Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
200 adet teslim alındı, dostum turgut ilgili sağlam ve güvenilir arkadaşımız. 2 yıldır başka bir yerden kanal almadım turgut olduğu sürecede ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Tavsiyedir
Hızlı alışveriş, kalite kanallar. Teşekkürler![]()
Hızlı ve kalite kanal mutlu alışveriş teşekkürler
REFERANS BİLİŞİM ONAYSIZ GMAİL VE ONAYLI YOUTUBE KANAL SATIŞI;
1,5 YILDIR KENDİ KONUMUZ ALTINDA KANAL SATIŞI YAPMAKDAYIZ VE 2 YILLIK TECRÜBEYE SAHİBİZ.
ÖDEME YÖNTEMLERİMİZ: EN PARA, İŞ BANKASI, GARANTİ BANKASI, KUVEYT TÜRK, ZİRAAT BANKASI VE AK BANK ŞEKLİNDEDİR.
KANALLARIMIZ SINIRSIZ SÜRE GARANTİLİDİR.
WİNDOWS 8 ÜZERİNDEN TAMAMEN EL İLE OLUŞTURURUZ. SİSTEMİMİZ SÜREKLİ GÜNCELLENİR. AĞUSTOS AYINDA GÜNCELLENMİŞTİR.
GİRİŞTE TELEFON ONAYINA DÜŞÜLMEYEREK AÇARIZ.
KANALLARIMIZIN TESLİMİNİ EXCELL FORMATINDA ID-ŞİFRE-KURTARMA-URL-LOKASYON-KANAL TARİHİ ŞEKLİNDE YAPARIZ.
KANALLARLA İLGİLİ BİLGİ TUTMAYIZ BUNU TÜM MÜŞTERİLERİMİZE TAAHHÜT EDERİZ.
TEMİZLİK-İP GİBİ HAYATİ NOKTALARA AZAMİ DİKKAT GÖSTERİRİZ. KANALLAR BİRÇOK PC-LOKASYON İLE OLUŞTURULMUŞ VE KARIŞTIRILMIŞ ŞEKİLDE TESLİM EDİLİR. TOPLU KAPANMA İHTİMALİ SIFIRDIR.
ÇALIŞMA SAATLERİMİZ SABAH 13:00 GECE 06:00 ŞEKLİNDEDİR.
GERÇEK ABD VATANDAŞI İSİMLERİ KULLANILIR IP'LER YEREL TTNET IP'LERİDİR. KANAL LOKASYONLARI ABD OLARAK GÖRÜNTÜLENMEKTEDİR.
İLETİŞİM: SKYPE: referansbilisim16
E-POSTA: [email protected]
FİYATLANDIRMA: +15 ONAYLI YOUTUBE KANALI 1,50 TL
KANALLAR KAPAK VE PROFİL RESİMLERİ EKLİ ŞEKİLDE TESLİM EDİLMEKTEDİR.
KANALLARIN AÇIMINDA KULLANILAN İP LER KARA LİSTE KONTROLÜNDEN GEÇER.
Satılan kanalların ve maillerin yasadışı işlemlerde kullanılması kesinlikle yasaktır.
Satılan kanalların ve maillerin yasadışı işlemlerde kullanılması halinde sorumluluk tamamen alıcıya aittir.18.05.2015
Alışveriş yapan herkes yukarıdaki kuralları incelemiş ve kabul etmiş sayılmaktadır 30.07.2015
Skypeden yazdım ama online değilsiniz. Mail var mı elinizde?
iyi çalışmalar...
20 adet yt onaylı hesap alabilirmiyim....
Uzun bir aradan sonra mail alımlarına başladım. İlgili ve düzenli çalışan bir arkadaş![]()
150 Adet Onaylı kanal siparişi verildi. Kanallar bu işin ham maddesi bize de en iyi kanal satıcısı ile çalışmak düşer şimdiden ellerine sağlık hocam![]()
kanal icin tsk
kanal icin tsk
bizde teşekkür edeceğiz ama adam ortada yok ki. nerdesin turgut abi
50 adet sipariş geçilmiştir. İlginizden dolayı teşekkür ediyorum
20 adet alındı. İlgili ve güvenilir arkadaş.
@bycanaslann skypeden yardımcı olayım referansbilisim16hocam kanallar ne zaman acıldı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.