konu sahıbı hızmet aldıgıma daır yorum atmamı ıstedı neyazıkkı hızmet alındı cok guzel falan yazmamı beklıyordu fakat bu yorumu bır butona basmamakla kendı haleyhıne cevırdı bırde bana ozelden yazmıs gereklı ıslem yapıldı dıye
arkadaslar dun gece vds reset atmanız lazım dedım ozel mesajdan ve kendı sıtesı uzerınden canlı chat yazıstık bana bana tıcket atın dıyor dedım ne tıcketı bır butona bascaksınız sonra arkadas canlı destekten cevap yazmadı bıdaha sonra ozel mesaj atmıs gereklı ıslem yapıldı ıdye ne yapılması ellememış bıle sonra bır sekılde program hızmetı aldıgım baska bır kısı sagolsun reset attı konu sahıbı bırde reset attım dıye benı oyalıyor ıste demekkı yorumu aleyhıne veya leyhıne cevırmek tamamen hızmet verenlerın elınde satana kadar her soruya cevap veren sahıslar urunu sattıktan sonra nedense hemen degısıyorlar bu ısı gecıcı degıl kalıcı olarak yapmak ıstıyorssanız basta neyse sonradanda sahsıyetınızı koruyun lutfen
Öncelikle Merhaba,
Tabi ki de yorum atmanızı istedim, bu düşünceleriniz gerçek olmalı ben sizden sahte bir yorum istemedim. Bizimle yaşadığınız deneyimleri paylaşmanız en doğru hakkınızdır.
Canlı destek üzerinden bizden sunucuya reset atılmasını istediniz. Biraz mantıklı bakalım olaya; a kişisi gelip de bu sunucuya reset atın derse biz atmayız. Ticket atmasını söyleriz. Neden? Güvenlik amaçlı. Bu IP Adresini bilen herkes gelip o zaman reset atın der, ne anlamı kaldı güvenliğin?
İşlemi yapmadılar demişsiniz,
Sunucuya ellememişler diyorsunuz, ne yapacaktık? VDS içine erişim yapıp uygulamalarınızı mı resetleyecektik? Güvenlik amaçlı size şifrenizi değiştirin diyoruz, sizde değiştiriyorsunuz. Bu halde biz nasıl erişim yapalım sunucuya? Canlı destek üzerinden reset atılmasını istemediniz mi? İstediniz. Bizde size güvenlik amaçlı olaraktan ticket atmanızı, ticket sonunda isteğinizin yapılacağını belirttik.
İstediğiniz yorumu yapma hakkına sahipsiniz, fakat lütfen gerçek yorumlar olsun. Müşteri güvenliği her zaman ön planda tutmaya çalışıyoruz.
Konumuz günceldir, herkese hayırlı mutlu bol kazançlı bir hafta dileriz.