3 aylık ücretsiz VPS - 2GB RAM,50GB Disk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%67 sıkıntısı bende de mevcut arkadaşlar 2 tarayıcı denedım.

---------- Mesaj saat 02:50:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:50:14 civarında gönderildi. ----------

ya benim herşey tamam fakat run consele deyince wmarenin bir eklentisini indirmem gerektiğini söylüyor indiriyorum ama 32 bit de çalışıyormuş sadece o eklenti benim pc 64 bit. Nasıl çözecem bu sorunu ? 32 bit kur demeyin.

uyumlulugunu degıstırmek duzeltebılır hocam

yaklaşık 30 dkdır %67de takıldı. Bu durumda olan çok kişi var sanırsam. Bunu nasıl çözebiliriz?

%67'de kalan arkadaşlar muhtemelen yogunluktan dolayıdır aynı şekilde bendede oldu %67'de kaldıgında biraz bekleyin (1 saat kadar) ondan sora sistemden cıkın bilgisayarınızı ccleaner ile temizleyip modeme reset atın (ip kitlemeside yapıyor olabilir) sora sisteme girin offline olarak kurulu oldugunu görüceksiniz convert avpp mi öle bişi yazıodu galiba sağ köşede ona basın açılan pencereden aktif edin ve tekrar bekleyin belli bir süre içinde aktif olacaktır vps.(Yani en azından ben bu şekilde yaptım %67 sorununu öyle çözdüm.

ya benim herşey tamam fakat run consele deyince wmarenin bir eklentisini indirmem gerektiğini söylüyor indiriyorum ama 32 bit de çalışıyormuş sadece o eklenti benim pc 64 bit. Nasıl çözecem bu sorunu ? 32 bit kur demeyin.

64 bit windows 8 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım chrome ile giriş yaptıktan sora run console diyin ve popup engelleme yapıyor onu aktif edin tekrar run console diyin çalışacaktır en azından bende çalışıyor o şekilde.

Onun dışında benim sorunum hala devam ediyor uzak masaüstü bağlantısı ile bağlantı kuramıyorum yalnız sorunum kullanıcı adı ve şifre girerken oluşmuyor uzak masaüstü bağlantısına tıkladığımda ip adresini yazıyorum bağlan diyorum "Uzak Bağlantı Başlatılıyor" diyor ve 10-15 sn sora uzak bağlantı gerçekleştirelemedi diyor.

%67'de kalan arkadaşlar muhtemelen yogunluktan dolayıdır aynı şekilde bendede oldu %67'de kaldıgında biraz bekleyin (1 saat kadar) ondan sora sistemden cıkın bilgisayarınızı ccleaner ile temizleyip modeme reset atın (ip kitlemeside yapıyor olabilir) sora sisteme girin offline olarak kurulu oldugunu görüceksiniz convert avpp mi öle bişi yazıodu galiba sağ köşede ona basın açılan pencereden aktif edin ve tekrar bekleyin belli bir süre içinde aktif olacaktır vps.(Yani en azından ben bu şekilde yaptım %67 sorununu öyle çözdüm.

64 bit windows 8 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım chrome ile giriş yaptıktan sora run console diyin ve popup engelleme yapıyor onu aktif edin tekrar run console diyin çalışacaktır en azından bende çalışıyor o şekilde.

Onun dışında benim sorunum hala devam ediyor uzak masaüstü bağlantısı ile bağlantı kuramıyorum yalnız sorunum kullanıcı adı ve şifre girerken oluşmuyor uzak masaüstü bağlantısına tıkladığımda ip adresini yazıyorum bağlan diyorum "Uzak Bağlantı Başlatılıyor" diyor ve 10-15 sn sora uzak bağlantı gerçekleştirelemedi diyor.

ilginiz için teşekkür ederim açıklamayı güzel yazmışsınız. Sizin sorununuza gelince acaba videodaki bağlantı yarlarını yaptınızmı ?

bütün kurulumu yaptım kullanmaya başladım ama bu seferde çok basit birşeyden dolayı çıkmaza girdim.
Video yüklemek için videoları seçerken tek tek seçiyor ctrl+a basıyorum hepsini seçmiyor.
Daha sonra mouse tıklayıp sürüklüyorum yine hepsini seçmiyor. Tek tek atmak zorunda kalıyorum var mı bunun çözümü?

ilginiz için teşekkür ederim açıklamayı güzel yazmışsınız. Sizin sorununuza gelince acaba videodaki bağlantı yarlarını yaptınızmı ?

evet hocam zaten az çok anlıyorum windows server 2008'den yani windows server 2008'den uzaktan bağlantıyı aktif ettim ama external ip adresi ile kendi bilgisayarımdan uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanmaya çalıştıgımda hala bağlantı gerçekleştiremiyorum.

Şöylede bir şey söylüyim gözüken external ip adresi "207.254.6.166"

Bu ip adresine kendi bilgisayarımdan ping atıyorum ping almıyor.

Ayrıca server'a girip google'dan ip adresim ne diye aratıp p siteden bilgisayarın ip adresine bakıyım dedim "207.254.4.99" olarak gözüküyor server'in internet ip'si.Ama ne yazık ki oda ping almıyor.

Bilgisayarımda dns var 8.8.8.8 - 8.8.4.4 olarak bu yüzden olabilir mi acaba diye düşünüyorum onuda denicem şimdi ama sanmıyorum muhtemelen başka bi problem var.

Pc ıp adresını engellıyor sanırım erkan..
DNS lerı bır değiştirmeyı dene ve pc guvenlık duvarını kapatıp denersen sorunun cozulecektır buyuk ıhtımal..

Pc ıp adresını engellıyor sanırım erkan..
DNS lerı bır değiştirmeyı dene ve pc guvenlık duvarını kapatıp denersen sorunun cozulecektır buyuk ıhtımal..

dnsleride değiştirdim , güvenlik duvarınıda kapadım ama yok sorun hala düzelmedi.Server'in ip'si ping almıyor zaten ping atmaya calıstıgımda.

dnsleride değiştirdim , güvenlik duvarınıda kapadım ama yok sorun hala düzelmedi.Server'in ip'si ping almıyor zaten ping atmaya calıstıgımda.

win kaynaklıda bır sorun oluşmuş olabılır ıplerı engelleyen bırşey var mutlaka..
son olarak pc ye format atıp bırde oyle dene o zaman..

win kaynaklıda bır sorun oluşmuş olabılır ıplerı engelleyen bırşey var mutlaka..
son olarak pc ye format atıp bırde oyle dene o zaman..

yok ya o kadar da değil :) onu denemeden önce 4 arkadaşıma giriş bilgilerini verip uzaktan bağlanmalarını denettirdim aynı şekilde bağlantı sağlanamıyor.

peki vps yi silip tekrar kurmayı denedinizmi :)

hey maşallah :) vps'e programları filan indirip kurmuştum ya :D ama yapcak bişi yok galiba sonuçta denenmemiş herşeyi denemek gerekiyor.Vps'i silip tekrar kurmak daha mantıklı teşekkürler.Sonuçlarını yazarım buraya yine.

---------- Mesaj saat 15:06:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:00:01 civarında gönderildi. ----------

peki vps yi silip tekrar kurmayı denedinizmi :)

ahahaha hocam bişi sölücem firewall etkin mi diye sordun ya evet dedim ondan sora yeniden kur dedin tam yeniden kurucaktım ki dedim bir de firewall'ı kapatıyım öyle deniyim :D ve şuan uzak masaüstü bağlantısı ile girebiliyorum :)

cuma gününden beri bekliyorum
Malesef daha onaylamadılar veya artık yenilere hizmet vermiyorlar
Sizde bu kadar uzun süre beklediniz mi?

cuma gününden beri bekliyorum
Malesef daha onaylamadılar veya artık yenilere hizmet vermiyorlar
Sizde bu kadar uzun süre beklediniz mi?

hocam benim 3-4 saat sonra onaylandı yeni girdim siteye

bu arada üye olurken We're unable to place your Hybrid Cloud Order at this time. Please try again later. hatası alanlar başka bir bilgisayardan veya ipden denemeye çalışsın ben başka bir vpsden denedim oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri