3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun!

chatmece

Kayıtlı Üye
Anneler Günü...
Bababalar Günü...
Sevgililer Günü...
Doğum Günleri

Hepsi güzel duyguları, iyi olayları hatırlatır.

PEKİ YA 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ?

11257.jpg

Hepimiz birer engelli adayıyız, hiçbirimizin bir an sonrası garanti değil; bu bilinçle yaşamalı ve engelli CANlarımıza her daim uzanan birer yardım eli olmalıyız..

Allah herkese şifa versin..

Anneler Günü...
Bababalar Günü...
Sevgililer Günü...
Doğum Günleri

Hepsi güzel duyguları, iyi olayları hatırlatır.

PEKİ YA 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ?

11257.jpg

Bir engelli olarak bu konuyu açtığın için teşekkür ederim sadece bugün değil, hergün bizi hatırlayan yardım edenlere çok teşekkür edip minnetlerimi sunuyorum.

Bu konuyu okuyan herkezden tek bir ricam var çevrenizdeki engellileri hergün hatırlayamayabilirsiniz eyvallah ama sizden ricam lütfen farkında olun . Belki elinizden gelmeyen sebeplerden dolayı yardım edemiyor yanımızda olamıyor olabilirsiniz ama inanın engelli rampalarının önlerine araç park etmeyerek , engelli giriş çıkışlarını kapatmayarak, asansörlerde toplu taşıma araçlarında hastanelerde bankalarda vb yerlerde yer vererek bize en büyük yardımı yapmış olursunuz . Bunların farkında olanlara sonsuz teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum . Eğer bu mesajı yazarken yanlış bir anlaşılmaya sebep olduysam affola .

İyi Forumlar ...

Bir engelli olarak bu konuyu açtığın için teşekkür ederim sadece bugün değil, hergün bizi hatırlayan yardım edenlere çok teşekkür edip minnetlerimi sunuyorum.

Bu konuyu okuyan herkezden tek bir ricam var çevrenizdeki engellileri hergün hatırlayamayabilirsiniz eyvallah ama sizden ricam lütfen farkında olun . Belki elinizden gelmeyen sebeplerden dolayı yardım edemiyor yanımızda olamıyor olabilirsiniz ama inanın engelli rampalarının önlerine araç park etmeyerek , engelli giriş çıkışlarını kapatmayarak, asansörlerde toplu taşıma araçlarında hastanelerde bankalarda vb yerlerde yer vererek bize en büyük yardımı yapmış olursunuz . Bunların farkında olanlara sonsuz teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum . Eğer bu mesajı yazarken yanlış bir anlaşılmaya sebep olduysam affola .

İyi Forumlar ...

Rica ederim hocam. Birlik ve beraberlik olduğu sürece Bizde engel diye birşey yoktur. Benim kardeşim de %40 engelli ama bizim için normal bir insandan farkı yok.

Unutmayın; Herkes bir engelli adayıdır.

saygılar...

Bende bir engelliyim (kas erimesi) nadiren olsada tekerlekli sandalyemle dışarı çıkıyorum.. Kaldırımları gördüğüm zaman lanet ediyorum. Kaldırımlarda tekerlekli sandalye sürdünüz mü hiç, Ya kaldırımlara yapılan rampaları o kadar dik ki ne çıkabiliyorsunuz çıksanız bile o kadar bozuk oluyor ki. Kaldırıma çıkıyorum tam ilerliyorum kaldırımın ortasında bir ağaç ne sağından ne solundan geçmek imkansız tekrar geri dönmek zorunda kalıyorum.. Bizler için Türkiye'de sokakta dolaşmak tam işkence.
Hep şunu derim önce bizi yöneten beledisinden tut milletvekillerine kadar onların beyinlerindeki engelleri kaldırmadıkça bizim dışarda gezme şansımız çok az..

www.buradaengellendim.com sitesine bir göz atmak aslında ülkemizde engelli vatandaşların, "engelsiz vatandaşlar" tarafından ne kadar çok engellendiği konusunda çok çarpıcı kanıtlar ortaya koyuyor. Bugün bir saniye olsun durun, düşünün ve empati kurun. Çünkü her gün onları anlamak için yeni bir gün. Geç kalmayın! Onlara karşı daha duyarlı olun..

Dünya engelliler günü kutlu olsun.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri