2k İzlenim almış kanalların satışı hakkında şikayetim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doganyldz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Geçen haftalarda açmış olduğum her çeşit kanal satışı adlı konumdaki 2k izlenimli kanal satışlarım (forumda yasak olduğundan life kanalı satmiyorum oysaki) yasaklanmıştı. Ben de bir iki hafta daha bekleyip başka bir konu açmak için hazırlandım. Bazı mod lar ve adminler benim life sattigimi düşünerek konuyu editlemislerdi ve ben de konuyu kapatmak zorunda kalmistim. O konuda 1k izlenim ve 10 aboneli kanalların yani sira 2k izlenimli kanallari da satışa cikarmistim. Sonra 2k izlenimleri kaldirip yeni bir konu açtım ve bugun sabah Sabırlı adli moderatorun de konu actigini gordum. Icinde 2k izlenim satışı da vardi ve buna karsi cikan hicbir mod veya admin olmadi. Kendisi abimdir fakat bu haksızlıktır bence ben 2 hafta once o konuyu acmis olsaydim şu anda borcumu ödemiş olabilirdim ama olmadı. Yeni actigim konu hala durmakta ve ben de fiyatları aşağıya cekmek zorunda kaldim ogrenciyim sonucta umarim hicbir mod veya admin karismaz artik. Inanin konuyu ilk gördüğümde cok uzuldum boyle bir olayla karsi karşıya kaldigin icin.
Ben quiz veya life satmıyorum ben sadece normal kanal satıyordum sadece izlenim aldırıp alan istediği partnere sokabilsin diye.

Satılmıyorsa hiç kimse satmayacak satılıyorsa ki söylediğiniz satış ilanını bende gördüm ozaman sizi mağdur eden ilanınızı baltalayan hangi yönetici ise sizin mağduriyetinizi telafi etmeli. Muamele herkese eşit olacakki hak adalet kavramı yerini bulsun. Kimse kimseyi kayırmasın.

forumda ızlenım lı kanal satısında herangı bır fıyat kısıtlaması yok sonuc olarak quiz yada life kanal satmıyosun ıstedıgın fıyata satabılırsın

Sağolun hocam herkesin riski kendinedir boyle bir durumla karsilasinfca elim ayağım bosaldi

---------- Spam Engelliyici 12:48 ---------- Önceki Mesaj 12:47 ----------

forumda ızlenım lı kanal satısında herangı bır fıyat kısıtlaması yok sonuc olarak quiz yada life kanal satmıyosun ıstedıgın fıyata satabılırsın

Aynen hocam benim konumu anlamayan cok ben quiz veya life sarisi yapmıyorum ben sadece izlenim almış kanal satiyorum bu kadar partnerle isim yok zaten konuyu partner kanal satışına koymamistim

---------- Spam Engelliyici 12:49 ---------- Önceki Mesaj 12:48 ----------

sabırlı konusunda mnote yi etiketlemişti ama kurallar açık ve net...
Cidden anlam veremiyorum neden adaletsizlik var

1000 izlenimli+10 abone satısıda kaldırılacak ozaman,eğer 2 k viewli kanal kaldırılacaksa adminler bunuda kaldırması gerek yoksa anlamsız bir durum olur mantığı olmaz

1000 izlenimli+10 abone satısıda kaldırılacak ozaman,eğer 2 k viewli kanal kaldırılacaksa adminler bunuda kaldırması gerek yoksa anlamsız bir durum olur mantığı olmaz
zaten foruma 1k izlenim ve 10 abone tarzını getiren de benim ilk ben satışa çıkardım öyle. satışlara bişey demiyorum ama bu yapılan ı kaldıramadım sadece. normal kanal alıp satıyorum ben nasılsa borcumdan dolayı bu işe girdim hemen kazanç olsun diye bırakcam borcum kapanınca kendi kanallarımla yola devam etcem.

Mod olmanız gerekiyor herhalde hocam satış yapabilmeniz için bide ucuz fiyattan satarsanız bi ankette sizin konunuz için yaparlar neyse sıkmayın canınızı herşey istediğiniz gibi olur inşallah

zaten foruma 1k izlenim ve 10 abone tarzını getiren de benim ilk ben satışa çıkardım öyle. satışlara bişey demiyorum ama bu yapılan ı kaldıramadım sadece. normal kanal alıp satıyorum ben nasılsa borcumdan dolayı bu işe girdim hemen kazanç olsun diye bırakcam borcum kapanınca kendi kanallarımla yola devam etcem.

