3.000 Tl Ödül : Youtube api v3 işlemli Oauth 2.0 Para kazanma açma

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] r10'da daha kolay bulabilirsin bunu yapabilecek birini.

Merhaba arkadaşlar,

2 arkadaş konu hakkında skype görüşmek istedi. 2 saat sonra inş skype girebilcem.
Öncelikle belirteyim arkadaşlar. Php yazılım konusuna çok hakimim. Bu işi yapabilecek kişi türkiyede bir elin parmağını geçmiyecek kadar azdır. 2 günde tanıdıgım tüm yazılım firmalarına sordum ama youtube api işi yapmamış biri için çok zor. Bu nedenle ilk önce hem buradan bir arkadaş kazansın, hemde bilen çıkabilir diye yazmıştım. Eğer konudan birisi gece 12 ye kadar çözüm bulunmazsa ve bende bulamazsam gece 12 de konuya kilit vurup farklı yerlerde araştıracağım.

Fatura alabilecek kişiler için 3000 + kdv öderim arkadaşlar. Ama şahsi çalışıyorsa 3000 tl ödeyebilirim. Benden farketmez arkadaşlar. İstediğim 5 satır kod. Ama ben bulamadım, varlığı belli. Bazı arkadaşlar videoyap harici sitelerimi biliyor. Yazılım bilgim belli, ama beni aşan durumdur arkadaşlar. Yani yazılımdan az anlıyorsanız uğraşmayınız boşa vakit olur ve üzülürüm

Merhaba arkadaşlar,

2 arkadaş konu hakkında skype görüşmek istedi. 2 saat sonra inş skype girebilcem.
Öncelikle belirteyim arkadaşlar. Php yazılım konusuna çok hakimim. Bu işi yapabilecek kişi türkiyede bir elin parmağını geçmiyecek kadar azdır. 2 günde tanıdıgım tüm yazılım firmalarına sordum ama youtube api işi yapmamış biri için çok zor. Bu nedenle ilk önce hem buradan bir arkadaş kazansın, hemde bilen çıkabilir diye yazmıştım. Eğer konudan birisi gece 12 ye kadar çözüm bulunmazsa ve bende bulamazsam gece 12 de konuya kilit vurup farklı yerlerde araştıracağım.

Fatura alabilecek kişiler için 3000 + kdv öderim arkadaşlar. Ama şahsi çalışıyorsa 3000 tl ödeyebilirim. Benden farketmez arkadaşlar. İstediğim 5 satır kod. Ama ben bulamadım, varlığı belli. Bazı arkadaşlar videoyap harici sitelerimi biliyor. Yazılım bilgim belli, ama beni aşan durumdur arkadaşlar. Yani yazılımdan az anlıyorsanız uğraşmayınız boşa vakit olur ve üzülürüm

hocam özeldende yazdım 20-25 yılını bu phpye adamış bir tanıdığım var kendisi ana yazılımı görmeden yorum yapamıcanı belirtti vede bana istediği kodun neye yarıcağınız yazılımcı olarak anlatması gerekiyor dedi?

Merhaba arkadaşlar,

hocam bu kodları diğerlerinin ornekleriyle değiştirekek kendiniz yazamıyor musunuz acaba ?

hocam özeldende yazdım 20-25 yılını bu phpye adamış bir tanıdığım var kendisi ana yazılımı görmeden yorum yapamıcanı belirtti vede bana istediği kodun neye yarıcağınız yazılımcı olarak anlatması gerekiyor dedi?

Merhaba hocam,

piyasada zaten tek tipi bulunuyor. Ana koda ihtiyac yok hocam. Mesala youtube a viseo yükleme fonksiyonu aşağıdaki linkdedir. php kullanıyorum.

https://developers.google.com/youtube/v3/docs/videos/insert

hocam bu kodları diğerlerinin ornekleriyle değiştirekek kendiniz yazamıyor musunuz acaba ?

Merhaba hocam,

piyasada yapanlar curl ile yapıyor. Yani youtube kodlarıyla değil. İnsan gibi gösterip youtube bağlanıp para kazanmayı açıyor. Bende o şekildd 1 yıldır yapıyorum ama artık o şekilde yapmayacağım.

Merhaba hocam,

piyasada zaten tek tipi bulunuyor. Ana koda ihtiyac yok hocam. Mesala youtube a viseo yükleme fonksiyonu aşağıdaki linkdedir. php kullanıyorum.

https://developers.google.com/youtube/v3/docs/videos/insert

Merhaba hocam,

piyasada yapanlar curl ile yapıyor. Yani youtube kodlarıyla değil. İnsan gibi gösterip youtube bağlanıp para kazanmayı açıyor. Bende o şekildd 1 yıldır yapıyorum ama artık o şekilde yapmayacağım.

Tam anlamasamda anladım :) bilgim olmadığı için sordum bende kusura bakmayın zamanınızı çaldığım için :)

PHP 1995 yılında çıktı mübarek

r10'da saintx var ona danışın oda olmaz ise tayfun erbilen var bu kişiler yardımcı olur diye düşünüyorum olamazlarsada mutlaka tanıdıkları çıkar onlar halleder.

CMS Api gerekiyor. CMS Api'yi de biz kullanamiyoruz..

Herkes icin para kazanma acmayi youtube api sanirim v1 den sonra kaldirdi.. Ileride acarlar mi bilemiyorum ama zor gorunuyor..
Uzulerek soylemeliyim ki, yanlis bir pazarlama stratejisi hocam..

Kolay gelsin.

Hocam buarada pazarlama stratejisi yapmıyorum. Niye botcularla anlaşamıyorum anlamıyorum. Hiç birinize bir defa dahi iğneleyici mesajlar atmadım. Konumda yazmadım. Destek bölümÜnden kötüleynleri uyardım. Ben burada pazarlama stratejisi yapmıyorum. Demekki sana göre benim reklama ihtiyacım var gibi geliyor. Yazık..

Youtube api v3 library içerisinde SetMonetizedDetails kodu bulunuyor. Boşa olmadığı belli, Zaten zor olsa ben yaparım, istediğim çok zor birşey. Gece 2 kişi yapabileceğibi belirtti. Olur yada olmaz. Senin zedeleyici mesaj atmanı gerektirmez. Ben siz botculara nasıl davranıyorsam aynılarını bekliyorum. Yani hakkımda konuşmayın, konularımda zıt yazılar yazmayınız. Çünkü ben hiç birini yapmıyorum.

Hocam buarada pazarlama stratejisi yapmıyorum. Niye botcularla anlaşamıyorum anlamıyorum. Hiç birinize bir defa dahi iğneleyici mesajlar atmadım. Konumda yazmadım. Destek bölümÜnden kötüleynleri uyardım. Ben burada pazarlama stratejisi yapmıyorum. Demekki sana göre benim reklama ihtiyacım var gibi geliyor. Yazık..

Youtube api v3 library içerisinde SetMonetizedDetails kodu bulunuyor. Boşa olmadığı belli, Zaten zor olsa ben yaparım, istediğim çok zor birşey. Gece 2 kişi yapabileceğibi belirtti. Olur yada olmaz. Senin zedeleyici mesaj atmanı gerektirmez. Ben siz botculara nasıl davranıyorsam aynılarını bekliyorum. Yani hakkımda konuşmayın, konularımda zıt yazılar yazmayınız. Çünkü ben hiç birini yapmıyorum.

Boşver hocam bakma sen onlara herkes neyin ne oldugunun farkında sorun inşallah en kısa zamanda çözülür, kısa zamanda çözülmese dahi bekleriz her zaman ne demek :)

Hocam Oto kontrol, video ortası reklam vs. özellikleri olmadan botun anlamı kalmıyor. Kanallarda kapandı şuan ne edicem ne yapıcam çok çaresiz kaldım açıkçası.

Hocam bazi kodlar koymuslar para kazanma ile alakali ama CMS icin yaptiriliyor. Biz de uzun zamandir V3 kullaniyoruz. Youtube Api Team calisanlariyla da konusuyorum, hepsi de ayni seyi soylediler. Paza kazanma acma gibi bisey bizler icin acik degil.. Sadece CMS Api ile mumkun kilinmis..

Ben kimseye imali laflar etmiyorum hocam, ikili atismaya donecekse imali sozlerinizi de eklerim buraya. Ben bir derdim olunca direkt soylerim, gerekirse soyleyecegim kisiyi de alinti yaparim. Allah'a sukur kimsenin arkasindan da konusmam, kime ne soylemek istiyorsam az once yaptigim gibi soylerim..

Oyle bir algi yaratmissiniz ki sanki ben musterilerimle ya da forumda 7/24 sizin muhabbetinizi yapiyorum gibi olmus biraz.. O da isin baska bir ilginc tarafi tabi..

Neyse, siz yine de arastirin umarim bulursunuz ama tekrar soyluyorum V3'te para kazanma acma mumkun ama sadece CMS ile mumkun.. Ben bu sekilde biliyorum. Bizler icin acilmadi, ileride acilirsa ona bisey diyemem tabi ki...

вєякαη;400977' Alıntı:
Boşver hocam bakma sen onlara herkes neyin ne oldugunun farkında sorun inşallah en kısa zamanda çözülür, kısa zamanda çözülmese dahi bekleriz her zaman ne demek :)

Valla sana karsi o kadar guzel hisler besliyorum ki Berkan, duysan sen bile sasirirsin. O derece.. O yuzden bence sen cok fazla bulasma bana.. Sen git etrafindakileri toplayip benim konumu baltalamaya calis :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri