✔3 aşamalı✔pk açık kanal✔Haritalar Yorum ✔Youtube Kanalı ✔GMail ✔Abone ✔+15 Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaştan belirli limit karşılığında onaysız mail alındı. Kendisi ilgili ve kanal alımında yardımcı olacak biri , kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. :) Bol kazançlar Hocam.

300 Adet Aldım. İşini güzel yapan ve gerçekten maillerini kitap gibi seven bazı kitapçılar gibi öyle okumayı bılmeyene satmayanlardan :)

mail alımı gerçekleştirdim ilgili bir arkadaş

başlangıç için 20 adet alındı, hızlı teslimat, güvenilir satıcı.

Sapasağlam ve güvenilir bir şekilde hesap alınmıştır. Sağolsun

800 adet hızlı bir şekilde teslim alındı. Teşşekkürler [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] . Hızlı ve çok güvenilir arkadaşlar. Nisandan bu yana kanal alırım hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Arkadaşlar çok çok güvenilir ve ilgili.

50 adet onaysız alındı. arkadaş çok ilgili sağolsun.

Ayrıca şuan kanal fiyatları almış başını giderken hem uygun fiyat hem kaliteli kanalları için teşekkür etmek lazım kendisine.

Merhabalar

Alıntı düzenleme hiç bir şey yapamıyorum tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum bol kazançlar

Son düzenleme:
7 adet kanal alındı. Hızlı teslimat için teşekkür ederim.

7 adet kanal alındı. Hızlı teslimat için teşekkür ederim.

bol kazançlar diliyorum. aralık-ocak aylarına ait kanallar ve yeni kanallar mevcuttur. 8 subattan sonraki tüm kanallarımızda kanal sağlamlığına yönelik profil ve kapak resimleri olacaktır saygılarımızla...

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:33 ----------

alıntı sorunumuz düzelmiş yönetime ayrıca teşekkür ediyorum;)

Test için bir miktar mail alınmıştır. İlgili satıcı hızlı alışveriş. Hediye vermedi:)

Sipariş verildi, hızlı bir şekilde teslimat alındı. Ticaretin sadece paradan ibaret olmadığını bilen sayılı insanlardan biri olan [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] hocama tekrar teşekkür ederim. Hayırlı işler. :)

tekrar 100 adet onaysız alındı arkadaş gerçekten çok hızlı ve kanalları sağlam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri