vermek isteyen için videomun uzunluğu 6.13 dakika. 5 ayda 240k izlenim alan video. En çok izlenen 3. videom. Sizce reklam için ne kadar ücret istemeliyim.
Not: adam özellikle o videomda reklam vermek istiyor çünkü 4 aylık ve 417k izlenen ve 3 aylık 271k izlenen videomda var. Teşekkürler.

Hocam simdi senn kanala denk geldim :D. daha önce paylasmıstın forumda zaten ordan tanıdım. Bi de şu karizma fotodan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri