Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
baban kredi çeksin sende yavaş yavaş o krediyi öde?
baban kredi çeksin sende yavaş yavaş o krediyi öde?
valla aynen dostum yarın gelecek parayı bekliyorum bugün ekmek alacak param dahi yoktu aç kalmadım buna şükür yarın her şey daha iyi olur.
Benim en büyük hayalim Bahcesehir Üniversitesi Yazılım Mühendisligine gitmekti. Bunun hakkında konu bile actım hatta.
sene sonuna kadar da calıstım aslında ygs 30 bin geldi simdi lys de o civarlarda gelecek yani giremiyorum.
Simdi baktım %50 burslu 15350 tl . ve babam memur bunun ancak yarısını odeyebilir oda istanbulda yurt parası aslında. Simdi hesapladım da 13000 kazanırsam bu yazın gercekten hayalimi gerceklestirebilecegim.
Ben özgün calısan birisiyim. Özgün ile bu miktara ulasmam cok zor. Biliyorsunuz sizde özgünü.
Simdi forum ustalarından forumdaki dostlarımdan ricamdır sizce ne yapmalıyım bu miktarı almak icin? Tek Alan icin dusunmeyelim sadece youtube dısıda para kazanabilecegim yerlerde soyleyebilirsiniz.
İnanın bana verdiginiz her taktik her bir calısma sekli size ilerde geri donecek ve omrum boyunca unutmayacagım. omur boyunca size borclu olacagım bir hal haline gelir her kosulda yardım ederim.
Calısma taktigini ve bu parayı kazandırabilecek olursa arkadas olursa sene icinde universiteye gidersem Allah izin verirse kazancımı paylasacagım diger seneler de aynı sekilde.
Ayrıca birlikte calısalım diyen arkadaslar olursa da calısırım farketmez. Yaz boyunca pc basında olabilirim.
Dısarda calıs gibi bir sey diyebilirsiniz. Adamlar 12 saat calısmaya 800 lira bile vermiyor. Bugun bunu gordum.
Su an cidden cok moralim bozuk. 2. senem bu sene birde bu sene olmadı gene.
Yazan Ve Yorum Yapan Arkadaslar İcin Simdiden tesekkur ederim.
Ozelden konusmak isteyen arkadaslar olursa:
Skype adresim enesen41
Ay da 100 bin tl kazandırma garatsizi ile sana yardımcı olurum ücreti 500 bin tl çok kazanmak istyen cok vermek zorunda
Madem çok kazanıyon arkadasa bi iyilik yap o zaman.
Hayat emeklerinin karısılıgını verrir kimse evemek vermeden birşeyler beklemesin yukarıda asgari ücretle okutulan arkadaslarda vardı asgari ücretler 800 tl 12 saat calısmak zor gelmiş arkdasa sansıını burada deniyor istedigi şey hayatını degiştirecek bilgiler ayda 13 bin kazana birisi okul okumaz
Git calıs sen ustunu kredi cekersin baban memurmu bu ulkede memurlar kadar cok kazana varmı yok
Valla çocuğun geleceğini hazırlayana kadar size fırsat kalmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.