2k viewli kanal kaldırılacaksa 1k 10 abonelide kaldırılmalı ozaman yoksa ne mantıgı kalır bu işin abone ve hit satışı yasak forumda sabırlıda konuda belirtmiş ve adminlerin ilgilenmesini istemiş

Mod olmanız gerekiyor herhalde hocam satış yapabilmeniz için bide ucuz fiyattan satarsanız bi ankette sizin konunuz için yaparlar neyse sıkmayın canınızı herşey istediğiniz gibi olur inşallah
İnşallah hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Modlar açınca kanalı kaliteli oluyor biz açınca kapanıyor millet bunu zannediyor benim açtığım kanallar 1 aydır ayakta hala test ediyorum hepsi ayakta . Ama millete empoze edemedim şunu mod açınca iyi olur anlayışını onlar nasıl açıyorsa biz 10 katı özen göstererek açıyoruzdur kim bilebilir nasılsa satış yapcaklar onlar ve ucuza satmaya başladım ben de.

---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

2k viewli kanal kaldırılacaksa 1k 10 abonelide kaldırılmalı ozaman yoksa ne mantıgı kalır bu işin abone ve hit satışı yasak forumda sabırlıda konuda belirtmiş ve adminlerin ilgilenmesini istemiş
Hocam hit satmıyorum ki ben sadece 1k izlenim almış kanal satıyorum hit satsaydım şu anda bu forumda zengin olurdum çok güvenilir kaynaklarım var hit konusunda bu forumda dahi bilen yoktur .

İnşallah hocam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Modlar açınca kanalı kaliteli oluyor biz açınca kapanıyor millet bunu zannediyor benim açtığım kanallar 1 aydır ayakta hala test ediyorum hepsi ayakta . Ama millete empoze edemedim şunu mod açınca iyi olur anlayışını onlar nasıl açıyorsa biz 10 katı özen göstererek açıyoruzdur kim bilebilir nasılsa satış yapcaklar onlar ve ucuza satmaya başladım ben de.

---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

Hocam hit satmıyorum ki ben sadece 1k izlenim almış kanal satıyorum hit satsaydım şu anda bu forumda zengin olurdum çok güvenilir kaynaklarım var hit konusunda bu forumda dahi bilen yoktur .

Aynı noktaya geliyor zaten hit ve aboneye istinaden o para istiyorsunuz sonucta dogal olarak abone ve hit satmıs oluyorsunuz yoksa kanalın degeri belli 0,50 kurus 1 tl

adam sonuna kadar haklı bu konuda nasıl bir savunma yapıcak o gun konusuna fiyat yukselt yok 2k izlenımlerı kaldır diyen mod lar adminler gercekten merak konusu

adam sonuna kadar haklı bu konuda nasıl bir savunma yapıcak o gun konusuna fiyat yukselt yok 2k izlenımlerı kaldır diyen mod lar adminler gercekten merak konusu
Ben de merak ediyorum hocam zorla fiyat yükselttirdiler bana mod olmadığım için yükselttim de ama aynı fiyata satış başlatan bir mod çıkıyor kimse karşı çıkmıyor hediye dağıtıyor herkes hediyeye atlıyor bilmiyorum bu sistem nereye kadar gider böyle bu adaletsizlik olduktan sonra çok insanın başı yanar.

herkez eşit olmalı bu forumda detekçinim senin ama kimsede saçma sapan iş yapmasın 2 k izlenimli kanal satışı diye bişey olamaz belliki life için kanunda boşluk arar gibi saçma konular açılmasın 2k izlenimli kanalı yasaklasalar bu seferde 2001 izlenimli kkanal satışına başlanıcak galiba

Ben de merak ediyorum hocam zorla fiyat yükselttirdiler bana mod olmadığım için yükselttim de ama aynı fiyata satış başlatan bir mod çıkıyor kimse karşı çıkmıyor hediye dağıtıyor herkes hediyeye atlıyor bilmiyorum bu sistem nereye kadar gider böyle bu adaletsizlik olduktan sonra çok insanın başı yanar.

Durumu hangi admine bildirdin de müdahale etmediler. Yöneticler forumda yatıp kalkmıyor değilmi ? Şimdi Adminlere durumu bildir gerekeni yapmazlarsa konunu tekrar açarım.

Satış konum hakkında açılan bu şikayet konusunda, tarafıma söz hakkı düşmüştür.Ayrıca bu konudaki şikayeti içeren bölüm haricinde bu şikayet konusunu açan ve aynı hizmelri sunan diger arkadaşlırın konularındaki bu bölümler neden silinmedi.En çok üzüldügüm noktada modlara ayrıcalık tanınıyor, biz madurediliyoruz edebiyatıdır.
Kendimi savunmam ve söz hakkmı kullanmam için konunun açılmasını ve konuda modlara ayrıcalık tanındıgını iddae eden muhattablarımı konuya davet edip ispata çagırmaktayım.
Saygılar [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ; [MENTION=11620]era[/MENTION] ; [MENTION=9578]Youtuber[/MENTION] ; [MENTION=11644]Dogan[/MENTION]yıldız ; [MENTION=23075]ITPRO[/MENTION] ; [MENTION=15877]Ahmedcesmeci[/MENTION] ; [MENTION=20687]forexim[/MENTION]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri