3 aşamalı kanal kapanması

cagatayak

Kayıtlı Üye
Herkes 3 aşamalı kanal alıp içerik yüklüyor. Kapanma yaşamıyor. 3 aşamalı bir kanala içerik yükledik bir arkadaşla günlük 20 k izlenime çıktık hatta 350 bin izlenim oldu öyle bağladık adsenseye. 3 gün sonra kapandı. Nerede yanlış yapıyoruz siz neler yapıyorsunuz ? 3 gün sonra tak diye kapanan bu kanallar neden bu kadar pahalı ? Yanlışı biz mi yaptık anlayamadım. Tavsiyeleriniz nelerdir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kapanmaların benim gözümdeki en büyük sebebi içerikle alakalı hocam. Bazı içerikler oluyor eskiden çok çalışıp kazandığın içerik atıyorsun sıkıntı yok adsenseye bağlayınca en fazla 5 gün içinde kapanıyor. Çoğu içerik mimlenmiş şekilde

Kapanmaların benim gözümdeki en büyük sebebi içerikle alakalı hocam. Bazı içerikler oluyor eskiden çok çalışıp kazandığın içerik atıyorsun sıkıntı yok adsenseye bağlayınca en fazla 5 gün içinde kapanıyor. Çoğu içerik mimlenmiş şekilde

Disneyin içeriğini atan adamı gördüm çerçeveli şekilde hatta kanala 5-6 farklı içerik atmış. Adamın para kazanma en az 2 ay açık kaldı. 1 ay açık kalsa içim gam yemicek. 3 güne komple kanal kapanması nedir anlamadım
İnsanın gerçekten canı sıkılıyor o kadar emek ver tanesi 1500 olan kanala at bekle 350 bin izlenim olsun bağla 3 güne kapansın. Gerçekten bilen varsa yardımcı olsun arkadaşlar.

Son düzenleme:
3 aşamalı kanallar direk youtube incelemesine takılıyor ve %80 ihtimalle kapanıyor dikkat edin

3 aşamalı kanalı adsense'e kazandırmaya başlamadan bağlayın ve özgünümsü gözüken içerikle bağlayın. Adsense'e bağlandıktan sonraki 1-5 gün içerisinde kapanırsa kapanıyor, sonraki kapanmalar normal kanal kapanmaları gibi oluyor. Yani bağlayın 1 hafta bekleyin sonra yükleyin asıl içeriğinizi.

Herkes 3 aşamalı kanal alıp içerik yüklüyor. Kapanma yaşamıyor. 3 aşamalı bir kanala içerik yükledik bir arkadaşla günlük 20 k izlenime çıktık hatta 350 bin izlenim oldu öyle bağladık adsenseye. 3 gün sonra kapandı. Nerede yanlış yapıyoruz siz neler yapıyorsunuz ? 3 gün sonra tak diye kapanan bu kanallar neden bu kadar pahalı ? Yanlışı biz mi yaptık anlayamadım. Tavsiyeleriniz nelerdir ?

3 aşamalı kanallar 50tl ye falan zamanında satılıyordu, o zaman başıma gelmişti bu... Ucuza kurtuldum açıkcası, herkes içerikle alakalı diyor ama emin olamadım ben bir türlü. İmkanın varsa onaylı kanal bul, çoğu dayanıyor.

3 aşamalı kanalı adsense'e kazandırmaya başlamadan bağlayın ve özgünümsü gözüken içerikle bağlayın. Adsense'e bağlandıktan sonraki 1-5 gün içerisinde kapanırsa kapanıyor, sonraki kapanmalar normal kanal kapanmaları gibi oluyor. Yani bağlayın 1 hafta bekleyin sonra yükleyin asıl içeriğinizi.

Eyvallah hocam çok sağolasın

---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

3 aşamalı kanallar 50tl ye falan zamanında satılıyordu, o zaman başıma gelmişti bu... Ucuza kurtuldum açıkcası, herkes içerikle alakalı diyor ama emin olamadım ben bir türlü. İmkanın varsa onaylı kanal bul, çoğu dayanıyor.

Onay tiki olan doğrulanmış kanalmı diyorsunuz hocam ?

Eyvallah hocam çok sağolasın

---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

Onay tiki olan doğrulanmış kanalmı diyorsunuz hocam ?

para kazanma onayı almış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri