Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsense kdv mevzuatına gırmez ,gelir vegisi mevzuatınada girmez,ne zaman Türkiye de mükellifyeti açılır o zaman bu kazançlar üzerinden vergilendirilme yapılır.yt'den aldığınız paralar karşısında vergi ödüyormusunuz?
Adsense kdv mevzuatına germez ,gelir vegisi mevzuatınada girmez,ne zaman Türkiye de mükellifyeti açılır o zaman bu kazançlar üzerinden vergilendirilme yapılır.
Youtebeden yıllık 26000 liranın uzerınden kazanç elde edersem ben bunu zaten gelır vergisi beyannememe eklerim bu konuda aklın olmasın.Ben yılda ne kadar kdv,muhtasarda ssk da gelir vergiside hepsını ödüyorum bu konudada sıkıntın olmasın.
Bilir bilmez bu konularda konuşmak yanlış oluyor
ben sizin şahsınıza bir tepki vermedim, vergi ödeyip edemediğinizi sordum. Mesajlarınızı ona göre yazarsanız daha güzel olur.
İyi Forumlar![]()
Arkadaşlar merak edıyorum bu şekılde buyuk paralara karşılık,hızmetı verecek kişi yapandan fatura talep edıyormu,küçük rakamları anladık ama büyük rakamlarla iş yapanlar faturasız vs. vergı kaçaklığına gırıyor.Bu işi yapan kişide yaptıran kişiyide bir mali müşavir olarak duyarlı olmaya davet edıyorum
Kardeşim ben mali müşavirim bir gün yolun bu taraflara düşerse ofisimde ağırlamak isterim seni tanışırız.
Not.:Konuya son mesajım 3000-5000-10000 bın meselesi değil bu işleri yapanda yaptıranda fatura talep ediyormu onu merak ediyorum.
Son defa söylüyorum mesajlarıma sen adsenseden vergı verıyormusun diyenlere,ben adsenseden toplam kazanç 600 lirayı geçmedi,adsense yurtdışı mükellefidir kazançlarından vergi verilmez.Türkiyede mükellefiyeti açılırsa o zaman vergilendiriliriz.
HaklıBen adsense için vergi vermeyi çok denedim, almıyorlar ne diye alacaklarını bilmiyorlar
![]()
vergi almıyorlarsa zekat niyetine vergiye vermeyi düşündüğün parayı verebilirsin bana![]()
![]()
HaklıBen adsense için vergi vermeyi çok denedim, almıyorlar ne diye alacaklarını bilmiyorlar
![]()
vergi almıyorlarsa zekat niyetine vergiye vermeyi düşündüğün parayı verebilirsin bana![]()
![]()
iyi günler mali müşavir olduğunuzu söylüyorsunuz, youtube kazancı vergiye dahil midir ?
Kardeşim ben mali müşavirim bir gün yolun bu taraflara düşerse ofisimde ağırlamak isterim seni tanışırız.
Not.:Konuya son mesajım 3000-5000-10000 bın meselesi değil bu işleri yapanda yaptıranda fatura talep ediyormu onu merak ediyorum.
Son defa söylüyorum mesajlarıma sen adsenseden vergı verıyormusun diyenlere,ben adsenseden toplam kazanç 600 lirayı geçmedi,adsense yurtdışı mükellefidir kazançlarından vergi verilmez.Türkiyede mükellefiyeti açılırsa o zaman vergilendiriliriz.
Merhaba Arkadaşlar,
forum bünyemizde bir çok yazılımcı var. Ben daha önce para kazanma açmayı curl ile login oldurup yapıyordum. Ama youtube bu olaya bana göre el attı ve sistemimden kaldırdım.
Content id yani partner kanallar için para kazanma açılabilirliği mevcut. Ama bana adsense gerekiyor. Youtube api v3 yani oauth 2.0 sistemde video id veya tek emirle tüm videoları para kazanmaya çevirmeyi verebilen arkadaşa anında 3.000 tl havele/eft yapacagım.
Varlığından eminim ama kod örneklemesini bulamadım
Youtube kazancı ne KDV ye tabi nede Gelir vergisine tabi,Sadece yılda diğer kazanç ve ücret adı altında belirli limitlerin üzerine çıkınca yılda bir defa diğer kazanç ve ırat adı altında beyannamesi verirsiniz,Bu beyannmeye,taşınmaz mal satımı,hisselerden dolayı alınan kar payları,borsa kazançları vs..butun kazançlar bırleşır tek bayannemde verılır.
tamam hocam tşk ederim bilgi için bu yani başka bişey yokbunu bana soran çok arkadaş oldu, bende alınmıyor diye biliyorum. Bana sorma sebepleride vergi mükellefi olmamdan kaynaklı iş yeri açısından.
Tekrar tşkler bilgi için..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.