✔3 aşamalı✔pk açık kanal✔Haritalar Yorum ✔Youtube Kanalı ✔GMail ✔Abone ✔+15 Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
200 adet teslim alındı, dostum turgut ilgili sağlam ve güvenilir arkadaşımız. 2 yıldır başka bir yerden kanal almadım turgut olduğu sürecede ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Tavsiyedir

çok teşekkür ediyorum abi. şaka maka 2 yılı aştık onca zorluğa rağmen. google' a rağmen. hayırlı bol kazançlar diliyorum. [MENTION=48671]umtyldz112[/MENTION]

Hızlı alışveriş, kalite kanallar. Teşekkürler :)

Abdullah hocamla işleri yoluna koyup elemenlarımı tam anlamıyla faal hale getirince web sitem konusundada çalışacağız Allahın izniyle. yardımlarına engin tecrübesine ihtiyacım olacak. cansın [MENTION=15344]CrimineL[/MENTION]

Hızlı ve kalite kanal mutlu alışveriş teşekkürler

çok teşekkür ediyorum hocam sizede değerli yorumunuz için [MENTION=19817]ersana[/MENTION]

REFERANS BİLİŞİM ONAYSIZ GMAİL VE ONAYLI YOUTUBE KANAL SATIŞI;

1,5 YILDIR KENDİ KONUMUZ ALTINDA KANAL SATIŞI YAPMAKDAYIZ VE 2 YILLIK TECRÜBEYE SAHİBİZ.

ÖDEME YÖNTEMLERİMİZ: EN PARA, İŞ BANKASI, GARANTİ BANKASI, KUVEYT TÜRK, ZİRAAT BANKASI VE AK BANK ŞEKLİNDEDİR.

KANALLARIMIZ SINIRSIZ SÜRE GARANTİLİDİR.

WİNDOWS 8 ÜZERİNDEN TAMAMEN EL İLE OLUŞTURURUZ. SİSTEMİMİZ SÜREKLİ GÜNCELLENİR. AĞUSTOS AYINDA GÜNCELLENMİŞTİR.

GİRİŞTE TELEFON ONAYINA DÜŞÜLMEYEREK AÇARIZ.

KANALLARIMIZIN TESLİMİNİ EXCELL FORMATINDA ID-ŞİFRE-KURTARMA-URL-LOKASYON-KANAL TARİHİ ŞEKLİNDE YAPARIZ.

KANALLARLA İLGİLİ BİLGİ TUTMAYIZ BUNU TÜM MÜŞTERİLERİMİZE TAAHHÜT EDERİZ.

TEMİZLİK-İP GİBİ HAYATİ NOKTALARA AZAMİ DİKKAT GÖSTERİRİZ. KANALLAR BİRÇOK PC-LOKASYON İLE OLUŞTURULMUŞ VE KARIŞTIRILMIŞ ŞEKİLDE TESLİM EDİLİR. TOPLU KAPANMA İHTİMALİ SIFIRDIR.

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ SABAH 13:00 GECE 06:00 ŞEKLİNDEDİR.

GERÇEK ABD VATANDAŞI İSİMLERİ KULLANILIR IP'LER YEREL TTNET IP'LERİDİR. KANAL LOKASYONLARI ABD OLARAK GÖRÜNTÜLENMEKTEDİR.

İLETİŞİM: SKYPE: referansbilisim16
E-POSTA: [email protected]

FİYATLANDIRMA: +15 ONAYLI YOUTUBE KANALI 1,50 TL

KANALLAR KAPAK VE PROFİL RESİMLERİ EKLİ ŞEKİLDE TESLİM EDİLMEKTEDİR.
KANALLARIN AÇIMINDA KULLANILAN İP LER KARA LİSTE KONTROLÜNDEN GEÇER.

Satılan kanalların ve maillerin yasadışı işlemlerde kullanılması kesinlikle yasaktır.
Satılan kanalların ve maillerin yasadışı işlemlerde kullanılması halinde sorumluluk tamamen alıcıya aittir.18.05.2015
Alışveriş yapan herkes yukarıdaki kuralları incelemiş ve kabul etmiş sayılmaktadır…30.07.2015

iyi çalışmalar...

20 adet yt onaylı hesap alabilirmiyim....

Skypeden yazdım ama online değilsiniz. Mail var mı elinizde?

hocam gece çalışıyorum sabah 6 ya kadar sonrasında 6 saat uyku öğlen 1-2 gibi açıyorum dükkanı. gece 6 ya kadar açık. konuda yazıyor aslında bu:cool:

iyi çalışmalar...

20 adet yt onaylı hesap alabilirmiyim....

ekledim hocam sizide hoş geldiniz

REFERANS BİLİŞİM OLARAK ONAYSIZ MAİLLERİNİZE +15 ONAYI YAPILMASI KONUSUNDADA YANINIZDAYIZ. ŞU SIRALAR BUNU SORAN AŞIRI MÜŞTERİMİZ OLUNCA BİR ELEMANIMIZI SIRF BU İŞ İÇİN GÖREVLENDİRDİK. İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra mail alımlarına başladım. İlgili ve düzenli çalışan bir arkadaş :)

onaysız mail satıyor musunuz?

onaysız mail satmıyoruz satamıyoruz maalesef hocam. sipariş usulü çalışıyoruz onaylı satışından fırsat bulup üretemiyoruz. konumuzun ana sayfasını gelişen durumlara göre güncelliyoruz sürekli. bol kazançlar diliyorum

@Furkan Akman

150 Adet Onaylı kanal siparişi verildi. Kanallar bu işin ham maddesi bize de en iyi kanal satıcısı ile çalışmak düşer şimdiden ellerine sağlık hocam :)

150 Adet Onaylı kanal siparişi verildi. Kanallar bu işin ham maddesi bize de en iyi kanal satıcısı ile çalışmak düşer şimdiden ellerine sağlık hocam :)

yoğunlukdan biraz geç bir cevap olacak emirhan hocam. foruma çok giremiyorum. teşekkür ediyorum bol bol kazançlar diliyorum:) [MENTION=19008]emirhan26[/MENTION]

yorum için tşk abi:D

bizde teşekkür edeceğiz ama adam ortada yok ki. nerdesin turgut abi

sabah 8 gece 24 skypeden ulaşabilirsin. aynı saatlerde telefon numaramdan ulaşabilirsin. oda olmadı Referans BİLİŞİM profesyonel bir kuruluş bir ofisi var buraya gelebilirsin. sen ulaşmak iste yeter ki:cool: burada ki konuyu güncellemiyorum elimde çok iş vardı ama yeniden aktif olacağım bu aralar. son zamanlarda bot ve örümceklerle yurtdışı mail ve kanallarla rekabet etmekde güçleşti. daha ucuz olduğundan insanlar tercih ediyor bizde daha çok sabit müşterilerle devam ediyoruz. az sağlam iş her zaman iyidir. kanalları bekleterek satmaya çalışacağım. sipariş alımı yarın itibariyle açık 3 farklı sistemle açılmış 2k kanalım var

mehaba

ülkemizdeki mevcut sorunlardan ötürü skype kullanım dışı. alışveriş yapmak isteyen ve bana acil ulaşmak isteyen arkadaşlar 05423690501 nolu cep telefonu numaramdan ve buradan ulaşabilirler. adım Turgut bu arada:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri