beyinfirtinasi
Yasaklanmış
Günceldir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğitimi satın alanlar varsa günlük kazançlarını paylaşırmısın,
son 1 kişi diyorsunuz ardından yorum olarak 1 üye hizmeti aldığını söylüyor ona rağmen alıma devam ediyorsunuz ?
![]()
Olumlu/Olumsuz dönüş yapmayacaklar lütfen Skype'den yazmasın.
Konuya ss ekleyebilirim ki bir adet ekledim satın alacak kişilerin yerini ayırmıştım ancak sonradan ücret konusun da pürüz çıkarınca iptal oldu şu anda alacağım diyip almayan 3 kişi vardı ikisini doldurduk ödemeleri alındı
Akşam diğerleri de eklenecek
Hocam yerinde olsam satışları iptal ederim. Eğitimlerin verimli değil. Yani üstüne düşülmemiş. Bunu diyorum ama konunu baltalama niyetinde değilim. Ben derim ki satışı yapma çünkü bu forumda olan kişilerin çoğu o bilgileri bilen kişilerdir. Yani artı bişey yok eğitim için de. Üzülerek söylüyorum. Bu zamana kadar da açık söylüyorum alttan aldım. Yazıyorum sana saatler sonra 'aynen hocam' diyip geçiştiriyorsun. Bu ne demek biliyor musun. Seninle ilgilenemem kardeşim. Başının çaresine bak.
Hocam 2 ay boyunca benle iletişime geçip takıldığınız yerleri bana sorduğunuz sürece zaten kazanç kazanamayabilirsiniz demiştim. Ben zaten bazı kanallara bakıyorum 1 aydır hiç video bile yüklememiş aynı şekilde siz hiç video yüklemeden nasıl bu şekilde yazabiliyorsunuz anlamıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.