✔3 aşamalı✔pk açık kanal✔Haritalar Yorum ✔Youtube Kanalı ✔GMail ✔Abone ✔+15 Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HH kardeşler Vaziyet Alın Bura Karışacak :P

hüseyin görünme gözüme :D
ne cabuk unutulduk görüyon dimi turgutcum allahtan sen varsın yanımda :D

:D Eyvallah abi. o güzel quizli günlerden beri [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] [MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] i tanırım. Allah razı olsun iyiliklerini çok kez gördüm kötülük görmedim. hepinize bol kazançlı günler dilerim

Bi miktar kanal ve videoyap bağlama siparişi verildi. iyi çalışmalar :)

Bir miktar kanal alındı , teşekkür ediyorum hayırlı işler diliyorum Turgut hocama.

100 Kanal Alındı ...
Herzamanki gibi sorunsuz HİZMET , Sorunsuz ALıŞVERİŞ , Sorunsuz [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION]

Hayırlı İşler ...

145 adet onaylı kanal alındı. Hızlı sorunsuz hizmet teşekkür ederim hocam tekrar görüşürüz üzere.

100 adet kanal da ben aldım 1 hafta önce ciddi anlamda söylüyorum sistemleri %99 başarılı ve maşallah kanalları taş gibi. Tebrikler abi

150 adet daha kanal ve videoyap bağlama hizmeti siparişi verildi.
Kanallar taş gibi. İlgi alaka süper.

100 adet onaylı alındı hızlı ve güvenilir...

çok daha fazlası için bekleriz her zaman. çok teşekkür ediyorum hocam

+15 ONAY HİZMETİ.....................................0,40 TL
VİDEOYAP TOKEN HİZMETİ:..........................0,75 TL
ONAYSIZ GMAİL..........................................1 TL
ONAYSIZ GMAİL-KANAL...............................1,25 TL
+15 ONAYLI YOUTUBE KANALI.....................1,50 TL
KANAL+PROFİL RESİM EKLİ KANAL...............1,75 TL
DAİLYMOTİON KANAL..................................1TL
DAİLYMOTİON VİDEOYAP KANAL BAĞLAMA...0,50 TL

Son düzenleme:
Videoyap kanal bağlama hizmeti alındı çok teşekkürler.

100 adet kanal da ben aldım 1 hafta önce ciddi anlamda söylüyorum sistemleri %99 başarılı ve maşallah kanalları taş gibi. Tebrikler abi

çok teşekkür ederim [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] Referansın ilk günlerinde her çarşamba 100 kanal teslim ederdik. sonra ayran içtik ayrı düştük. yt'ye ve Referans'a geri dönmene çok sevindim her perşembe 100 kanal teslim edilecektir. 100 kanal daha teslim edilmiştir

çok teşekkür ederim [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] Referansın ilk günlerinde her çarşamba 100 kanal teslim ederdik. sonra ayran içtik ayrı düştük. yt'ye ve Referans'a geri dönmene çok sevindim her perşembe 100 kanal teslim edilecektir. 100 kanal daha teslim edilmiştir

Rabbim bozmasin hocam sizde bu durustluk ve temiz calisma olduktan sonra pazartesileri de ek kanal alimi yapabilirim. Tesekkurler

150 adet daha kanal ve videoyap bağlama hizmeti siparişi verildi.
Kanallar taş gibi. İlgi alaka süper.

150 Kanal hazırlanıp, videoyapa manuel olarak tokenlenerek sözleştiğimiz zamandan önce teslim edilmiştir. bol bol kazanmanız, kazandığınızı güzel günlerde harcamanız temennisi ile [MENTION=9793]alterreaz[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri