3 Aşamalı 7 adet Satılık Yıllanmış Kanallar.

• Kullanıcı tamanes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

tamanes

Kayıtlı Üye
Öncelikle belirteyim kanallar şarap tadında :). Kanalların hepsi 3 aşamalı ve 3 ile 12 yaş arasında olan kanallardır. Videolarda en az 2 3 yıllık videolardır. Aboneler hitler vs. herşeyiyle tamamen organiktir. Kanal adresini pm olarak lütfen istemeyin. Sakladğım için değil alacak kişinin güvenliği için göndermiyorum.

Kanalların istatistiklerini yarın, gün içinde ekleyeceğim.

1. Kanal.
Satıldı

2. Kanal
Satıldı

3. Kanal.
Satıldı

4. Kanal
Satıldı

5. Kanal
Satıldı

6. Kanal.
Kategori: Çocuk oyunları
Kanalın açılış tarihi: 2010
2 adet 3 yıl önce yüklediğim video var. 2 adet de 1 ay önce yüklediğim video var.
Toplam izlenim 3.3Milyon
Abone: 5.9K
Fiyat: 1300 TL

7. Kanal
KAnalın kategorisi: Pubg videoları yükleyecektim ama bıraktım yarım kaldı. içindeki eski videoları silmiştim.
Kanalın açılış tarihi 2009
Toplam izlenim: 8k. son 365 gün için istatistiğe bakıldığında fazlasıyla karşılayan bir kanal.
Abone: 6.4k
Fiyat: 1200 TL

Güncel istatistikleri konunun başında da belirtiğim gibi ekleyeceğim. İyi Forumlar.

Son düzenleme:
ilk 5 kanal satıldı alan arkadaşa hayırlı olması dileğiyle. son 2 kanal kaldı. Yüksek ve gerçek aboneli kanallar.

ben yine kendi çapımda kazandığım için bu fiyatlara kanal alabiliyorum ama hiç kazanamayan arkadaşların işi çok zor eskiden 3-4 tl ye aldığı kanalı artık 1300 tl ye almak zorunda...

Not:Satış yapan arkadaşı kesinlikle yargılamıyorum piyasa neyse o fiyattan satıyor.

Hayırlı satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri