pm den cevaplandırıldı
skypeden benim engelimi kaldırırmısın tksgroup bi çocukmu ne engel atmıştı sanırsam ekleme istegi gonderiyorum kabul edilmiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pm den cevaplandırıldı
skypeden benim engelimi kaldırırmısın tksgroup bi çocukmu ne engel atmıştı sanırsam ekleme istegi gonderiyorum kabul edilmiyor
REFERANS BİLİŞİM onaylı-onaysız kanal satışı.
Kanallarımızı aşağıda yazılı kriterlere uygun şekilde açmaktayız:
Ø Kanalları gerçek abd. vatandaşı kişi isimleriyle açmaktayız.
Ø Her kanal açımında ve onaylama işlemi sırasında mutlaka ıp sıfırlama ve çerez temizleme işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.
Ø Bilgisayarımızın orijinal antivirüs programlarıyla korumasını sağlamaktayız. Hazırlanmış kanallar internet bağlantısı bulunmayan bir pc de muhafaza edilmektedir. Satılan kanallar güvenliğiniz açısından anında silinir.
Ø Bilgisayarlarımıza günlük format atmaktayız.
Ø Ekibimizdeki her arkadaşa son teknoloji iki bilgisayar sağlayarak bilgisayarları dönüşümlü olarak kullanmalarını sağlamaktayız.
Ø Bir bilgisayardan günlük 50 adetten fazla mail açtırmamaktayız. Ekibimizde 13 kişi çalışmaktadır belirtmek isteriz.
Ø 2014 yılından itibaren bu işi yapmakta olan işini doğru yapan bir ekiple çalışmaktayız.
Ø Mailler android ile açılır, Onaylama işlemi ABD numarasıyla textplus üzerinden yapılır.
Ø Maillerin tesliminde excell formatında mail-şifre olacak şekilde yapılandırarak dosya tarafınıza gönderilmektedir.
Ø Kanallarımıza girilmediği taktirde 7 gün garanti veriyoruz. (sonrasında ayakta kalan kanal zaten kapanmıyor genel olarak)
Ø Mailler açılırken kurtarma maili girmeyerek kapanma olasılığının azaldığına inanıyoruz. kapanma yüzdemiz %1 dir.
Ø Kapanmayan mail hayalimiz değil hedefimizdir. Ve biz bu hedefe koşarak ilerlemek düşüncesindeyiz. Saygılarımla
Sayın ytpara üyesi dostlarım; üyelik tarihimiz yeni gibi görünse de kanal açma-onaylama işini yaklaşık 8-9 aydır yapıyoruz ve bir yandan da formu takip ediyoruz. Herkesin eşit şartlarda eşit kazanım elde ettiği adil bir düzen hedefiyle kanal satışına başlamış bulunmaktayız. Burada çok değerli arkadaşlarla tanışmayı ve dost olmayı, kimseyi mağdur etmemeyi hedefliyoruz. Bilmediğimiz mutlaka bir şeyler olacaktır, dostluğunuz ve engin bilgilerinize ihtiyacımız mutlaka vardır. Zaman içerisinde ekip arkadaşlarımın da fotoğraf-videolarını paylaşacağım. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
YTPARA.COM'DA MAİL SATIŞI KONUSUNDA KİMSEYLE BİR İLİŞKİMİZ YOKTUR.ADIMIZI KULLANARAK SATIŞ YAPAN İNSANLARA KANMAYINIZ...SKYPE ADRESİMİZ TEK VE AŞAĞIDAKİ GİBİDİR....
İletişim:
e-mail: [email protected]
Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100009386026640
özelden yazabilirsiniz...
Fiyatlandırma:
Onaysız: 0,45 ₺
Onaylı: 0,90 ₺
Url'li satışımızda bulunmaktadır.Özel Siparişle Onay Url ve kurtarma maili eklenip kısa zamanda teslim edilir.
Url'li: 1 tl
Arkadaşlar bu işe başladığımdan beri paypal denen sisteme harcadığım zamanı başka şeye harcasam zengin olurdum
Bir türlü başa çıkamadım ve son olarak bugün yine hesabımı kısıtladı mal ve hizmetten gönderilen o kadar parada yanına kâr kaldı.Bugün itibariyle paypalla çalışmıyorum ve paypaldan ödeme almıyorum bilginize....
Artık ödemelerimizi paypala alternatif WEBMONEYden de alabiliyoruz..
Ödeme Kanalları
![]()
REFERANS BİLİŞİM onaylı-onaysız kanal satışı.
Kanallarımızı aşağıda yazılı kriterlere uygun şekilde açmaktayız:
Ø Kanalları gerçek abd. vatandaşı kişi isimleriyle açmaktayız.
Ø Her kanal açımında ve onaylama işlemi sırasında mutlaka ıp sıfırlama ve çerez temizleme işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.
Ø Bilgisayarımızın orijinal antivirüs programlarıyla korumasını sağlamaktayız. Hazırlanmış kanallar internet bağlantısı bulunmayan bir pc de muhafaza edilmektedir. Satılan kanallar güvenliğiniz açısından anında silinir.
Ø Bilgisayarlarımıza günlük format atmaktayız.
Ø Ekibimizdeki her arkadaşa son teknoloji iki bilgisayar sağlayarak bilgisayarları dönüşümlü olarak kullanmalarını sağlamaktayız.
Ø Bir bilgisayardan günlük 50 adetten fazla mail açtırmamaktayız. Ekibimizde 13 kişi çalışmaktadır belirtmek isteriz.
Ø 2014 yılından itibaren bu işi yapmakta olan işini doğru yapan bir ekiple çalışmaktayız.
Ø Mailler android ile açılır, Onaylama işlemi ABD numarasıyla textplus üzerinden yapılır.
Ø Maillerin tesliminde excell formatında mail-şifre olacak şekilde yapılandırarak dosya tarafınıza gönderilmektedir.
Ø Kanallarımıza girilmediği taktirde 7 gün garanti veriyoruz. (sonrasında ayakta kalan kanal zaten kapanmıyor genel olarak)
Ø Mailler açılırken kurtarma maili girmeyerek kapanma olasılığının azaldığına inanıyoruz. kapanma yüzdemiz %1 dir.
Ø Kapanmayan mail hayalimiz değil hedefimizdir. Ve biz bu hedefe koşarak ilerlemek düşüncesindeyiz. Saygılarımla
Sayın ytpara üyesi dostlarım; üyelik tarihimiz yeni gibi görünse de kanal açma-onaylama işini yaklaşık 8-9 aydır yapıyoruz ve bir yandan da formu takip ediyoruz. Herkesin eşit şartlarda eşit kazanım elde ettiği adil bir düzen hedefiyle kanal satışına başlamış bulunmaktayız. Burada çok değerli arkadaşlarla tanışmayı ve dost olmayı, kimseyi mağdur etmemeyi hedefliyoruz. Bilmediğimiz mutlaka bir şeyler olacaktır, dostluğunuz ve engin bilgilerinize ihtiyacımız mutlaka vardır. Zaman içerisinde ekip arkadaşlarımın da fotoğraf-videolarını paylaşacağım. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
YTPARA.COM'DA MAİL SATIŞI KONUSUNDA KİMSEYLE BİR İLİŞKİMİZ YOKTUR.ADIMIZI KULLANARAK SATIŞ YAPAN İNSANLARA KANMAYINIZ...SKYPE ADRESİMİZ TEK VE AŞAĞIDAKİ GİBİDİR....
İletişim:
e-mail: [email protected]
Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100009386026640
özelden yazabilirsiniz...
Fiyatlandırma:
Onaysız: 0,45 ₺
Onaylı: 0,90 ₺
Url'li satışımızda bulunmaktadır.Özel Siparişle Onay Url ve kurtarma maili eklenip kısa zamanda teslim edilir.
Url'li: 1 tl
Arkadaşlar bu işe başladığımdan beri paypal denen sisteme harcadığım zamanı başka şeye harcasam zengin olurdum
Bir türlü başa çıkamadım ve son olarak bugün yine hesabımı kısıtladı mal ve hizmetten gönderilen o kadar parada yanına kâr kaldı.Bugün itibariyle paypalla çalışmıyorum ve paypaldan ödeme almıyorum bilginize....
Artık ödemelerimizi paypala alternatif WEBMONEYden de alabiliyoruz..
Ödeme Kanalları
![]()
Sana sorun yaşatırlarsa çok ayıp ederler kardeşimarkadaştan deneme için 50 hesap alındı.umarım bi sorun yaşamayız ve tekrar çalışırız![]()
Sana sorun yaşatırlarsa çok ayıp ederler kardeşim![]()
sen-ben farkı yok hocam burda.müşterisine sorun yaşatan,ayıp ederbi kanal aldıgım arkadaştan bidaha alamıyorum genelde.ya tam almak istedigimde bi bakıyorum zam gelmiş ya kanallar kapanmış ya başka bi sorun olmuş filan derken sürekli farklı kişilerden alıyorum kanalları.umarım arkadaşlar sorunsuz bi alışveriş yaparız
![]()
arkadaşlar çok kaliteli iş yapıyor herkeze tavsiye ederim.
Şiparişim tam zamanında teslim edildi teşekkür ediyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.